2777
2789
خانما من میخواستم از شما خواهرای عزیزم مشورت بگیرم اونایی مادر هستید بیشتر میتونن کمکم کنند اگر خدا ...

اولا دعامیکنم خدابااولادسالم وصالح دلتون روشاد کنه دوما ۳ماه قبلش خودت وهمسرت تغذیه سالم سالم درپیش بگیرین مثل ۵۰سال پیش ‌خیلی به تقویتتون کمک میکنه

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو کجا پیدا کردید هر چقدر گوگل زدم نمیاره خاستم مبلغ قسط وام رو بدونم برا سیصد تومن ۲۴ ماهه

برای ۳۰۰ تومن ماهی حدودا ۱۹ و ۸۰۰ باید قسط بدین 

داخل اپلیکیشن ویپاد تسهیلات پیمان برید میتونین قسط هارو ببینین عزیزم 

البته نمیدونم ۱۸ ماهه یا ۲۴

دوستانی که گفتن جز دهک های اول درامدی بودن ولی هنوز یارانه اشون نریختن. احتمالا رفتن دهک چهار به بال ...

اتفاقا برای مارو واریزنکردن

توسیستم هم میزنه بروزرسانی 

منم حدسم اینه دهکمون تغییرکرده ولی استعلام میگیرم میزنه دهک۳

نمیدونم بایدصبرکنم تا سرماه 

سلام عزیزمبینی نو مبارک (شوخی کردم واقعا مبارک باشه عزیزم)😍خب یکم صبر کنین اگر بینیتون مشکلی انشالل ...

آره خیلی رو مخم بود منتظر بودم ۱ سال بشه ،پول جمع کردم که اگه نیاز بود شوهرم نده خودم بدم پولش رو 

مرسی عزیزم

سلام عزیزم من جاتون باشم به اسم قرعه یا وام میدم بهش که ماهانه موظف باشه قسطش رو پرداخت کنه،فقط روت ...

من ۱۱ ماه پیش عمل کردم حالا بینیم یکم ایراد داره از نظر خودم یکم دو طرفش قرینه نیست و.. حالا اگه دکتر راضی بشه باید درست کنه برام که باز یه هزینه ای داره باید ۱ سال بشه بعد درست کرد،چون جراحی کاملی نیست میگن بهش روتوش

بستگی داره مادرای قبلیا چی فرستاده باشن خونگی یا خوراکی بیرون، بنظرم این وقتا اگه کمتر بزاری بچه خود ...

کاملا درست

ممنون سم سم عزیز

مامانای دیگه از شیرینی فروشی خرید کردن 

منم میرم از شیرینی فروشی میگیرن

چون تجربه شیرینی پری هم ندارم…

عزیزمامیدوارم دلخور نشی ولی دخترت چی ؟شما که همه کار برای دخترت میکنی و انقدر برای تربیتش زمان گذاشت ...

سلام عزیزم...

درسته قرار نیست همه آقایون اینجوری باشن...چون اصلا طبیعت زندگی همه یه مدل نیس همه پولدار همه بی پول نیستن همه بیمار یا همه سالم نیستن ...ولی واقعااااااا اعتیادبیماریه وبیماری انتخاب خود آدم نیس...

رابطه ی دخترم با باباش عالیههه...باهاش راحته مشکلی داره بدون رودربایستی میگه درد ودل میکنه پدرو دختری باهم بیرون میرن حرف میزنن وقت میگذرونن باهم می‌رقصند...حتی از نظر روحی خیلی بهتر از هم دانشگاهی هاش هست که پدر سالم دارن...دخترم همیشه میگه من بزرگترین شانس زندگیم اینه که تو وبابا پدرو مادرم هستین همه هم دانشگاهی هام حسرت داشتن پدرو مادر منو دارن...

خداروشکر با رتبه خوب دانشگاه قبول شد بدون اینکه ما فشاری بیاریم زبان و با نمره های خوب مدرک گرفت رشته های هنری وتا آخر ادامه دادو خیلی خوب یاد گرفت هر کلاسی رفته ادامه داده هیچ کدوم و نصفه ول نکرده...تولد هجده سالگیش تموم شد فرداش رفت برای گرفتن گواهینامه ثبت نام کرد تواولین امتحان قبول شد خیلی زود رانندگی کرد.از سن ۱۸سالگی رفت سرکار میگه پدرو مادر بعد هجده سالگی وظیفه ای ندارن خرج بچه رو بدن بچه باید خودش خود کفا باشه...بیشترین وقتشو با ما میگذرونه...خداروشکر حال دلش خوبه این محبت  خدا بود شامل حالمون شده و  مواظب دخترم بوده تا عمیقا ارامش داشته باشه...

عزیزم اگه تو سایت باشی کم کم داستان زندگی مو یه جاهایی ومیگم متوجه کل قضیه می‌شی...