2777
2789
سلام عزیزم ب نظرم طلاهاتو نگه دار و هیچ بانکی گرو نزار. ده تومن ۳ ماه بزار بلو بهت وام میده.اخه چ کا ...

ممنون که وقت گذاشتی،بیشتر به خاطر امنیت طلا که بانک بزارم و از طرفی هم وامی که میدن یه جور سرمایه گذاریه،میشه بیشتر بگی تجربه ای داشتی که خوب نبوده؟استفاده میکنم از نظراتتون خانم گل ها

چقدر قشنگ نوشتی و چقدر مطالبی که نوشتی مهم هست من هم یه چیزی اضافه کنم چون فکر می کنم سنم به نسبت خی ...

کاملا حق گفتین،من ۳۷ سالمه و ۱۵ ساله ازدواج کردم،شوهرم شلخته اس و عجله ای،خیلی سختم بود،تا سه چهار سال پیش فقط کارم تو‌خونه پخت و پز،شستشو،گردگیری،تمیزکاری و،،،

خونه که نامرتب میشد به شدت به هم‌میریختم 

از کرونا به این ور که چند بار خیلی بد مریض شدم تمام انرژی من رفت جونی برام‌نموند،الان دیگه  بخوامم‌ نمیتونم،غذا درست میکنم باید استراحت کنم فرداش به کارای خونه برسم و غذای ساده تر داشته باشم،اما انگار راحت ترم اینطوری از نظر روانی منظورمه

اون فشار قبلی روم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمای گل،تیرماه رفتم شعبه کارگشایی بانک ملی گفتن پیش ما حساب باز کن و سه ماه ده میلیون تو حساب ...

نه اینجا بانک ملی من رفتم .همون اول گف کارت ملی بیار با شصت گرم طلا وام بهت میذیم.روزاول دوم واریز میش

نه اینجا بانک ملی من رفتم .همون اول گف کارت ملی بیار با شصت گرم طلا وام بهت میذیم.روزاول دوم واریز م ...

رو شصت گرم چند وام گرفتی؟ چند درصد سود؟

من شیرازم نمیدونم کجا بهتر وام رو طلا میدن لطفا اگر کسی اطلاع داره بگه

رو شصت گرم چند وام گرفتی؟ چند درصد سود؟من شیرازم نمیدونم کجا بهتر وام رو طلا میدن لطفا اگر کسی اطلاع ...

نه هنو نرفتم وامش بگیرم.بیست تومن رو بیست و پنج میلیون باید پس داد.ولی خوبیش اینه همش سرسال تصویه میکنی.

سلام خانمای طلادوست روزتون بخیر باشد. خانمایی که استاد در قیمت انس طلای جهانی و داخلی هستند میشه بگید که ارتباط این دو باهم چطوره؟ قیمت جهانی هرروز جهشیه و نگران کننده است. ممنون میشم

سلام عزیزم ب نظرم طلاهاتو نگه دار و هیچ بانکی گرو نزار. ده تومن ۳ ماه بزار بلو بهت وام میده.اخه چ کا ...

بله منم به شدت موافقم . ما هم از بلو چندین بار ۲۰ میلیون وام گرفتیم مثل آب خوردن داد. وام دوم ببعد رو میگم. چرا وقتی راه ساده تر برای وام ۲۰تومنی هست بری سراغ طلا گرو گذاشتن

آن شاالله من هر دفه پول دستم بیاد و طلای مورد پسندم پیدا نشه ابشده میخرمبعد که طلای مورد علاقه م با ...

ارمغان جون آبشده به پول زیاد و بالای سی گرم میدن  درسته 

من ته ته حقوقم میشه ده میلیون 

دوستان یه زنگ خطر براتون بزنم؟ من نه میگم کسی دروغ میگه نه میگم از هوش مصنوعی کپی میکنه فقط میگم همه ...

دقیقا منم حرفم همین هست.

ما خانومها بدترین نوع ظلم رو به همدیگه میکنیم و اونم اینه که به همدیگه حس ناکافی بودن می‌دیم.

