سلام دوستان گلم
مرسی از تبریکات تون
لازم دونستم یه توضیحی بدم که پول این دستبند و انگشتر به چه صورتی اوکی شد
از اول تابستان هر موقع حقوق میگرفتم یا پولی دستم میرسید پولش رو کم کم میزدم به حساب طلا فروشم
تا سر فرصت یه کار خوشکل و شیک باب دلم پیدا کنم
و خیالم از بابت پول طلاش راحت باشه
تا اینکه طلای ابشده من به وزن ۲۵ گرم رسید
پنجشنبه ای رفتم بازار طلا فروشا ۲ ساعتی توی بازار و مغازه ها گشتم حدودا ۲۰ تا مغازه سوال کردم کاری که کم اجرت و باب میلم باشه پیدا نکردم
دیگه عزم برگشتن کردم و گفتم میرم دستبند رولکس از طلا فروش خودم میخرم و اجرت ۱۵ درصد هم میدم که ۲۵ م میشد
هرچند خییلی زورم میومد ولی انگار چاره ای نبود....
که یدفه خدا قربونش بشم دقیقا لحظه ای که قصد برگشت کردم از جلوی مغازه ای رد شدم حتی دو متر هم ازش عبور کرده بودم
سرم برگردوندم نگاهی به ویترینش کردم دیدم بزرگه
با خودم گفتم بزار این یکی هم بپرسم شاید داشت
برگشتم و همینکه پرسیدم گفت بله. اتفاقا همین الان یکی مشتری هام که طلاهاش پیش خودم امونت گذاشته زنگم زده و خیلی خوشحال بوده که اسمم ماشین دراومده
برو سر امانات من و این انگشتر و دستبند رو ازم بخر و پولش رو برام بزن
والان سر قسمت شما رسیدی
گفتم نو هس یا نه؟
گفت خانم این مشتری هنوز یک ماهم نیس ازم خریده ولی همش دست من امانت بوده و استفاده نکرده و نو هس
من چون درصد خودم را از او گرفتم دیگه دوست ندارم دوباره درصد بالا از مشتری بگیرم در صورتیکه هر دو کار لوکس هستن
انگشتر که خارجی هس و همه همکارا میزارن پشت ویترین و درصد این انگشتر ۳۵ تا ۴۰ درصد هست
دستبند هم من ۲۲ درصد حسابش کردم
ولی الان ۷ درصد میفروشم بهت
و یه ریالی هم ازش کم نمیکنم چون آخر هر هفته یه خانم دکتری هس ۴۰۰ م برام میزنه هرچی کار کم اجرت بشه بهش میدم امروزم که پنجشنبه آخر هفته هس الان هس که سرو کله اش پیدا بشه
ولی شما زودتر رسیدی
اگر خاسی اول شما
منم که حسابی هر دو کار چشمم رو گرفته بود گفتم آره میخامشون
زنگ آشنای طلافروشم زدم اومد تا نظر بده
وقتی کارا رو دید تعجب کرد گفت خییلی عالی داره میگه با اینکه لوکس و نو هستن خیلی انصاف داره
خلاصه من که طلاهای ابشده م توی بانک بود گفتم آقا من هردو را میخام
ولی شنبه یا یکشنبه میام طلاهام میارم
گفت بیعانه بده که فقط یک و نیم داشتم بهش دادم گفت امانت برای شما
۴۰ ت کسری داشتم که همسرم اقساط وام کارت اعتباری که هردفعه پرداخت میکرد حدودا ۸۰ درصد قسط شارژ میشد
که الان حدودا ۳۸ م اعتبار داشت
همسرمو راضی کردم ۴۰ م باقیمانده اش را از همین کارت اعتباری استفاده کنه و من به جاش آخر برج حقوقم را بهش بدم
خلاصه شبی رفتیم خریدم رو انجام دادیم و فاکتور هم بهمون داد
ان شاءالله بیشتر و قشنگترش قسمت همگی💚💚💚