2777
2789
بذار مستقل بشه بهترین دوران من دوران خوابگاهم‌بود که شمال درس خوندم ودرمورد خوابگاه بستگی به خود طرف ...

یادمه پس انداز ومدیریت توخونمبود  الان بچها اینجا حرف میزنن میبینم من دوران دانشجویی اینکارارو‌میکردم

مامانم مسخره میکرد میگفت ول کن برو‌اونجا بخر

اصلن غذای دانشگاه نمیخوردم 

دوست نداشتم

مثلن میومدم‌خورشت درست میکردم‌یه قابلمه واسه یه ماه فریز میکردم‌یامایع ماکارانی میبردم‌یخچال خوابگاه

اصلن نشد تخم  مرغ بخورم‌

همیشه غذا داشتم  وقتی اومدم تهران درسم تموم شد انقدر همه جا برام غریب بود دوس داشتم همیشه اونجا بمونم 

و الانم همینه تواونج کار تاحالا نشده غذا نداشته باشم‌اکثرن ولی خوب رستوران یه تفریح وبه نظرم‌بچها باید آداب رفتن بهش و یاد بگیرن و‌خوششونم میاد وگرنه توخونه غذاها خوشمزه تره

الان ولی هرروز تخم مرغ میخورم چون باشگاه میرم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمای گل خوبینامیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه🌹من همیشه دنبالتون میکنم و از تجربه هاتون اس ...

من ترجیحم به خرید طلا

@ارمغان۶۶‍ 
همه چیز بستگی به خانواده همسرت و شرایط زندگیتون داره
مثلا ما جدیدا خونه خریدیم و همسرم به خانواده ش چند بار گفته قسط داریم الان من بیام دستبند ک خریدم و بندازم شاید پیش خودشون فکرای دیگه بکنند
درسته اصلا به اونا مربوط نیست ولی من نمیندازم
انقدر مکان های دیگه هست که بدون دغدغه دستبندمو استفاده کنم ولی حتی یه درصد شک دارم که بندازم پس حتما جای مناسبی نیست

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

ممنونم بهار عزیز🌹به امید خدا دقیق تر هم خواهم نوشتبرای خوراکی، در میوه و سبزیجات و سیب زمینی پیاز خ ...

سلام بر شما مادر مهربون.

عزیزم منم تجربیات خودم رو مینویسم 

اول بچه ها باید قبل از ساعت ده شب بخوابن 

صبحونه حتما میل کنند

استفاده از گوشی کم باشه

دویدن و طناب زدن 

دویدن و طناب معجزه میکنه برا افزایش قد 

و در نهایت طب سوزنی 

من طب سوزنی میرفتم و‌میدیدم اکثر مراجعه کننده ها بچه ها هستند که بعد از پانزده جلسه افزایش 3تا 4سانتی داشتن 

با طب سوزنی و عاایت موارد بالا .

بعد قرص ال ارژتین اگر بتونی امریکاییشو‌بگیر گرونه ولی تاثیر بیشتری داره مخصوصا برا دختر خانما چون معمولا بلوغ زود رس دارن و‌با عادت ماهیانه دیگه قدشون رشد انچنانی نمیکنه 

(تمام موارد بالا رو وقتی میرفتم‌طب سوزنی متوجه شدم از صبحت دکتر با مادرعا خودم هیچ تجربه ای ندارم )

ببخشید پیام شما رو فروارد کردم 

سلام خانما ببخشید یه سوال بی ربط عکس طلا  که خیلی وقت  پیش تاپیک گذاشته باشیم نی نی یار تگ کنیم برامون پاک میکنه؟ واگه پاک میکنه کدوم نی نی یار لطفا هرکی میدونه کمک کنه خیلی مهمه برام 

مثلا من اعتبارم C هست بنظرتون بهم وام تعلق میگره تازه ویپاد وصل کردم ووام یک تومنی گرفتم که تا ۱۳ آب ...

من بیشتر منظورم همون وام های ۵۰ تومنی بود گلم 

وام های کوچیک رو نمیدونم دقیقا ولی در کل ویپاد سخت گیر شده 

شما باید خودت امتحان کنی شاید داد شاید نداد 😅

سلام بر شما مادر مهربون.عزیزم منم تجربیات خودم رو مینویسم اول بچه ها باید قبل از ساعت ده شب بخوابن ص ...

چه سنی برای طب سوزنی مناسبه 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

چطور غذا رو میبرین که خراب نشه. مثلا وعده اول که هیچ. ولی مثلا اگه مسیر طولانی باشه غذاهایی که برای ...

عزیزم داخل کلمن یخ بریزی و غذاتونو بزارین خیلییی خوب میمونه.کلمن نمیزاره یخ آب شه

نه عزیزم نتیجه نگرفتم برای همین از شما سوال پرسیدم . ‌‌از نرم افزار خانه ما استفاده کن .کارت راحتر م ...

عزیزم بازار نداشت برنامرو.سرچم کردم پیدا نکردم.میشه بفرمایید از کجا دانلود کنم؟

سلام دوستان عزیز ♥️ سلام آرامش جانشما به من لطف داری عزیزمهر از گاهی می‌خونمتون ❤️و به پیشرفت هاتون ...

معصومه جان نمی‌دونم پستمو میبینی یا نه

ولی اگه میشه لااقل تو کانال ایتا گاهی برامون بنویسید

میدونی که یه عده تو مجازی و زندگی واقعی فقط دنبال حرف و حدیث هستن...خدا سربه راهمون کنه...

اونجا که دیگه هر کی اومده با خواسته قلبیش اومده...

باور کنید نوشته های شما خیلی راهگشاست...می‌دونم وقت میزارید ولی مطمعن باشید برکتش به زندگیتون برمیگرده

دوستان هر کی موافقم لایک کنه

یه نفر هم زحمت بکشه معصومه رو تگ کنه🙏

افوض امری الی الله...

دوستان پارسیان منم رسید از اسنپ‌پی سفارش داده بودم اولین بار بود غیر حضوری سفارش دادم برای همین۵۰سوت خریدم اول کاری،ان شاءالله بیشترش برای شماها

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها