2777
2789
وبا اینکه الان دیگه ۴۰ سال رو رد کردم و مادرم هم خدا بهش طول عمر بده با اینکه از نظر مالی اصلا مشکلی ...

خیلی دلم میخواست میتونستم این موضوع رو برات باز کنم، چون سایت عمومی نمیشه 

فقط سربسته میگم ،من سه ساله پدر و مادرمو آوردم پیش خودم

پدرم زمین گیر هست، ده سانتم نمیتونه تکون بخوره، نه هوش داره نه حواس، کنترل و اراده نداره

حتی گاهی منم یادش نمیاد

اون روز داشتم بش غذا میدادم، هرکاری میکرد منو یادش نمیومد 

یا نصف شب باید حواسم باشه که بیدار میشه، خودشو رو زمین نکشه بخواد جایی بره آسیب ببینه

بحث بهداشت و پاکی و نجسی.... 

همه ی این اتفاقات جلوی بچه هام و همسرم پیش میاد💔

مادرم کاملا ناتوان. خسته، کلافه، عصبی

تازه در همین بین. غم و غصه ی خواهرام هم وارد خونه من میکنه..... 

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل....... 💔💔💔

گاهی پیش خدا گریه میکنم، گله میکنم، اشک میریزم، درخواست کمک و توان میکنم

تتماممممم توانمو به کار میگیرم که نزارم بیشتر از این خودم و خانواده ی خودم (بچه ها و همسرم) آسیب ببینن

چچون اونا مسول پدر و مادر من و مشکلات من نیستن ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله همیشه سیستم زندگی من اینجوری بوده ۳۸سالمه و۲۶ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲۱ساله دارم بر ...

سلام عزیزم واقعا آفرین به این همه انرژی 

ولی با توجه به حرفهای خودتون شما بیشتر از چهار ساعت نمی خوابید یعنی خواب شب شما چهار ساعته

نمی دونم روز می خوابید یا نه ولی با این برنامه سنگینی که دارید بعید می دونم بتونید بیشتر از یک ساعت توی روز بخوابید 

می دونید بدن ما خانم ها به حداقل هشت ساعت خواب در شبانه روز نیاز داره ؟ 

الان شاید متوجه نشین ولی می دونید چه آسیبی دارید به جسم خودتون می زنید 

پنج سال دیگه عوارض این همه بی خوابی خودش رو به شدت نشون میده حالا یا به شکل روانی یا به شکل دردهای شدید جسمی 

من خودم هم مثل شما بودم یه آدم که هر لحظه در حال کار کردن بود البته بیشتر از شما استراحت می کردم 

ولی الان به شدت واقعا میگم به شدت بدنم کم آورده 

نسبت به همسن و سال هام یا حتی سن های بالاتر از خودم انرژی خیلی کمتری دارم هنوز هم تا حدودی زیاد کار می کنم ولی اصلا انرژی ندارم دیگه شب ها از خستگی نمیتونم درست بخوابم سندروم پای بی قرار گرفتم که کیفیت خوابم رو افتضاح پایین آورده همه اینا در عرض چند ماه اتفاق افتاد 

برای من که همیشه پر از انرژی بودم اصلا قابل باور نیست که وقتی از سرکار میام واقعا انرژی ندارم وایسم شام آماده کنم 

آنقدر دیگه خسته میشم که خیلی از کارها رو خود به خود کنسل کردم‌

شما هم بیشتر مراقب خودت باش 

دوستانه بهت میگم آنقدر از بدنت کار نکش 

الان شاید بگی خسته نمیشم ولی یه روز این همه کار کردن خودش رو نشون میده 

دوستان آین عکس هارو گذاشتم که براتون سوتفاهم پیش نیاد یه وقت که شاید الکی میگم ....عکس وفیلم زیاده و ...

خیلی لذت بردم از کارهاتون نوش جان .خیلی فوق العاده هستید. کاش می شد دستور هاشون رو هم به اشتراک بزارید🙏🙏

سلام عزیزم واقعا آفرین به این همه انرژی ولی با توجه به حرفهای خودتون شما بیشتر از چهار ساعت نمی خواب ...

سلام عزیزم واسه سندروم پای بیقرار درمانی هست؟؟ دکتر چی باید بره آدم؟؟ مغز و اعصاب؟؟ میشه علائمش و بگین لطفا

سلام سلاممم به همگییی ❤️ اول اینکه تشکر کنم از دوستای مهربونم که با جون و دل راهنماییم کردن ممنون از ...

