2777
2789
سلام عزیزمکجا میبرید میفروشید؟انشاالله که خیر باشه

خوزستانم ولی اینجا نمیفروشم چون ۲۰۰، ۳۰۰ زیر تابلو برمیدارن

میبرم شهر خودم ، آشنا دارم ... نزدیک ۱ میلیارد میشه .... دیگه خیالم از فروش راحت میشه که پول واریز شه به حسابم و بریم برا معامله به امید خدا

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏 لینک کانال ایتا استاد قلیان https://eitaa.com/joinchat/3288728935Cfe56441ec1

خوزستانم ولی اینجا نمیفروشم چون ۲۰۰، ۳۰۰ زیر تابلو برمیدارن میبرم شهر خودم ، آشنا دارم ... نزدیک ۱ ...

ایشالا خیر باشه و پربرکت

من تهرانم

گفتم طلای شکسته رو بیارم چند برمیدارید؟

گفت ۵۰ زیر قیمت تابلو

چطوره به نظر شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا طلا ریزش میکنه و اوار میشه رو سر ملت من بیشتر از این ریسک نمیکنم و امروز میفروشم چون پول زمینم ...

من اگه طلاهام اندازه ملک میشد

همین الان مییفتادم دنبال خرید ملک و فروش طلا

اصصصلا شک نمیکردم

اگه خونه نداشتم حتما این کار رو میکردم

اگه طلاهام اندازه مغازه شهرستان میشد هم بدون شک این کار رو میکردم

خیلی ساده اس

خونه لازم دارم ،الان قیمت طلا بالاست ، میتونم بخرم

پس شک نمیکنم الان موقعیت خوبی یه

مغازه میتونم بخرم ،طلاهام میرسه پس. حتما انجام میدم

اصلا کار ندارم که ریزش کنه یا بالا بره

الان من میتونم و توان مالی شو دارم ،پس انجام میدم

نوسان که نمیگیریم

پس انداز کردیم به هدفمون برسیم ،الان موقعیتش جور شده ،پس انجام میدم

شاید بعداً ریپ بزنید بگید بالا رفته

من حرفم اینه ،الان میتونم به هدفم برسم پس طمع نمیکنم

و انجام میدم

سلام نگین عزیزممنون از گزارشت😍شما چطور نظم رو برقرار میکنی؟من هم تازگی به شدت دنبال راهکارهای منظم ...

مدتی یکبار یک قسمت خونه رو رفع انباشتگی میکنم

وسایلی که خیلی وقت استفاده نمیکنم میبخشم

وسایل که کهنه هست دور میریزم

وسایل که خراب تعمیر میکنم

کشو ها از لباس زیر بگیر تا کشو لباس خونگی ها مرتب دستی میکشم همیشه توی کشو ها شیشه خالی عطر میزارم

کمد لباس بیرونی شاید چهار دست باشند اما مرتب و طبق سلیقه شخصی خودم سر یک رگال میچینم

کمد اسباب بازی های پسرم جدیدا مرتب کردم شاید پنج کیسه زباله بزرگ وسیله دور انداختم

بعضی هاشون مناسب سن نبود

چون سن نزدیک به دبستان داره میشه

بعضی هاشون خراب بودند

بعضی هاشون که سالم بود و یادگاری برداشتم کیسه جدا و دادم مامانم برام نگه داره

اینطور سریع تر میتونم وسایل مرتب کنم و خیلی وقت گیر نیست برام

کمد رخت خواب مهمان سعی میکنم مدتی یکبار دستی بکشم اگر چیزی نیاز بشورم

کابینت ها از نظر نظم خیلی مهم هستند برام

ظرف های که استفاده نداشتم کلا جمع کردم

هنوز با این حال پنجاه درصد ظرف هام باید جمع بشن چون استفاده نمیشن

کابینت زیر سینک مرتب باید تمیز کنم چون خیلی سروکار دارم باهاش سریع تر بهم میریزه

فر که ما ایرانی ها ماشاالله ازش به عنوان کابینت اضافه استفاده میکنیم باز نیاز مدتی یکبار چک بشه

