2777
2789
دوستان عزیز از همتون ممنونم که راهنمایی کردید الهی خیر از زندگیتون ببینید 🌹 دوست عزیزی که گفتی برو ...

سلام عزیزم🩷 همسر منم هر چند ماه به مدت چند هفته اخلاق های این مدلیش میزنه بالا وبدجوری درگیرم میکنه آلان ۶ سال از رابطه گذشته ویه پسر دارم ببین قبلا ها خیلی غصه میخوردم اما بعد از خوندن کتاب هایی مثل اول عاشق خودت باش یا زنان زیرک هنر ظریف بی خیالی و راز ومعجزه شمرگزاری و.. به این نتیجه رسیدم که چقدر بیهوده غصه ها خوردم من نزدیک به دو ساله که پس انداز می‌کنم یکی دوباری که متوجه شد داستان درست کرد ولی خب منم خلاف نکردم که جای بدی هم سرمایه نکردم گفتم برا دل خودم دوست دارم طلا بخرم هر چند دعوا وبحث وحتی شاید به کتک هم کشید اما من که میدونستم کار اشتباهی نکردم پس نترسیدم وادامه دادم الانم بعد خوندن این کتاب ها به این نتیجه رسیدم به هر چی بیشتر اهمیت بدی برات گنده تر میشه چه خوب چه بد هر چی به سو ظن های این آدم ها بها بدی اونا فکر می‌کنن درست میگن یکم شجاع باش ویه فصل جدیدی از زندگیت رو شروع کن اگه حتی نزاشت روی آفتاب رو هم ببینی تو باز هم خودت رو مثبت نگه دار حال خودت رو با کمترین چیز های در دسترس تا چیز های بهتری که میتونی خوب کن تو خونه ورزش کن با تلویزیون یا یوتوب واپارات تو خونه کتاب بخون اگه به هنر علاقه داری یوتوب پر از آموزش چیز های قشنگه برای زندگی با این آدم ها باید خیلی مراقب باشی من خودم یه وقت هایی سر مسائل خیلی معمولی که بهم گیر میده ویه دعوای بزرگ بعدش اتفاق میوفتع میگم به خودم باید بیشتر مراقب باشی وهواست رو جمع تر کنی گریه هامو می‌کنم وبعد برای بهتر شدن موقعیت تلاش می‌کنم بیشتر شاید این دست پا زدن ها برای خیلی ها بی معنی باشع وبگن جدا شو اما من با توجه به شرایط خودم این راه رو انتخاب کردم ❤️کلا سخته ولی اگه بخوای میشه 🍭

سلام دوستان عزیز روزتون بخیر ببخشید من وام پشتوانه ویپاد تا پله 7 تومن پیش رفته بودم بعد 10 تومنی با ...

از پشتیبانی پیگیر و علت رو جویا شو قسط عقب افتاده از بانکهای دیگه ندارین؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمای عزیز و محترمنمیدونم منو یادتون هست یا نه..سال پیش براتون از خودم نوشتمهمونی هستم که ۵۰۰ ...

حالا که پشیمون نیست از کارش و زبونش چند متر درازه اصلا و ابدا طلایی وسط نیار خرج خونرو هم نده برای خودت و آینده بچهات تا میتونی مخفی جمع کن 

زندگی مشترک هم حدی داره وقتی شمارو خیلی ببخشید آدم حساب نکرده و نمیکنه چرا تو صبح تا شب میری کار می‌کنی با هزار زور و زحمت بیاری تقدیم این آقا کنی ؟ 

ببین میتونی از ویپاد لااقل وام بگیر پرداخت کن بگو قسطشو بریزه 

یا از همون برادرش که وام داده بهش پول بگیره اگه دادن که هیچ ندادن متوجه میشه نباید اینکار میکرد خودش زندگی و زن و بچه داره باید اولویتش شما باشید آرامش و آسایش و رفاه شما 

الان که گفتی سکته کرده نمیتونه کار کنه همون برادر میاد دست داداششو بگیره آیاا ؟؟ نمی‌دونم آقایون کی سر عقل میان

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

دوستان سلام و درود ❤️

کسی وام پیمان ویپاد رو گرفته مبالغ بالا منظورمه ۲۰۰/۳۰۰ ملیون 

اگر هست بهم بگید چقدر سکه لازمه راحته مراحلش یا اذیت میکنن ؟ رتبه اعتباریم B1 هست 

سلام خانمای عزیز و محترمنمیدونم منو یادتون هست یا نه..سال پیش براتون از خودم نوشتمهمونی هستم که ۵۰۰ ...

