2777
2789

بالای خونشون نو و متراژ بزرگه (شهرستان)

ولی مستاجری طبیعتا نه (شهر بزرگ)

تعداد رای : 24
نظرسنجی
بالای خونه پدرشوهر
6
25%
مستاجری
18
75%

اگر وضع مالیتون بد نیس و توان مستاجری دارید برید مستاجری

مشکلات مالی رو میشه حل کرد ولی خونه پدرشوهر رابطتون خراب میشه خدایی نکرده زندگیتون از دخالتاشون یا تلخ میشه یا نابود

ولی اینم در نطر بگیر افتضاح گرونیه و اجاره هم که نگم...

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

اگر میتونی شوهرت رو قانع کنی که فقط طی پنج سال بالای خونه پدرش بشینید تا جمع کنید خونه بخرید و اینکه باید همه چی جدا باشه و بدون دخالت قطعا بالای خونه پدر شوهر تا خرید خونه خودتون

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره خانواده همسرت چه جورآدمهایی باشن اگه اهل دخالت وفضولی نیستن با هم تو یه ساختمون بودن ایرادی نداره

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

والا ما مستاجریم از بس قسط داریم و برای پیش  خونه وام گرفتیم تصمیم گرفتیم یه چند سالی بریم اونجا تا خونه بخریم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بستگی داره خانواده همسرت چه جورآدمهایی باشن اگه اهل دخالت وفضولی نیستن با هم تو یه ساختمون بودن ایرا ...

والا فضول بودنشونو نمیدونم

ولی میدونم مامانش خیلی زورگو و غیرقابل تحمله

آخه میترسم خانوادش سالای اول زندگیمونو کوفتمون کنن

بستگی به اقتدار خودتون داره اگه شوهرت بچه ننه اس نرو.ولی اگه شخصیت مستقل داره و وابسته به خانوادش نیست پس باهم میتونید جلو دخالت‌ها و بگیرید و اینکه قبل از رفتن همه حالت ها و حرفای احتمالی که ممکنه اونجا برید پیش بیاد رو باهم برسی کنید و واکنش هاتون رو در مقابلش هماهنگ کنید .آماده و مجهز باید بشید قبل رفتن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
بستگی به اقتدار خودتون داره اگه شوهرت بچه ننه اس نرو.ولی اگه شخصیت مستقل داره و وابسته به خانوادش نی ...

آخه وقتی خانوادش بیخ گوششن و هی بش بگن بیا پایین فلان کارو بکن یا فلان چیزو بخر

نمیتونه که بشون بگه نه

بعدم بخاطر خونه ای که در اختیارش قرار دادن ممکنه با دخالتای ریز ریزشون مخالفت نکنه

یکم ازینا میترسم