من خودم یعنی از ۷ ساعت کمتر بخوابم انرژی و کارایی کافی ندارم.ولی بعضیا ۴ ساعت میخوابن و کلی هم کار اونم کار جسمی انجام میدن!!!من نمی‌گم دروغ میگن ولی لطفاً لطفاً به همدیگه برچسب نالایق بودن نزنیم.هر کسی تو یه زمینه توانمند هست.

می دونی مسأله چیه واقعا یه آدم هر کاری هم بکنه نمیتونه در تمام زمینه ها کامل و صد در صد باشه اصلا ای ...

فرمایش شما کاملا درست هست.

منم چند سال میشه شاید دو سال که با دوستی بیرون نرفته ام.نه اینکه اجتماعی نباشم اتفاقا خیلی اجتماعی هستم.ولی دغدغه های زیاد باعث محدود شدن روابط شده.وقت داشته باشم خونه والدین خودم یا همسرم میریم و بس.

سلام دوستان عزیز ♥️الهی که همیشه پر روزی باشید 🙏ممنون میشم نظرتون رو در مورد خرید وسایل بگیدگاز صفح ...

الان خودتون گاز ندارید ؟

خونه که رهن کردید جای گاز کاملا خالی ؟ یعنی پایینش کابینت نیست ؟

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام به دوستان عزیز .من چند ماهیه هفته ای دومیلیون از همسرم خرج خونه میگیرم به جز برنج و گوشت و مرغ، ...

سلام عزیزم 

شما و دیگر دوستان چرا خودتون رو مقایسه میکنین عزیزم؟ کار ب کسی نداشته باشید از اونچه ک میخونید پند و خوبا رو بگیرید و بقیه رو رها کنین این یک 

دو فداتشم شما بیا بنویس 

اول کسری خونه 

دوم لیست غذا 

سوم برو خرید 

فداتشم ببین غذاهایی ک در یک هفته صبحانه و نهار و شام میخوای بخوری و بپزی چیا هس 

بعد اندازه اون مثلا طول یک هفته ۲۰ تا پیاز مثلا ۳۰ تا سیب زمینی متوسط و غیره 

بعد با لیستت برو از جای مناسب خرید کن 

در مورد سوپر مارکت عزیزم حتما از اف  ها و فروشگاه استفاده کن سوپری نرو 

و شما بیا یک هفته دستمال تولت ۴ تایی بخر برا ی ماه مگر چن تا استفاده داری؟ ماه بعد ۳ تا رب بخر مگر چن تا در ی ماه استفاده داری و... 

استفاده اتو هم مدیریت کن 

عزیزان هر کس براساس درامد ش باید دخل و خرجش و میران مصرفشو بچینه

تنقلات بچه ها رو مدیریت کن 

ی هفته کیک بپز ی هفته پنکیک ی هفته لقمه خونگی و.... ایده ها رو در گوگل میتونی پیدا کنی عزیزم 

برا ی هفته میتونی سه نمونه میوه بخری و با مدیریت مصرف تا اخر هفته بکشونی شرایط ایجاب میکنه عزیزم 

مثلا بچه من ۵ سالشه هر روز از هر میوه نمیتونه کامل بخوره ولی ۴ تا از هر میوه میارم نصف میکنم ب دوتاشون میدم برا سن ۳ و ۵ سال مناسبه اینکار شما برا اساس سن فرزندت بهترین کارو انجام بده 

خرید اجیل و... هم بعضیا شاید مث گوشت و برنج چکی خرید کنن 

شما هر هفته یا هر دو هفته ی بار یکیشو بخر 

البته وقتی ک اکثر اقلام خونه رو داشتی مثلا خمیر دندون حداقل ماهی ی باره خریدش 

صابون ۶ تا تو بسته اشه ببین چ مدت مصرفتونه و... 

در کل با این مقدار هزینه عزیزم مدیریت و برنامه ریزی خیلی دقیقتری لازم هست 

لیست غذا و خرید دونه ای 

روز بدون خرج 

خلاقیت با وسایلی ک تو خونه داری ی چیزی بپزی و سرهم کنی 

فک میکنم بتونه کمک کنه بهت🌷🥰❤️ 

اینم یادت باشه اکثرمون مثل خود من و بقیه با همین چالشا درگیر هسیم و ماهم مث شما تو عذابیم قشنگم 

موفق باشی