2777
2789
سلام بچه هاماخونمون یک سال تحویل گرفتیم وخودمون نصبیات درجه یک همه چی انداختیم حالا مشکلمون اینه دیو ...

واقعا سخته .آدم تا گرفتارش نشه نمیدونه چقدر می‌تونه عذاب آور باشه .ما هم خونه قبلی مون اینطوری بود کلا اتاق خواب و هال  و آشپزخونه دیوار مشترک بود انگار دسته‌جمعی زندگی میکردیم در جریان همه مسائلشون بودم،😆از صبح تا شب حرص می خوردم از صداشون .الان یکساله اومدم یه آپارتمان تک واحدی راحت شدم

سلام به روی ماهت عزیزم هیچ اشکالی نداره عزیزم مهم از این به بعد که با درایت و مدیریت همشون رو تغییر ...

سلام معصومه جان  خوبی عزیزم .

ازت ممنونم که کلی برامون تایپ کردی .خیلی خیلی قشنگ بود نوشته ات .

راست میگی تمام حرفات باید با طلا بنویسن .

به نظرم شما چون سختی های کشیدی با خواهرتون و خواهرشوهرتون متفاوت هستی .سختی آدم عوض میکنه 

من جای خواهر شوهر و خواهرتون بودم از حرفاتون تک تک الگو می‌گرفتم .حیف نمی‌دونن چه گنجی کنارشون هست و قدرشو نمی‌دونن

شما اونقدر روی زندگی من تاثیر داشتید که همش معصومه درونم بهم تذکر میده .ما که نمی‌توانیم جبران کنیم ولی خدا براتون بسازه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامم به دوستاییی مهربونم ❤️ 

شبت همگیتون بخیر و نیکی ❤️

میخواستم منو خواهرانه راهنمایی کنید 

من ۹ ملیون دست پدرم پول دارم قرض دادم بهش همسرم نمیدونه مخفیه ❤️

پدرم دامداری داره برادرم پیشنهاد داده که دونه ای ۵ تومن بره کوچیک گوسفند بگیرم حالا یکی دو تومن اینور اونور شاید هم بشه که باید تفاوت قیمتشو پرداخت کنم 

اون بره هارو خودشون نگهدارن با هزینه خودشون تا بهار که بزرگتر میشن دونه ای راحت ۱۴/۱۵ بفروش میرن  یا خیر میگه حتی میتونی نگهداری نفروشی  سال بعد این موقع به بعد بچه میتونن بیارن  خونه خریدنی بفروشی دستت رو بگیره 

حالا میشه بهم بگید بنظرتون ۹ تومن رو بگیرم روش پول بزارم در حد ۱۲ تومن اینا طلا بگیرم مخفی نگهدارم یا همین دوتا بره کوچیک بگیرم بندازم اونجا بمونه بزرگش کنن بچه بیاره بیشتر بشه اینم در نظر بگیرید که یکسال اول باید منتظر بمونم قشنگ بزرگ بشن به عمل بیان سال بعدش هر شش ماه بچه میاره بنظرتون چیکار کنم 🤔🤔🤔 لطفاً هر کی میخونه نظرشو ازم دریغ نکنه این پول شاید کم باشه ولی واسش زحمت کشیدم تا تونستم جمع کنم 😢😢

@masumehjoon‍ 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

حالا پسر من برعکس به شدت بد غذا و کم خوراکه حتی هله و هوله هم دوست نداره مثلا ما اغلب تو خونمون نون ...

انگار حرف دل منو زدین منم پسربزرگم خیلی بدمزاجه هر روشی رو امتحان کردم  تقریبا همه ی شربت های موجود تو دارخانه رو امتحان کردم تا یه کم اشتهاش باز بشه ولی زیاد تاثیر نداشت

چکاپ کامل بردم گفتم شاید خدای نکرده مشکلی داره خداروشکر اونم سالم بود

الان هم سرما خورده و خوراکش واقعا کم شده صورتش انگار کوچک شده

هرچی هم تغذیه برای مدرسه اش میزارم اکثرا دست نخورده می مونه واقعا موندم دیگه چکار کنم

سلامم به دوستاییی مهربونم ❤️ شبت همگیتون بخیر و نیکی ❤️میخواستم منو خواهرانه راهنمایی کنید من ۹ ملیو ...

سلام دوست عزیز هزینه خورد و خوارکشون چی؟ ریسک تلفات رو هم در نظر بگیرید. گوسفند بره گاها تلفات میده.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:70  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلامم به دوستاییی مهربونم ❤️ شبت همگیتون بخیر و نیکی ❤️میخواستم منو خواهرانه راهنمایی کنید من ۹ ملیو ...

سلام خانوم شب شما هم بخیر 🥰

من اگر جای شما بودم بره می خریدم با پول شما نهایت بشه یک و نیم گرم با اضافی که روش بزارید طلا خرید .