پسر من از نوزادی شیر نمیخورد یعنی هر سه  چهار ساعت می‌خورد بهداشت میگفت بینیشو بگیر بعد سريع بهش شیر بده یعنی هر ترفندی میزدم زیاد شیر نمیخورد

تا تقریبا یک سال و نیمه که شد گفتن از شیر بگیر تا غذا خور بشه، منم از شیر گرفتمش ولی بازم زیاد نمیخورد ، لقمه یا گوشت و برنج و هر چی که بود گوشه لپش نگه می‌داشت؛ کارم همیشه گریه بود و کتک زدن بچه که برای چی این هیچی نمیخوره، هنش با خودم می‌گفتم این سو تغذیه میگیره 

پسر من انقد بدغذا بود تا دو سه سال قبل هر چی میخواست بخوره رو بو می‌کرد بعد میلش می‌کشید بخوره یا نخوره

یعنی همه منو میشناختن که قاشق بدست دنبال بچه بودم

کم کم از کلاس اول خودش شروع به غذا خوردن کرد و الان هم غیر از صبحانه دو وعده دیگه رو تقریبا خوب میخوره

ببین پسر من اصلا سوپ دوست نداره و الان هم نمیخوره مکه سالی یکی دو بار اون هم موقعی که مریض میشه و فقط در حد چند تا قاشق

ببین قشنگ درکت میکنم که چی میکشی از دست بچت ولی خودتو زیاد اذیت نکن و به حرف بقیه گوش نکن 

اینا رو بهت گفتم که بدونی بچه ای که غذا خور نیست و بد غذاهست به هیچ صراطی مستقیم نيست، خودش به مرور خوب میشه

سلام دوستان

خیلی وقته اینجا نبودم ، چقدر جو عوض شده، البته و صد البته فضای تاپیک خوب هست ، نگرش منفی ،گلایه از گرونی و جنگ و ترس از آینده وجود نداره،

من زمانی از این تاپیک رفتم که اکثر دوستان استرس هاشونو اینجا بیان میکردن و من متوجه شدم ناخودآگاه در روان من تاثیر منفی میزاره

الان حرفهای تاپیک پر از اراده و عشق و امید و انرژی هست، 

چقدر انسان های شریف و محترمی در اطراف ما هست ، چقدر صبور و چقدر با وقار ....

اصلا دلم میخاد دوست جدید رو که اسمشون رو هم نمیدونیم بغل کنم و کلی عشق بدم 

@سامیه عزیز همیشه حرفاتون برای من ارزشمند بوده، تلاش و پشتکارتون ستودنی.... 

حق کاملا با شماست ، زنها اگر بیشتر از توانشون کار کنن در واقع دارن از سلامتی سالهای آینده هزینه میکنن، و در کنار همه اینها دوستان گلم خواب کافی و به موقع ، یعنی میخام بگم به موقع بودن خواب خیلی بهتر از کافی بودنش هم هست

دوستان اینکه من ساعت یک یا سه شب بخابم و تا ظهر خواب باشم و بگم ده ساعت خوابیدم پس خوابم کامل بوده کاملا اشتباهه،

شب موقع خواب هست و از ساعت ۵ صبح روز و زندگی و حرکت و تلاش شروع میشه

اگر امکانش هست شبها زیاد پای گوشی نشینید و زود بخابید و بجاش صبحها زودتر بیدار بشید 

نمیخام بحثی شروع کنم و دوستان رو دچار چالش کنم ، یا باعث نگرانی ی عده خاص بشم ، اما اینو بگم که خواب باید متناسب با ساعت زیستی بدن ما باشه، ساعت زیستی بدن ما شبها که هوا تاریکه نیاز به استراحت داره نه صبح تا ظهر 

خواب مفید بین ساعت ۸ شب تا ۵ صبح هست حالا کسی کل این ساعت رو میخابه، کسی امکانش رو نداره کمتر میخابه ، 

روی صحبتم با دوستان گلی هست که خانه دار هستن و ترجیح میدن شبا تا دیر وقت بیدار بمونن و کل صبح تا ظهر بخابن، دوستان خواهش میکنم بیشتر به فکر سلامتی تن و جسمتون باشید

