2777
2789
قطعا طلا ریزش میکنه و اوار میشه رو سر ملت من بیشتر از این ریسک نمیکنم و امروز میفروشم چون پول زمینم ...

دیگه خیلی وقتها هیچی دست ما نیست واقعا بهترین کار رو باید زمانی که فکر میکنی درسته باید انجام بدید منم ۶ ماه پیش موقعیت الان شمارو داشتم ولی کاری رو که دلم بهم گفت انجام دادم وطلاهایی رو که بیست سال جمع کرده بودم رو در ۶۷۰۰ فروختم ولی دیگه کاری نمیشه کرد واقعا هیچ چیز قابل پیش بینی نیست توکل به خدا هر چی خیره برای همه وشما پیش بیاد موفق باشی دوست عزیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای استفاده نشدن کیسه زیاد کیسه های خرید رو خونه تا می کنم هر بار میرم خرید با خودم میبرم چند مر ...

منم تمیز هاش تا میکنم مرتب میدم سوپر مارکت محله مون🤗

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

عالی بود نگین جانچه دقتی داری😍

شنیدن این حرف از شما که فوق العاده عمل میکنی برام خوشحال کننده بود ممنونم🫂💛☺️

سلام وقت بخیر من امروز یک سکه پارسیان ۳۰۰ سوت خریدم ۴۲۰۰ قیمت ۱۳۷۲۹۰۰۰۰ طلا بود بیشترش برای شما عز ...

خوشحالم براتون مبارک باشه

با اجازتون منم چند تا نکته اضافه کنم چیزی که به خودم در مورد نظم داشتن کمک میکنه اینه که هر وسیله ای ...

نظم ذهنی خیییلی اهمیت داره

من نظمم رو از نمازم شروع میکنم.

و هر روز صبح هم برنامهم رو تو همین نی نی سایت، مینویسم.

برنامم هر روز در ۸ زمینه هست.

کار و درآمدزایی

امور مالی خانواده

خانواده

سلامتی

معنویت

تفریح

یادگیری

ارتباطات

تقریبا هر روز در این زمینهها برنامهای دارم و باعث تعادل در زندگی هم میشه.

البته روزهایی هست که تفریح ندارم، اما ممکنه پنجشنبه تفریح بیشتری داشته باشم.

در مورد نظم مالی،اقدامات جزیی خیلی بهم کمک میکنن. مثلا همین پس اندازهای کوچک روزانه. همین دقت کردن به نحوه خرج کردن....اینجا هم هر روز یک گزارش ریز میدم که نظمم پایدار باشه.

در عین حال، اونقدر هنوز منظم نیستم که خونه رو به نظم برسونم

من جدیدا صبح ها پادکست های انگیزشی گوش میدم خیلی بهم انرژی میده هر روز مدیتیشن رو دارم از اخبار و آد ...

منم باید دوباره یوگا رو شروع کنم

یکم ساعتش بده اینکه تنبلی میکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم شما تنها زندگی می کنی بار زندگی رو دوش خودته اتفاقا یادمه چند جا کار می کردیاما امیدوارم بتونی ...

گلی جون تا مرداد امسال حتما خونه میخرم ❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال