2777
2789

من این ماه رابطه محافظت نشده داشتم  چند ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم همون روزش پریود شدم ولی موقع پریودیم بود برا قرصه نبود میگن قرص اورژانسی ک بخوری ۷ روز بعد پریود میشی ولی من همون پریودیم تا ده روز طول کشید بعدش پریود نشدم باردارم یا با همون پریودیم یکی شده 

کاربر خانوم هستم😌...برای سلامتی امام زمان (عج)صلوات 

اگ ی روز قبل پریود بوده نمیخوردی هم مشکلی نبود چون تخمک گذاری انجام شده و لقاح صورت نگرفته و تخمک پوچ شده و نزدیک بوده دیواره رحم بریزه(پایان سیکل دیگه تخمکی نیست که اسپرم باهاش ترکیب شه)

ولی حالا که خوردی و پریود شدی نگران نباش.

ممکنه ماه دوم با تاخیر پریود شی

و یمدت خونریزی سنگین تر و طولانی تر تجربه کنی ، عوارضه قرصه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ی روز قبل پریود بوده نمیخوردی هم مشکلی نبود چون تخمک گذاری انجام شده و لقاح صورت نگرفته و تخمک پو ...

سلام خوبی. میگم من میخوام خرداد اقدام کنم رفتم بهداشت کزاز زدن برام. الان پریود نشدم ینی باردارم؟ بیبی نزدم فردا صب میزنم🤦🏼‍♀️

بهم گفته بود یماه پیشگیری کن. یعنی حامله باشم مشکلی پیش میاد؟

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

اگ ی روز قبل پریود بوده نمیخوردی هم مشکلی نبود چون تخمک گذاری انجام شده و لقاح صورت نگرفته و تخمک پو ...

مرسی قشنگم ❤️

من تابحال ۲ دفعه اورژانسی خوردم دفعه اول ۳ روز بعدش پریود شدم و دفعه ی دوم ک هیچ پریود نشدم. باردار ...

آها ممنون عزیزم 

سلام خوبی. میگم من میخوام خرداد اقدام کنم رفتم بهداشت کزاز زدن برام. الان پریود نشدم ینی باردارم؟ بی ...

اون پریود شدن و نشدن اگ همیشه پریودتون منظم بوده میتونه نشونه بارداری باشه گلم

اما واکسن کزاز فک نمیکنم مشکلی داشته باشه چون حتی تو بارداری هم ۳ نوبت قابل تزریقه نگران نباش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اون پریود شدن و نشدن اگ همیشه پریودتون منظم بوده میتونه نشونه بارداری باشه گلم اما واکسن کزاز فک نم ...

همیشه مثل ساعت مرتب بود الانم فقط یذره کمر درد دارم هیچی علائم پریودی اینا نیست

نمیدونم که اخه اقدامم نکرده بودیم، پس چرا اون ماماعه گفت نباید حامله شی تا یماه؟

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

همیشه مثل ساعت مرتب بود الانم فقط یذره کمر درد دارم هیچی علائم پریودی اینا نیست نمیدونم که اخه اقدا ...

بهت نگفت واکسنه ممکنه عقب بندازه پریود رو؟

نمیدونم