2777
2789
تو حتماً می‌تونی که ماهیانه کمی طلا پس‌انداز کنی برای دختر عزیزت ❤️🌹عزیز دلم فقط تو راه خرید طلا نا ...

قربون محبتت ممنونم مهربون🙏🌹♥️

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانما خوبین

کسی از شما عزیزان هست ب تازگی از ویپاد وام گرفته باشه 

میخواستم بدونم شرایطش چطوره برای وام پلکانی؟ 

همون لحظه بهمون وام بالاتر رو میده یا نه دوهفته باید از پرداخت آخرین قسطش بگذره و بعد مجدد درخواست وام کنیم؟

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

سلام 

دوستان عزیز، خواهشاً سمت شرکت های هرمی ( طب سنتی) نرید ( اسم شرکت نمی‌برم)،پر از آدم‌های شارلاتان و دغل بازه که با همه توان و زوری ک دارن و با شستشوی مغزی ب زور محصول بهتون میفروشند،چه خرید از اینا و چه بازاریابی اینا خوب نیست، اگر گیرتون بندازن انگار داخل گرداب گیر افتادید، از چاله نیفتید داخل چاه،سود شرکت برای چند نفر سرشاخه و سرگروه ها است ، دوندگی و سرگردانی و حرافی و منت کشی از مردم و تلف شدن وقت و انرژی و ... برای بازاریاب ها .

مشکلاتش: محصولات بشدت گران، محصولات کارخانه ای نگهدارنده دار و اسانس دار شیمیایی،مزاج شناسی غیر اصولی بر اساس ۴ تا ورق کاغذ ک پرینت میگیری، لایو و تماس و همایش گاه زمان اذان و هر زمانی، تجویز بر اساس اصول غربی و...

فقط محصولاتی که خودشون دارند میفروشند نه صرفا بهترین محصول برای شما،صد تا عیب و بیماری و استرس بیماری روتون میگذارند که به زور محصول بهتون بفروشند.

کاش همه شون وجدان کاری داشته باشند ،وقتی محصول ب زور براتون ثبت کنند در صورت انصراف شما لغو نمیشه وخدا کنه توهین و تحقیر نکنند و تهدید نکنند ک توسط وکیل شرکت شکایت می‌کنیم . و...

خواهرانه میگم خواهشا از این شرکت ها دوری کنید ،اصلا سمتش نرید که جز سرگردانی و تباه شدن وقت و پول عاقبت نداره ....

یکی از همین بازاریاب ها به زور برام محصول ثبت کرد، گفتم منصرف شدم گفت لغو نمیشه ، خدا می‌دونه چقدر توهین و تحقیر کرد ، در نهایت تهدید کرد تا فردا صبح واریز نکردی با همکاری وکیل شرکت ازت شکایت میکنم ..

به معرف خودم گفتم وقتی محصول رسید دستم پرداخت میکنم....

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

دوستان در رابطه با ویپاد سوال داشتم

بخوایم از تسهیلاتش وام برداریم حتما باید پلکانی باشه؟

مثلا من ی بار وام ۱۰تمنیشو برداشتم(براساس سکه ها) الان میتونم برم وام ۳۰تمنیو بردارم؟

یا پله پله میشه وام برداشت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○