پلاستیک ها میدم بازیافت جمع نمیکنم

قوطی و موتی اصلا جمع نمیکنم

شیشه رب های بزرگ فقط برای ترشی نگه میدارم که ترشی درست کنم چون شیشه های قبلی بعد تموم شدن من دور میندازم بنظرم یکبار ازش استفاده کردم کافی میتونه باشه

برای بچها از نظر من نباید زیاد لباس خرید الان من امسال واقعا پشیمون هستم از اینکه برای پسرم سه دست لباس زمستونی گرفتم چون لباس های پارسال قبل چک کردن راهی خیابون شدم

بعد خرید متوجه شدم از پارسال چند دست لباس نو و اندازه داره پس تجربه شد قبل خرید حتما لباس های پارسال چک کنم

فعلا همین ها راجب نظم به ذهنم رسید گلم💫

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام بچه ها جونم،من چندسالی هست که اینحا رو دارمش، قبل از آشنایی با تاپیک نه پس انداز خاصی داشتم، نه پیشرفت خاصی داشتم نه مهارت خاصی یاد گرفتم، اما از وقتی با اینجا اشنا شدم سعی میکنم توی همه چی عالی باشم،تابستون 403بینیم رو عمل کردم خیلی توی روحیه و اعتماد بنفسم تاثیر داشت،امسالم گواهینامه رانندگیمو گرفتم و بازم اعتماد بنفسم صد شده،پس انداز مخفی دارم برای خودم، امسال هم پرایدو تبدیل کردیم به کوییک،خداروشکر میکنم که با دوستان گلی مثل شما اشنا شدم شاید اگه اینجا نبود من نمیتونستم اینقدر از همه لحاظ پیشرفت کنم، یه برنامه دیگه هم دارم اگه خدا بخواد میخوام یه کارو کاسبی برای خودم راه بندازم اونوقت دیگه آپشنام کامل میشه😁 راستی هدف اصلیمم برای پس انداز خرید یه خونه ی نقلی برای خودم بعنوان پشتوانس، آخه شوهرم خیلی قابل اعتماد نیس،امیدوارم همتون موفق باشید و روز به روز شاهد پیشرفت همه ی شما دوستای گلم باشم🌹

سلام خانوما

نمیدونم درسته این موضوع رو اینجا مطرح کنم یا نه

ولی بیاید در کنار اموزش مهارت "نه گفتن " به بچه هامون مهارت"نه شنیدن " هم یاد بدیم..

من آدمی هستم که به سختی" نه" میگم یعنی اصلا نمیتونم بگم و الان چند ماهی هست دارم روی خودم کار میکنم،

چند روز پیش یکی از آشناهای درجه دو همسر که اصلا هم با همدیگه صمیمی نیستیم و رفت و امد نداریم شاید ماهی یه بار همو ببینیم یه درخواستی از من داشت که واقعا برای من سخت بود، و اگر قبول میکردم خیلی توی زحمت میفتادم با دوتا بچه، با کلی شرمندگی درخواستشو رد کردم واقعا برام سخت بود..

حالا رفته هرجا نشسته پشت سرم حرف زده، بقیه فامیل برای من قیافه گرفتن و واقعا از این موضوع ناراحتم، خب مگه ارث پدرتو از من میخوای که بهت برخورده.

خواستم بگم بقیه به ما بدهکار نیستن اگه لطفی هم میکنن از سر بزرگواریشونه.

ببخشید اینجا درد دل کردم❤️

عالی بود نگین جانچه دقتی داری😍

با اجازتون منم چند تا نکته اضافه کنم چیزی که به خودم در مورد نظم داشتن کمک میکنه اینه که هر وسیله ای از لباس و کتاب گرفته تا ظرف و ظروف آشپزی بعد از اتمام کار برگرده سر جای خودش، از بیرون که برمیگردیم لباسها روی مبل و تخت رها نشه، خریدها سریع برن داخل یخچال یا کابینت، لباسها به محض اینکه به اندازه ظرفیت ماشین شد شسته و بعد از خشک شدن تاخورده برگردن داخل کمد و کشو.

