2777
2789
سلام به روی ماه تک تک دوستان❤️دوستان من گفتم از تاپیک میرم بیرون بخاطر این نبود که ناراحت شدم بخاطر ...

آفزین به خودت و خ اهرت با پشتکاری که داشتین . 

از زندگی خواهرت میشه بیشتر بگی ؟ 

چطوری زندگیش رو جمع کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم اون زمان تنها سوپری داهات بود وتنها کسی بود که دامداری و کشاورزی نداشت درکنار سوپری با شرکت گاز ...

روح پدرتون در آرامش💜

قطعا از همچین پدر کاردانی همچین دخترایی هم مثل شما باقی می مونه 👌

داستان زندگیتون در عین پرفراز و نشیب بودنش چقدر آموزنده و دلنشین هس

بازم بنویسید برامون🌹🥰

مباااااااااارک باشه 😍😍😍😍یه چیزی که من متوجه شدم اینه که خانم هایی که موفق ترن ذاتا خوش قلب ترن🧡 ...

سلام عزیزم

وااااای خیلی ذوق کردم پیامت رو دیدم😍😍😍😍

قربونت برم مهربون❤️❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من معلم مدرسه غير انتفاعی ام

عزیزم از لحاظ محیط کار و درآمد چجوری هست
من الان کارمند فروشم سروکله زدن با مشتری ها دیگه خستم کرده حقوق پایه هم میگیرم میخواستم ببینم میتونم وارد معلمی بشم
هیچ سابقه ای هم ندارم چیکار باید بکنم

والا رفتم دوباره اینترنت نگاه کردم نمیدونم چرا توی سایتش اینجوری نوشتهخودم چون وامش رو گرفتم برام تع ...

از قسمت سوالات متداول میتونید همه رو چک کنید

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
چقد خوب که شما اینجوری بزرگ شدین. واقعا این چیزها یعنی اصالت و فرهنگ.الان یه جوری شده که متاسفانه با ...

لطف داری گلم😘

درسته هر خانواده بسته به ذائقه و بودجه اش عادتهای غذایی خاص خودشون رو دارند بدیش این هست که این عادات رو به بچه ها هم منتقل میکنند و بچه صفر و صدی آموزش می بینه.

به این فکر نمیکنند که فردا روز که ان شالله فرزند بزرگ شد قراره وارد محیط های مختلف بشه، تا کی قراره براش غذا بذارن با خودش ببره که مبادا به فرض مثال گوشت گوساله نخوره🤔 سردیش و گرمیش نشه...

و از  اون بدتر اینکه قراره وارد یه طایفه جدید، خانواده همسر بشه و اگه عادتهای غذاییشون متفاوت باشه چقدر اذیت میشه.

قسطی خریدم مثلا مدیریت کنم،پسرم رو الان فرستادم از نانوایی آرد بگیره کیلو۳۰تومنه آقا دیده نونوایی شل ...

نمیدونم چکار کردین،ولی من خودم اعتقادم اینه پدر یا مادر وقتی یه حرفی میزنه،نباید حرفش رو تغییر بده و حرفش نباید دو تا بشه.

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
پدرم اون زمان تنها سوپری داهات بود وتنها کسی بود که دامداری و کشاورزی نداشت درکنار سوپری با شرکت گاز ...

خدا رحمت کنه ایشون رو،چقدر پدر فهمیده و بامحبتی بودن 

همنشین امیرالمؤمنین باشن انشاءالله

لطفا از مادرتون هم بگین

عزیزم اگه نمیتونی از خونه خارج بشیمیتونی تراپی آنلاین داشته باشیفقط حتما پیش روانپزشک برو نه روانشنا ...

عزیزم خونوادش یه روانشناس پیدا کردن که بره پیش اون و همینکه راضی شده بیاد برای من پیشرفت خیلی بزرگیه چون خیلی جنگیدم و خودمو نابود کردم تا به این مرحله رسیدیم که حاضر بشه بیاد مشاوره،دیگه اگه بگم نریم پیش اون بریم روانپزشک محاله قبول کنه .شاید روانشناس اگه درک کنه و بیماری رو بفمهمه ارجاعش بده به روانپزشک البته امیدوارم 

از راهنماییت خیلی متشکرم 🙏