2777
2789

خب برای پذیرایی.. چایی با خرما و قند..کلوچه یا شیرینی یا از این کیک های بسته بندی یا میتونید حلوا بدین( مثلا حلوای آرد یا شیرخشک یا شعریه)..یا با قاشق توی دیس یا توی نون حلوا که شیک تره به صورت لقمه ای.. شله زرد میتونید بدید.. بعضی جا ها هم دیدم شیر کاکائو گرم توی لیوان کاغذی میدن..اگه بخواید میتونید پیش دستی یا ظرف یک بار مصرف بذارید...اگه شام قصد دارید بدید دیگه با توجه به بودجه خودتون که برنجی باشه یا حالت ساندویچی یا آش.. در و دیوار خونه هم اگه بتونید از این پارچه سیاها مخصوص روضه بزنید خوب میشه...حواستون به سیستم تهویه و سرمایشی جایی که روضه رو برگزار میکنید هم باشه.. قبل از شروع روضه میتونید یه دور زیارت عاشورا یا حدیث کسا و .. بخونید تا همه مهمونا برسن.. دیگه اینا بستگی به خودتون داره و سخنران یا روضه خونی که دعوت میکنید.. اول و آخرشم به خدا و ائمه علیه السلام توکل کنید موفق باشین التماس دعا...آها راستی جعبه های دستمال کاغذی هم یادتون نره😁🤌

خب برای پذیرایی.. چایی با خرما و قند..کلوچه یا شیرینی یا از این کیک های بسته بندی یا میتونید حلوا بد ...

از لطف شما دوست عزیز سپاسگزارم

ممنونم که با حوصله جواب دادید ،💐💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.