اما گزارشش من 😍😍😍
سلامم و صد سلاممم خدمت دوستای خوشل موشل 🤧😍
از اونجایی که گفته بودم یه مهمونی دارم مهمونی بخوبی و خوشی تموم شد بودجه من واسه مهمونی دو ملیون بود که میوه اینا هیچی نداشتیم باید میخریدم دیگه وسایل سالاد و نوشیدنی و مرغ هم لازم داشتم
تعداد مهمون هام و خودمون ۶ نفر بودیم + دوتا هم بچهای کوچیک خودم
تصمیم داشتم زرشک پلو بزارم در کنارش سالاد و سوپ که تو خونه تقریبا بعضی چیزا ته کشیده بود خرجم زیاد میشد با خودم فکر کردم گفتم مرغ بگیرم جوجه کباب درست کنم با پلو که با دوتا بچه شیطون هم اذیت نشم
راهی شدم رفتم مغازه مرغ بگیرم گفت کیلویی ۱۴۰ هزار پرسیدم واسه ۶ نفر جوجه ای با استخوان چقدر لازمه گفت ۲/۵۰۰ کیلو بسه همینجوری ویترین نگاه میکردم دیدم بدون استخوان هم سینه مرغ داره پرسیدم کیلویی چند گفت کیلویی ۱۹۵ هزار دیدم قیمتشون فرقی به حال من داره ولی سینه هم مجلسی تر هم اینکه مثل مرغ دیگه کلی پوست و آشغال نداره گفتم بی زحمت اندازه ۱/۸۰۰ برام بکشید گفت مواد بزنم پرسیدم چند گفت ۸۰ هزار تومن با خودم گفتم چه کاریه وقتی خونه خودم ادویه دارم اینجا هم ۳۵۰ کارت کشیدم 👌🏼
میخواستم برم افق کوروش نوشیدنی و سس بگیرم رفتم دیدم سس بزرگ مایونز بهرام شده ۲۲۰ هزار 😐💔 حساب کردم سر انگشتی دیدم یه سالاد ساده برام ۵۰۰ تومن میوفته گفتم چه کاریه ماست خیار درست میکنم میچسبه تو خونه ترشی و زیتون دارم رفتم سراغ ماست ها دیدم ماست سون کاله دبه ای ۲۲۰ تومن
پگاه هم بود ۱۱۳ هزار که پگاه برداشتم تو این اوضاع لازم ندونستم خرجم بیشتر بشه واقعا ماست ماسته دیگه بقول معصومه عزیز از شکم فرار نخواهد کرد ❤️
نوشیدنی هم دوغ و دلستر گرفتم جمع شد ۲۲۰ هزار که اینجا به نفعم شد پول یدونه ماست دادم انگار 😂
یکو نیم کیلو خیار گرفتم از چرخی ۵۰ دادم انصافا خیاراش هم خوب و قلمی بودن مغازه همینو کیلویی ۵۰ میداد 👌🏼
اندازه ۳۰ تومن سبزی خوردن گرفتم 👌🏼
راهی میوه فروشی شدم میخواستم دو مدل بگیرم کنارشم یکم خیار بچینم دیدم موز تو مغازه کیلویی ۱۹۰ الی ۲۰۰ / خرمالو کیلویی ۹۵
گفتم یه چرخ بزنم بالاتر ببینم میتونم قیمت مناسب بگیرم یا نه که رفتم بالاتر دیدم وانتی همون موز میده کیلویی ۱۲۰ هزار ۱۰ تا موز متوسط رو به بزرگ انتخاب کردم سالم و تمیز بدون یه لک حتی کشید گفت ۱۷۵ هزار کارت کشیدم 👌🏼اینجا هم به نفعم شد اگه از مغازه میگرفتم باید دو برابر پول پرداخت میکردم بابتش 👌🏼
دو قدم اونورتر دیدم یه مغازه قدیمی میوه فروشی هست یه پسر جوون کار میکنه نزدیکتر شدم دیدم موز برای شیرموز میفروشه همه صف کشیدن فقد کمی لک داشت کیلویی ۸۰ هزار میداد نیم کیلو موز گرفتم شیرموز درست کنم برای پذیرایی شد ۴۰ هزار خرمالویی که مغازه میداد ۹۵ هزار ایشون میدادن ۵۰ هزار یه سبد کشید گفت میشه ۱۰۰ کارت کشیدم 👌🏼 راهی خونه شدم
مرغ رو شستم گذاشتم آبش بره پیاز درشت خورد کردم + ادویه زدم نمک و فلفل سیاه تو فریز اندازه دو قاشق زعفرون داشتم یه حبه یخ انداختم روش جوون گرفت یکمم حجم گرفت 😂همونو ریختم خدایی خوبم رنگ داد دیگه هزینه نکردم روغن زیتون نداشتم که بزنم گفتم چیکار کنم چیکار نکنم در حد سه قاشق غذاخوری روغن مایع ریختم که نرم بشه سینه ها واقعا جواب داد امتحان کنید حتما 👌🏼اینجا هم پول زیتون سیو شد که برای خرید خونه رفتنی کلی بگیرم بعدا 👌🏼مرغو روشو کشیدم گذاشتم یخچال مزه دار بشه
دو حبه سیر و چندتا خیار رنده کردم + نعناع و ماست ، ماست خیار درست کردم محشر شد 😍سرو کردم تو پیاله های مخصوص و روشون رو با نعناع و گل محمدی تزیین کردم 😍
سبزی رو نشستم پاک کردم خیس دادم بعد سه بار آبکشی کردم 😍
نمکدان هامو در آوردم نمک ریختم تمیز و مرتب
قاشق چنگال های مخصوص مهمون و + سرویس غذاخوری آرکوپال و + سرویس پذیرایی رو دستمال کشیدم همرو یه دور مرتب چیدم رو میز که آماده باشه 👌🏼
سه تا دستمال تمیز در آوردم
نوشیدنی هارو شستم پاک کردم گذاشتم یخچال سرد بمونه 👌🏼یخ ساز یخچال رو پر کردم که بریزم تو سطل بزارم تو سفره کنار نوشیدنی ها 👌🏼
میوه هارو شستم خشک کردم چیدم به تعداد مهمونا تو ظرف کنارش از خیار ها هم چیدم 😍👌🏼
چایی رو هم قبل اومدن مهمونا دم کردم قشنگ رنگ گرفت توش هل و گل محمدی ریختم 😍نگم از عطرش
برای بچهام شیر میگیرم از لبنیاتی که خونه داشتیم موز هایی که گرفته بودم برای شیر موز دوست گرفتم شیر موز درست کردم 😍دیگه بعد شام چایی نیاوردم کنار میوه شیرموز سرو کردم خیلی استقبال شد 😍
و اما در آخر خرج من برای این مهمانی شد ۹۶۵ هزار که بقیشو سیو کردم ۲ ملیون هم دیجی پی اعتبار داشتم که ماه پیش از طلاسی خرید زده بودم قسطی نقدش کردم اونم یارانم+ سهامم که خرج نکرده بودم مونده بود گذاشتم روی هم تقریبا شد ۴/۵۰۰ 👌🏼😍