2777
2789
دوستان لطفاً جواب بدینمن دیجی پی رو تازه نصب کردم بهم۴تومن اعتبار دادهتو بخش فروشگاهها میرم اکالا اق ...

دوستان یعنی کسی اینجا از اعتبار دیجی پی استفاده نکرده!؟؟یه عزیزی جواب بده لطفا

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یعنی کسی اینجا از اعتبار دیجی پی استفاده نکرده!؟؟یه عزیزی جواب بده لطفا

سلام

موقع پرداخت 

اونجا روش رو میزنه 

با کارت بانکی 

اعتبار دیجی 

اعتبار رو انتخاب کنید 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
کجا رفتی جدا کردی.؟؟یک تو ضیحی میدی؟

رفتم پلیس +۱۰ گفتم میخوام یارانه موجداکنم یه فرم درخواست عدم سازش داد پرکردم ورفتم بانک حسابی که میخواستم برای یارانه هاباشه رودادم‌ثبت کردواکی شد 

البته بگم من قبل اینکه دستورحذف دهک های بالابیادرفتم گویا الان دیگ سختگیری میکنن وبه این راحتی جداسازی نمیکنن

سلام عزیزم . چرا دوباره بیمه سلامت تمدید نمی کنید؟! کاملا رایگان هست و با همه بیمارستان های دولتی و ...

سلام عزیزم

ما۲سال پیش بیمه سلامت بودیم بعدیک هفته ازموعدتمدیدش گذشته بودرفتیم گفتن دیگه تمدیدنمیشه وکلا بیمه سلامتمون باطل شدالان میشه دوباره بیمه کرد؟ممنون میشم یه توضیحی بدید

سلامموقع پرداخت اونجا روش رو میزنه با کارت بانکی اعتبار دیجی اعتبار رو انتخاب کنید

همون اول اعتبار دیجی رو انتخاب میکنم ولی موقع پرداخت بازم شماره کارت میخواد ازم 

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام بچه ها، با ویپاد میخوام مبلغ بالای ۲۰۰ میلیون انتقال بدهم به شماره حساب یک بنده خدا. بانکداری و ...

سقف انتقالش تا ۲۰۰ میلیونه و بیشتر از این نمیشه. از همون برنامه ویپاد انتقال بده. حضورا بانک برو اونجا احراز هویت انجام میدن و بعدش دیگه تا سقف۲۰۰ میلیون در روز مجاز هستید.

باهمون خطی که اعتبار دیجی پی گرفتی رفتی تو اکالا؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

خب یه مقدارشو باید نقدی پرداخت کنین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
خب یه مقدارشو باید نقدی پرداخت کنین

موقعی که زمان ارسال رو تعیین میکنید

بعد جای روش های پرداخت دیگر 

پرداخت اعتبار دیجی پی رو میاره 

۱ قسطه و چند قسط داره 

هرکدام میخوای انتخاب میکنی ولی بعدشم یه مبلغی رو نقدی باید پرداخت کنین