خدا حفظ کنه پدرتون رو و همگی پدران ❤️

پیشنهادشون عاقلانه س 

چون سود دو تا بهتون میده و عالیه

انشاالله به شادی و خیر و برکت باشه 🤍

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
سلام دوست عزیز هزینه خورد و خوارکشون چی؟ ریسک تلفات رو هم در نظر بگیرید. گوسفند بره گاها تلفات میده.

گفتن با هزینه نگهداری خودشون 

دوست من

تلفات رو من خاطرم نبود ولی سودش به نظرم از طلا تا عید ممکنه بیشتر باشه

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

عزیزم هزینه خورد خوراکشون با پدرمه گفته قاطی گوسفندای خودم بزرگ میشن خودشونم کشاورزی دارن هزینه واسه خوراک گوسفند علف اینا نمیکنن 

میگه برای من فرقی نداره به این همه گوسفند میرسیم این دوتا هم روش اینم بگم یدونه هم خودش جدا کرده برای بچهام گفته دست نزن بچدار بشه ایشالا البته این گوسفند به عمل اومده قابلیت زایمان دارع 

ولی اون دوتا که من می‌خوام بگیرم کوچیکن بره میدونم مراقبت میکنه برادرم بهشون میرسه 

حالا نمی‌دونم پولمو بگیرم بدم طلا یا همین کار که برادرم میگه انجام بدم 

سلام خانوم شب شما هم بخیر 🥰من اگر جای شما بودم بره می خریدم با پول شما نهایت بشه یک و نیم گرم با اض ...

قربون ت برم دوست مهربونم ❤️ منم بخاطر همین دو دلم 

من مستاجرم یه طورای اول راهیم بچه کوچیک هم دارم میدونم تا ۳/۴ سال نمیتونم ب خرید خونه فکر کنم چون تازه شروع کردیم به پس انداز 🤦🏼‍♀️

برای همین نظرم رو این بود بره بگیرم دو سه سال بمونه بچه بیاره اگه تلفات نده تا اونموقع ۵/۶ تایی میشه نمی‌دونم چیکار کنم گیجم

عزیزم هزینه خورد خوراکشون با پدرمه گفته قاطی گوسفندای خودم بزرگ میشن خودشونم کشاورزی دارن هزینه واسه ...

با این شرایطی که شما گفتید به نظرم پیشنهادشون خیلی خوبه و استقبال کن

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:70  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام خانما من چند وقتیه شروع کردم گزیده مطالب رو میخونم و راجب تقسیم بندی حقوق برای خرید میوه و گوشت و لباس و وام و سلامتی و... و خب قیمت ها مال چند سال پیشه.

میشه خانم های فعال این تاپیک بگن چه جوری حقوق رو درصد بندی می کنن ؟؟ چند تومن برای لباس و خورد و خوراک و پس انداز در نظر می‌گیرید که از چیزی عقب نمونید. ممنون میشم حقوق همسر و اگه خودتون هم شاغلید حقوق خودتون رو هم بگید 🙏🙏

سلام خانما من چند وقتیه شروع کردم گزیده مطالب رو میخونم و راجب تقسیم بندی حقوق برای خرید میوه و گوشت ...

خیلی سوالتون کلی هست این سوال هزار تا جواب متفاوت داره بستگی به نوع زندگی ادمها و تعداد فرزند و اولویت ها هزینه ها هم فرق میکنه عزیزم

مطمین قد پدر مادر بلند چون من بچه یکی از نزدبکانم با بچه شماست منتها مرداد ماه وزن ۳۰ قد ۱۳۰ هست

همسرم قد بلند 

قدش ۱۹۴ 

خودم زیاد بلند نیستم ۱۶۷ ام 

ولی بله قدش به خاطر ژنتیک از سمت پدرش بلند 

سلام عزیزم 

من ۷سال پیش همچین کاری کردم والان خیلی راضی هستم چون هرسال ۱بره به گوسفندان اضافه میشه منم اونو قربانی میفروشم ویه سال برای خانه نوعی قربانی کردیم ۱سال هم برای عید قربان کشتیم 

امسال عید هم ۲قلو به دنیا اومد ویکیش مرد 

من امسال بخاطر زحمات پدرم بره رو هنوز دنیا نیومده بود دادم به پدرم الان ۷ماهشه (شانس بابام ۲قلو بود که یکیش نموند براش)

ولی مادرش الان حامله هست که برای خودمه انشاالله امسال سالم به دنیا بیاد

درکل اگر بخوام حساب کنم هرسال بره میده ومادرش هم همونه

ولی من اون موقعه طلا گرمی ۴۰۰بود گوسفند گرفتم با بچش ۴۵۰۰

میتونستم ۱۰ گرم طلا بگیرم الان میشد ۱۱۰ملیون ولی گوسفند با بچش الان بنظرم ۲۵تومن بشه

من چند بارفروختم باهاش خانه سازی داشتم به دردم خورد