2777
2789
سلام عزیزم ،ببخشید میشه بگین طلای دیجیتال چجوری خریدین؟ مراحلش

عزیزم باید با اعتباری که  دیجی کالا میده بهت بری تو قسمت طلای دیجیتال تو همون سایت دیجی کالاست خرید بزنی. مثل اپ های فروش طلاست

سلام خانمای گل،تیرماه رفتم شعبه کارگشایی بانک ملی گفتن پیش ما حساب باز کن و سه ماه ده میلیون تو حساب ...

الان من ۱۵۰ گذاشتم یه بانک تا امتیاز بشه دوماه بعد وام بردارم الان فهمیدم این بانکم ناترازی داره وشوهری گوش نمیده برش داره میگه چیزی نمیشه بزار بمونه 

اصلا بنطرم دیگه اعتباری نیس پول نزار من الان انقد استرس دارم فقط میگم دوماه بگذره من این پولو بردارم بابت این پول طلا فروختم خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۳۰ تومن هست. مال شما چقدر بود؟ پنجشنبه فروخته بودی؟

مال من 40تومن بود وام دیجی پی گرفته بودم  .میتونید زنگ بزنید پشتیبانی پیگیری کنید من پیگیری کردم گفتن باید یه شماره کارت دیگه ثبت کنید 

مال من 40تومن بود وام دیجی پی گرفته بودم .میتونید زنگ بزنید پشتیبانی پیگیری کنید من پیگیری کردم گفت ...

ببخشید انقدر سوال میپرسم فردا باید به کسی بدم.منم با همون وامش گرفتم. یعنی دو تا شماره کارت ثبت کنم؟

سلام به دوستان هدفمندمامشب رفتم یه مغازه قولنامه کردم،به نام خودم.۱۰۰گرم طلای اضافی داشتم فروختم یک ...

مبارکا باشه خانمی 

نوش جونتون الهی بهتر و بیشتر ش خدا برسونه

قیمت مغازه تو شهر شما چقد مناسبه

سلام به دوستان هدفمندمامشب رفتم یه مغازه قولنامه کردم،به نام خودم.۱۰۰گرم طلای اضافی داشتم فروختم یک ...

ان شاا... به سلامتی وخیروخوشی.امیدوارم رزق و روزی حلال ازمغازه تون دربیارین و منبع خیروبرکت باشه این مغازه براتون

خدایا بی نهایت شکرت
مبارکا باشه خانمی نوش جونتون الهی بهتر و بیشتر ش خدا برسونه قیمت مغازه تو شهر شما چقد مناسبه

ممنون عزیز،یه مقدارم نقد دادم

یه مغازه تو پایین شهر تو کوچه گرفتم.

آرایشگاه زنونه اجاره اش کرده،۱۰۰میلیون پیش،ماهی ۵ میلیون.دوماه دیگه وقت تمدیدشه

ممنون از دعای خیرت.

خداروشکر واسه خودمه ۵ تومنم ۵ تومنه

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
ان شاا... به سلامتی وخیروخوشی.امیدوارم رزق و روزی حلال ازمغازه تون دربیارین و منبع خیروبرکت باشه این ...

قربون محبتت.

خدا صدبرابر به شما بده.

چقدر شما مهربونید.

بخدا از صدتا فامیل مهربونتر و خوش قلب ترید

مبارکت باشه عزیزمخیر و برکت ازش بیاد ♥️😍

قربونت عزیز

بهم راهنمایی میکنید چه مغازه ای بزنم؟

شوهرم میگه دوماه دیگه تمدیدش کن ماهی ۸ میلیون.

نمیخواد خودت کار کنی

قربونت عزیزبهم راهنمایی میکنید چه مغازه ای بزنم؟شوهرم میگه دوماه دیگه تمدیدش کن ماهی ۸ میلیون.نمیخوا ...

عزیزم من سررشته ای از بازار ندارم، اما هرکاری انجام میدی خوب تحقیق کن

اگر متراژ و مکان تقریبی که بر اصلیه خیابان هست یا کوچه و.... رو به هوش مص نوعی بدی خیلی قشنگ راهنمایی میکنه 

حداقل ذهنتو روشن میکنه