2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من جواب میدم.اگه تو مدرسه فر دارن برا گرم کردن همون شب بکشین تو ظرف مخصوص فر.اگه ندارن صب گرم ...

ممنون

نه تو مدرسه فر ندارن

تا الان که همون صبح گرم میکردم

صبح ساعت ۷ تا ۲ کلاس دارن

میگه برام غیر از پنیر و گردو و ایجور چیزا برام کوکو و پیتزا و کتلت بذار 

سلام.الان ده صفحه باید توضیح بدین که برای 30تومن نیست.کاری به رفتار تون ندارم ولی متوجه منظورتون شدم ...

خب عزیزم وقتی کامل توضیح ندادند بقیه علم غیب ندارن که جواب میخوان بدن بیان همه جوانب رو بسنجن..ایشون گفتند بچشون بجای 30 تومن 60 تومن دادن برای ارد خب از نظر من چیز مهمی نبود.....نمیدونستم تو پیام بعدی همه چیز تغییر میکنه

بعد تو پیامهای بعدی گفتن کار همیششونه و 120 تومن دادند و حرفشون چیز دیگه ای بود.......افراد بر اساس دیتاهای ما نظر میدن نه اینکه بعدا تو پیامهای بعدی اصلاح کنیم که باعث رنجش و ناراحتی امثال شما بشیم ....

سلام خانمای گلعصری رفتم طلاهامو خریدمعکس جهت انگیزه خدمت شمابیشترینش قسمت همگی💚

به به چقدر زیبا و شیک 

مباااارک باشه عزیزم 

خیلی بهتون میاد🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
نمیدونم جوابت دادن یانه. ویپاد گزینه اعتبارسنجی اضافه کرده. و اپ باجت قسمت کالانو کویرموتور

عزیزجان ممنون از راهنمایی شما

من الان رفتم اعتبار سنجی کردم.

ویپاد به چه نمره اعتباری‌ای وام میده؟

عزیزم برای من هم واریز نشده ترسیدم نکنه قطع کرده باشند

تا سی ام صبر کنیم ببینیم چبثی میشه، دوستان اینجا میگن احتمالا دهکمون تغییر کرده،

شاید برای خیلی ها بی اهمیت باشه اما برای یکی مثل من ۱۰۰ تومنم باز صد تومنه،

دوستم گفت باید اعتراض بزنی

من یارانه ام از شوهرم جداست البته

-دوستای عزیز من قبلا پودر ماشین ظرفشویی رو یک راست میریختم توی جایِ پودر که داخل در ماشین ظرفشویی هست.

اما الان مدتیه اول مقداری از پودر رو میریزم تو درِ خودِ جاپودری،

بعد میریزم داخل در ماشین ظرفشویی.

اینجوری پودر کمتری استفاده میشه👌

قبلا گاهی از دستم در میرفت و جای پودر ماشین ظرفشویی پر از پودر می‌شد

اما الان دیگه فقط تا نصف پرش میکنم و کافی هم هست😍

-برای پذیرایی از محفل قرآن مدرسه پسرم هم که اینجا دوستمون پیشنهاد دادن برم شیرین عسل و خوراکی‌های خوشمزه بگیرم که با چایی میل کنن.

-امروز غذای مدرسه بچه‌هام مرغ سوخاری بود

من اشتباها براشون مرغ ساده گذاشتم

طفلی ها رفته بودن مدرسه و همه بچه ها جلوشون مرغ سوخاری خورده بودن. این بچه ها ولی نداشتن.

وقتی از مدرسه برگردوندمشون(سرویس نگرفتم، خودم میرم دنبالشون) رفتم براشون مرغ سوخاری خریدم.

هی با خودم گفتم سیب زمینی هم بگیر

قیمت رو پرسیدم، گفت دوتا ران سوخاری، ۱۶۹ تومن

گفتم همون کافیه

گرفتم و اومدم خونه

بال درآوردن😇😍

حتی یکبار نگفتن پس سیب زمینی چی؟؟؟🫤

اصلا به ذهنشون نیومد. 

چون انتظارِ سوخاری رو هم نداشتن.👌

با همون ۱۶۹ تومن حسابی هیجان زده شدن❤️❤️

-بچه هام رو تازگی بردم دکتر غدد

بررسی کرد و با دست و دلبازی تمااااام، نزدیک ۵ میلیون براشون داروی تقویتی نوشت!!!🫤

خیلی دارم دقت میکنم که داروها رو به موقع بخورن.