سلام عزیزم 

شوهرتون از همه طلاهاتون خبر داره؟

درسته قبلا رفتار درستی نداشته و کم لطفی کرده ولی به نظرم الان شرایط جوری هست که یه کوچولو باید چشم پوشی کنید و برای حفظ آرامش و آسایش خودتون یه حرکتی بزنید

نیاز نیست همه طلا ها رو بفروشین ،،،،،یه قطعه رو بفروشین و خرج واجب کنید 

یا مثلاً در صورتی که قبلا ندیده باشه اون طلا رو وقتی فروختین بگین فقط همین مبلغ رو تونستم جور کنم تا بد عادت نشه و بدونه نمیتونه برای پس انداز شما و طلا نقشه بکشه 

از پشتیبانی پیگیر و علت رو جویا شو قسط عقب افتاده از بانکهای دیگه ندارین؟؟

ممنون رویا جان پشتیبانی چه ساعتی پاسخگو هستن 

تماس بگیرم 

راستش وام مسکن داریم که اقساطش نصفش بنام منه 

نصفش بنام همسرم 

ولی چون همیشه همسرم خودش پرداخت میکنه 

نمیدونم قسط عقب افتاده داریم یانه 

سلام عزیزم شوهرتون از همه طلاهاتون خبر داره؟درسته قبلا رفتار درستی نداشته و کم لطفی کرده ولی به نظرم ...

عزیزم ایشون گفتن که پشیمون نیست از کارش و تازه زبونشم درازه سر و صدا کرده 😑😑نمی‌دونم شاید حق با شما باشه ولی من اصلا این شرایط قبول ندارم خصوصا وقتی پشیمون نیست از کاراش 

وای عزیزم الهی که خدا بهترین ها را سر راهت قرار بده اینا را که میشنوم قلبم میایسته از نگرانی چون هر ...

راستش بچه روکه اون موقع ندادومراحل شکایت ودادگاه ۷ماه طول کشیدبچه که ۹ماهش شدقاضیو خریدن وبچه روهمون تودادگاه ازم گرفتن ولی خب الان ۱۲سالش شده الان من ۵ساله ازدواج کردم دوباره اما بچم خودش میادخونم ومیبینمش...

عزیزم ایشون گفتن که پشیمون نیست از کارش و تازه زبونشم درازه سر و صدا کرده 😑😑نمی‌دونم شاید حق با شم ...

وام ویپاد گرفتم و دارم پرداخت میکنم

بله پشیمون نیست و همیشه تا بحث میشه توهین‌میکنه

برادرش حتی به ملاقاتش نیومده فقط تماس گرفته.. همسرم ۷ روز بستری بود اون فقط یبار تماس گرفت در حالیکه در یک شهر زندگی می کنیم.

فعلا که مسئولیت خانواده با منه و من باید مدیریت کنم

سلام عزیزم شوهرتون از همه طلاهاتون خبر داره؟درسته قبلا رفتار درستی نداشته و کم لطفی کرده ولی به نظرم ...

نه فقط اونایی که دارم استفاده میکنمو دیده و از طلای مخفی خبری نداره

واقعیتش زورم میاد همینارو هم بفروشم.. 

انگار من حلال مشکلاتش هستم.

حالا فردا حقوقمو میدن ببینم بعدز بودجه بندی چقدر می مونه برام

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه.متاسفانه شوهرسابق منم دقیقاعین شوهرشمابودوآخرم جداشدم.حتی یواشکی پ ...

الان چیکار میکنه شوهرت؟

خودت چی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ممنونم عزیزم فقط بدون خیلی درکت میکنم

الان چی کار میکنه؟

خودت چی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام عزیزم درحال حاضر شیشه مصرف می‌کنه وقرص متادون میخوره

مگه نگفتین ترک کردن ؟؟

واقعا ی آدم معتاد هم. چقدر هم خوب بازم معتاده

چرا باید تحمل کنید 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست