2777
2789
شیرکاکائو خوبه به نسبت دیگه نمیشه خیلی هم دور باشن از فضای خوراکی ها هر کاری کنین بیرون و مدرسه و .. ...

برای خوراکی هم میرم باکسی کیک میخرم میزارم براش یا مثلاً امروز ساندویچ فلافل گذاشتم چون دیشب فلافل داشتیم 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون از الان طلا بخرم یه سال دیگه بفروشم جهیزیه بخرم خوبه؟ چون من دوست ندارم جهیزیه رو جلوجلو ب ...

آره این خوبه 

دوست من دختر داره 15 سالشه دوسه ساله  هربار میره قیمت یک وسیله میگیره و همونو میبره طلا میخره براش 

مثلا قیمت جارو برقی میره میگیره فرضا فلان تومن هست میره همون اندازه طلا میخره تو مهمونی و عروسی ها هم خودش و دخترش از این طلاها استفاده میکنن 

میگه هروقت دخترم ازواج کنه برای جهازش تیکه تیکه میفروشم هرچقدرهم اگه اضافه بیاد سر عقد کادو میدم بهش البته همین یه دختر رو داره و تصمیم نداره دیگه بچه دار بشه میگه معلوم نیست دخترم 20 سالش بشه ازدواج کنه 30 سالش بشه ازدواج کنه هرروز مد عوض میشه اصلا پیروی از مد هم  نمیکنه منتها میگه وقت جهاز خریدن جدید ترین مدل ها رو بخره بهتره که حداقل بتونه بعدش ده سال از جدید بودن و شیک بودنش استفاده کنه 

منم جدا از پس انداز ماه به ماهم دارم جدا گانه چند ماهیه پول جمع میکنم دیگه فرشامو عوض کنم ولی موندم چند متری بخرم پذیراییم 60 متره و مربع هست دوست ندارم خیلی لخت باشه دوست ندارم خیلی هم فرش توش باشه 

از طرفی ما رسم نداریم مهمون بیاد رو میز غذا بخورن 

رو فرش میشینن غذا میخورن 

بنظر شما و بقیه دوستانی که میخونن فرش چند متری خوبه بگیرم؟ 

و اینکه تصمیم دارم بعد فرش مبل و پرده هم عوض کنم بنظرتون چه رنگ فرشی شیکتره و مده الان؟ 

برای خوراکی هم میرم باکسی کیک میخرم میزارم براش یا مثلاً امروز ساندویچ فلافل گذاشتم چون دیشب فلافل د ...

خوبه عزیزم خیلی سفت و سخت نگیر و عذاب وجدان نداشته باش چون هر کاری کنین یک جاهایی ناگزیر هستیم از سوپری و بوفه مدرسه و اینجور جاها خرید کنیم اصلا نمیشه 100 درصدی جلوش رو بگیریم و طبیعیه مهم اینه که تا جای ممکن ورژنهای سلامت تر رو جایگزین کنیم مثلا یه دونه موز  با 1 دونه گردو و چند تا بادام هم بخورن در کنارش حالا کیک و شیرکاکائو هم بخرین براشون ...یه توازنی باید برقرار کنین منظورم اینه  نه اینکه خیلی مطلق پافشاری کنیم به روشی که خودمون مدنظرمونه پیش برن  و ایده ال نگر باشیم همینکه سعیمون رو بکنیم کافیه

آره این خوبه دوست من دختر داره 15 سالشه دوسه ساله هربار میره قیمت یک وسیله میگیره و همونو میبره طلا ...

کار خوبی می کنند 

زندایی من برای دخترش جهیزیه می خرید 

آخر دخترش هیچ وقت ازدواج نکرد ( الان ۴۵ سالشه) 

همه ی وسایل هم قدیمی شدند هم بی استفاده