نخوردن فوری گزارش میدم به باباشون که 

بیا دیگه الکی پول دکتر ندیم. اینا الان داروشونو نخوردن و دارن می‌رن بخوابن. فوری میان سراغ داروهاشون.

یک موقعی هست عقل بچه هنوز‌کامل نشده، نمیتونم این مورد رو بذارم به عهده خودشون…باید خودم وارد بشم و به خوردشون بدم😒

دوباره چهار ماه بعد برم پیش دکتر ببینم نتیجه این همه دارو چی شد

ایشالا که نتیجه داده باشه✨

سلام دوستان گلم

مرسی از تبریکات تون

لازم دونستم یه توضیحی بدم که پول این دستبند و انگشتر به چه صورتی اوکی شد

از اول تابستان هر موقع حقوق میگرفتم یا پولی دستم می‌رسید  پولش رو کم کم‌ میزدم به حساب طلا فروشم

تا سر فرصت یه کار خوشکل و شیک باب دلم پیدا کنم

و خیالم از بابت پول طلاش راحت باشه

تا اینکه طلای ابشده من به وزن ۲۵ گرم رسید

پنجشنبه ای رفتم بازار طلا فروشا  ۲ ساعتی توی بازار و مغازه ها گشتم حدودا ۲۰ تا مغازه سوال کردم کاری که کم اجرت و باب میلم باشه پیدا نکردم

دیگه عزم برگشتن کردم و گفتم میرم دستبند رولکس از طلا فروش خودم میخرم و اجرت ۱۵ درصد هم میدم که ۲۵ م میشد

هرچند خییلی زورم میومد ولی انگار چاره ای نبود....

که یدفه خدا قربونش بشم دقیقا لحظه ای که قصد برگشت کردم از جلوی مغازه ای رد شدم حتی دو متر هم ازش عبور کرده بودم

سرم برگردوندم نگاهی به ویترینش کردم دیدم بزرگه 

با خودم گفتم بزار این یکی هم بپرسم شاید داشت 

برگشتم و همینکه پرسیدم گفت بله. اتفاقا همین الان یکی مشتری هام که طلاهاش پیش خودم امونت گذاشته زنگم زده و خیلی خوشحال بوده  که اسمم ماشین دراومده

برو سر امانات من و این انگشتر و دستبند رو ازم بخر و پولش رو برام بزن 

والان سر قسمت شما رسیدی

گفتم نو هس یا نه؟

گفت خانم این مشتری هنوز یک ماهم نیس ازم خریده ولی همش دست من امانت بوده و استفاده نکرده و نو هس

من چون درصد خودم را از او گرفتم دیگه دوست ندارم دوباره درصد بالا از مشتری بگیرم در صورتیکه هر دو کار لوکس هستن

انگشتر که خارجی هس و همه همکارا میزارن پشت ویترین و درصد این انگشتر ۳۵ تا ۴۰ درصد هست

دستبند هم من ۲۲ درصد حسابش کردم

ولی الان ۷ درصد میفروشم بهت

و یه ریالی هم ازش کم نمیکنم چون آخر هر هفته یه خانم دکتری هس ۴۰۰ م برام میزنه هرچی کار کم اجرت بشه بهش میدم امروزم که پنجشنبه آخر هفته هس الان هس که سرو کله اش پیدا بشه

ولی شما زودتر رسیدی

اگر خاسی اول شما

منم که حسابی هر دو کار چشمم رو گرفته بود گفتم آره میخامشون

زنگ آشنای طلافروشم زدم اومد تا نظر بده

وقتی کارا رو دید تعجب کرد گفت خییلی عالی داره میگه با اینکه لوکس و نو هستن خیلی انصاف داره

خلاصه من که طلاهای ابشده م توی بانک بود گفتم آقا من هردو را میخام

ولی شنبه یا یکشنبه میام طلاهام میارم 

گفت بیعانه بده که فقط یک و نیم داشتم بهش دادم گفت امانت برای شما

۴۰ ت کسری داشتم که همسرم اقساط وام کارت اعتباری که هردفعه پرداخت می‌کرد حدودا  ۸۰ درصد قسط شارژ میشد

که الان حدودا ۳۸ م اعتبار داشت

همسرمو راضی کردم ۴۰ م باقیمانده اش را از همین کارت اعتباری استفاده کنه و من به جاش آخر برج حقوقم را بهش بدم

خلاصه شبی رفتیم خریدم رو انجام دادیم و فاکتور هم بهمون داد

ان شاءالله بیشتر و قشنگترش قسمت همگی💚💚💚