هر ظرفی بعد از استفاده سریع شسته بشه تا انباشتگی ظروف نداشته باشیم و هر شب بعد از تموم شدن کار آشپزخونه روی گاز سریع یه اسکاچ نمدار کشیده بشه و سینک خشک بشه.

قانون دو دقیقه هم عالیه، من هر کاری که زیر دو دقیقه زمان بخواد اصلا به بعد موکول نمیکنم، حجم زیادی از کارهای روزمره همون حدود یا کمی بیشتر زمان نیاز دارن، با اینکار در مجموع شاید یک یا نهایت دو ساعت وقت در روز نیاز بشه تا تمام قسمتهای خونه همیشه منظم باشه.

از طرفی علاوه بر نظم خونه، ذهنمون هم باید همیشه منظم باشه که همین مرتب بودن خونه یه بخشی از آشفتگی ذهن رو کم میکنه و فایلهای نیمه تمام ذهنی رو اگر با گذاشتن وقت و تمرکز حل کنیم یا ببندیم ذهنی آرامتر خواهیم داشت.

واااای از دست این سایت...

من همش میخوام قهوه و نسکافه رو ترک کنم، سایت با این تبلیغ نسکافه که یه لیوان مارک نسکافه با بخار قهوه میاد زیر صفحه ذهه منو میکشونه به سمتش😁 نمیدونم برای شما هم میاد یا نه🤭

مدتی یکبار یک قسمت خونه رو رفع انباشتگی میکنموسایلی که خیلی وقت استفاده نمیکنم میبخشم وسایل که کهنه ...

من برای استفاده نشدن کیسه زیاد

کیسه های خرید رو خونه تا می کنم

هر بار میرم خرید با خودم میبرم چند مرتبه که استفاده کنم کثیف بشه یا نازک می ندازم دور اینجوری با هر بار خرید کلی کیسه نمیارم خونه چون واقعا محیط زیست نیاز داره که بهش کمک کنیم

قربونت برم عزیزمافسردگی خیلی فلج کننده است امیدوارم زود بگذره🤦🏼♀️😂

من جدیدا صبح ها پادکست های انگیزشی گوش میدم خیلی بهم انرژی میده

هر روز مدیتیشن رو دارم

از اخبار و آدم هایی که مدام در مورد اخبار صحبت می کنند دوری کن

امیدوارم خیلی زود حالت بهتر بشه

از سال 97 که با نی نی سایت و تاپیک های پس انداز و مدیریت مالی آشنا شدم تازه راه و رسم پول جم کردن و ...

عزیزم تبریک میگم به پشتکارتون لطفا برامون بیشتر بنویس منم مجردم وتنهام برام کمک میشه بیشتر جزییات پس اندازتون رو بدونم❤️

خیلی لذت داره هرکسی که به هدفش میرسه وبیاد دوباره اینجا بیان کنه تا تازه ورود ها انگیزه بگیرن بازم تبریک میگم بهتون😍

سلام خوشگلمنه تو زمینه پسانداز و خرج بیهوده خیلی ضعیفمکه خب سخت نمیگیرم واقعا

عزیزم شما تنها زندگی می کنی بار زندگی رو دوش خودته

اتفاقا یادمه چند جا کار می کردی

اما امیدوارم بتونی خودت رو جمع کنیتا هر چه زودتر یک واحد هر چقدر کوچیک برای خودت بخری بعد می تونی کم کم ارتفاع بدی

چون به نظرم سنگ بزرگ نشانه نزدن است

تا انرژیداری یکم به خودت سخت بگیر که میان سالی درگیر اسباب کشی نباشی

موفق باشی