دوستان در مورد بدغذایی بچه هاتون.طب سنتی هم بد نیست.شنیدم بعضی چیزها میدن بچه معده اش گرم میشه و اشتهاش باز میشه.اکثرا دیدم بچه های بدغذا چیزهایی که طبعشون سرده میخورن.و اینکه تو تلویزیون یا گوشی واسشون برنامه‌ی آشپزی بذارین شاید دیدن و دلشون خواست و مادر و پدر هم خوش غذا یا بخور باشن.خیلی تاثیر داره.. یا با آب و تاب از غذاها تعریف کنید بچه اشتهاش باز میشه.و یکی دیگه اینکه پیش بچه های دیگه هم اشتهاشون باز میشه

سلام عزیزم.برای پاکسازی کبد بهتر هست چیزی اضافه نشه ولی باز اگه نتونستین بخورین اشکال نداره ولی اصلا ...

عزیزم‌خیلی مطالبتون مفیده از کجا بفهمم ببخشید شکم‌سفته یاخشکه ؟دست باید بزنم به شکم؟؟

منم هر وعده دو تا لیوان فرانسوی برنج میذارممصرف برنجمون بالاس دونفریم البته بیشترشو همسرم میخورهحقوق ...

خودتون و همسرتون هر دو شاغلین درسته ؟؟ 

۱۳ برا خرج میمونه؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

دوستان قدیمی حتما یادشون هست زمانی اومدم اینجا از دوستان گلم خواستم برای باز شدن گره کار مادرم دعا کنند ، نمیدونم چقدر ولی یادمه تعداد لایکها خیلی بالا بود

قول داده بودم بیام بگم جریان چی بوده، دوستان با لطف پروردگار و دعای خیر شما دوستان مشکل تا حد خیلی زیادی حل شد

عزیزان مادر من در خانه ای زندگی میکنه که قیمتش خیلی بالاست، مادرم تصمیم گرفت خونه رو بفروشه ی خونه کوچیک بگیره و باقی پول رو بین بچه هاش تقسیم کنه تا بچه ها به زخم زندگیشون بزنن

موقع فروش طرف مقابل ی جورایی بچه محل، آدم معتمد ، خیلی دوستانه اومدن پای معامله ، بخاطر اعتماد خیلی زیاد فقط ی کلمه فسخ در مبایعه نامه درج نشده بود و دوباره از روی ندانم کاری حقوقی خریدار به اسم خانم خریده بودن و چک خودش رو داده بودن 

نمیتونم بگم طرف مقابل قصد کلاهبرداری داشت چون مبلغ بقدری بالا بود که اولا هر کسی نمیتونست مشتری باشه و داشتن اون مبلغ بصورت نقد هم شاید کار عاقلانه ای نیست 

خلاصه دوستان موعد چک رسید و چک پاس نشد.... دوستان به معنای واقعی ما جهنم رو تجربه کردیم ،چون پیش هر وکیل و مشاوری میرفتیم میگفتن چون فسخ درج نشده محاله بتونید این معامله رو فسخ کنید و درضمن از خانم نمیشه شکایت کنید شما نهایتا میتونید از صاحب چک شکایت کنید و دادخواست وصول چک بدین...

دوستان تجربه بسیار بسیار تلخی بود که ببینی تمام سرمایه زندگیت سر هیچ و با ی سهو داره از دستت میره

عزیزان بطور معجزه وار کار به فسخ کشید و بعد از دو سال کشمکش خونه به مادرم برگشت ، دوستان هر معامله ای میخواهید انحام بدید حتما حتما با وکیل برید سر معامله، ما بعد از این ماجرا تازه متوجه شدیم میشه بطور ساعتی وکیل رو ویزیت کرد و در ساعت مشخص از وکیل خواست سر فلان معامله حضور داشته باشه

در نهایت کار ما باز با کمک و زیرکی وکیل حل شد و خدا خیر بده تمام دوستانی که با شغل وکالتشون داد مظلوم رو از ظالم میگیرند

دعا میکنم خداوند گره از کار تمام دردمندان و مشکل دارا باز کنه انشالله

اینم درست کردم مثل معجون گرم ومقوی هست واسه پایین زمستون مدرسه بچه ها

خواستم پیام ندم تا صفحات جلو نره،دیگه واقعا نتونستم،بابا ماشاالله داری شما چقدر کدبانویی دمت گرم واقعا

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها