2777
2789

برنج هر سال و یه جا میگیریم120کیلو

مرغ 4در ماه

گوشت 1/5نیم کیلو درماه

چرخ‌کرده 3کیلو در ماه

ماهی 2تا غزل متوسط

روغن دوماه ونیم 5 کیلو

رب ابلمو آبغوره انواع ترشی های هر فصل وخودم درست میکنم ...
انواع مربا هارو خودم درست میکنم...
گوجه خشک پودر گوجه پودر غوره،پودر سیر، وغوره غوره خودم درست میکنم...
تمام میوه خشک هارو خودم خشک میکنم از لیمو ترش عمانی سیب پرتقال کیوی موز آناناس نارگیل هلو شلیل زرد آلو هرچی که باشه خشک میکنم ...
پیاز داغ پوره گوجه گوجه نگینی بادنجان کدو غوره سبزی کوهی اسفناج کدو هلوایی چغندر هویج هرچی که بگی تابستون فریز میکنم تا یک سال...
شیره انگور شیره سیب سرکه انگور سرکه سیب با مامانم وخواهرام خودمون درست میکنیم...
کیک خونگی نون روغنی نون تافتون فتیر شیرمال پیراشکی شکلاتی همه رو خودم درست میکنم ...
پیتزا سمبوسه فلافل همبرگر نون سیر خمیر جادویی خودم درست میکنم...
انواع ماست بورانی مثل ماست وکدو ماست واسفناح ماست با بادنجان دودی ماست با کدو حلوایی ماست وسیر با سبزی های کوهی،پیاز پرورده، زیتون پروده،گوجه پرورده خودم تو خونه درست میکنم...
گاهی کشک ماست پنیر کره دوغ تو خونه با شیرمحلی با مامانم وخواهرم درست میکنم...
خیاطی لباس مجلسی خونگی راحتی لباس بیرون پرده روتختی کاور تشک تخت ملافه رخت خواب ها با زیپ یا دکمه دوزی سرویس آشپزخونه همه رو خودم میدوزم ...
تابلو فرش خونه ماندلا بافی و خیلی از وسایل تزئینی خونه رو خودم بافتم ...
لباس بافتنی شال وکلاه پلیور سویشرت میبافم...
گلیم بافی، پادر خودم میبافم ...
گاهی پادری هارو میدوزم مثل فرش های رشته ای ماکارونی ...
اصلا صورت ابرو رنگ مو کوتاهی کاشت مژه فر دائمی مو کراتینه خودم انجام میدم واسه خودم ودخترم...
تمام سبزی خشک هارو خودم خشک میکنم تو خونه...
دوخت تشک ها رو خودم انجام میدم...
باشگاه نمیرم ولی تو خونه ورزش میکنم...
فیشیال پوست نمیرم ولی تو خونه به پوستم هفته سه روز بخور ماساژ وماسک خونگی میزارم ...
هروز دوش میگیرم وآرایش ملایم دارم ...
لباس زیرای خوب وتمیز میپوشم...
لباس خواب چند رنگ ومدل مختلف دارم ...
چند دست لباس بادی خوب ومختلف دارم...
ناخن هام کاشت هست...
هر روز صب جلسه مخصوص خودمو شرکت میکنم برای آرامش و خود سازی خودم...
به امنیت عاطفی احساسی مالی دخترم خیلی اهمیت میدم ...
با دخترم خیلی دوستیم رابطه خوب وراحتی داریم وچیز مخفی ازم نداره چون هیچ وقت دعوا وتنبیه نشده چه از طرف من چه از طرف پدرش. همونقدر با پدرش دوست رفیقه وهیچ چیز مخفی نداره ...حتی تو دانشگاه بهش پیشنهاد دوستی بدن میاد بهمون میگه...
با شوهرم رفیقیم روراست صادق ...
احترام همو داریم محبت وقدردانی از هم داریم...
همسرم ودخترم الویت وخط قرمز من هستن...
قانون خونمون اینه که هیچ حرفی از خونه بیرون زده نمیشه حتی پیش خانواده ی من یا همسرم...
اگه بین من و همسر مشکلی باشه پیش دخترم رو نمی‌کنیم یا تنها بودیم حرف می‌زنیم یا پیام میدیم ...
پیش دخترم هیچ وقت از گذشته هام ناراحتی ها دلخوری ها وخواهر شوهر ومادرشوهر چیزی نمیگم برای اینکه اون باید زندگی کنه نباید سطل آشغال من باشه...
ارامش دخترم برام تو کل زندگی تو الویته...
خداروشکر درسشو خونده و کلاس زبان جای خوب رفته مدرک شو گرفته دوره های کراتینه رو گذرونده ومدرک گرفته وحرفه ای بلده...
براش وقت میزارم باهاش حرف میزنم بیرون میریم کافه رستوران...

تو رابطه با همه حدو مرز دارم وهمیشه حدو مرزو حفظ میکنم...سعی میکنم مطالعه داشته باشم با اینکه کار خونمون سنگینه وخودم شاغل اما سعی میکنم بروز باشم...برای کارهای روزانه م برنامه ریزی دارم...
اما باکس بندی نمیکنم ...
چون کار شوهرم سوپری هست،یه سوپری کوچیک اجاره کرده و وسایل از همونجا میاره ...وبجای اینکه پول وباکس بندی کنم میزاره رو جنس مغازه تا کار کنه باهاش...
اما از اول زندگی که ۲۶سال میگذره تمام حساب کتاب دخل وخرج ومینویسم ...و خیلی رو خوش حسابی حساسم ...
وکل سبک زندگی من تو این ۲۶سال همین بوده وهست...
برای پس انداز جدیدا بیشتر جدی گرفتم ...
همیشه طلا پس انداز می‌کردم وهربار همسر گیر می‌کرد می‌فروخت اما دیگه میخوام تغییر رویه بدم ونزارم بفروشه البته فعلا طلا ندارم خیلی ولی هروقتم خریدم نمیزارم بفروشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درماه شوهرم بعداز حقوق کارمند کرایه مالیات وقبض برق می مونه52000000به اضافه حقوق خودم 15000000
قسط وکرایه خونه وبیمه ها 63000000وهرماه 2یا 3,میلیون به دخترم میدیم البته خودش آلان شاغل هست....
حالا میخوام اگه براتون ممکن برام باز بینی کنید ببینید کجاها باید اصلا بشه؟
ممنون میشم 🙏

میشه مثال بزنی؟ چیا آماده کنیم؟ من مجرد نیستم ولی واقعا نمیدونم چی بپزم واز قبل برنامه ندارم همش تکر ...

ببخشید من جواب میدم من برمیگردم از سر کار خسته ام و غذا درست کردن برام سخته از این جهت اخر هفته ها فیله مرغ و اهی و میگو را جدا جدا تو مواد (پیاز و زعفرون و پودر انبه و سیر و نمک و فلفل یا رب انار و گردو و پیاز برای مرغ) میخوابونم اندازه مصرف یه وعده تو پلاستیک فریز میزارم وقتی اومدم درمیارم با یه پیمانه برنج دمی داخل سرخ کن بزار یا تو فر یا تو ماهیتابه سرخ کن پوره گوجه اماده داشته باشه املت بزن من پیاز و فلفل دلمه و قارچ را با خردکن ریز میکنم بعد اندازه یه وعده بسته بندی کوچیک میکنم با گوشت چرخکرده و رب مثل مایه ماکارونی میپزم جعفری خرد کرده و فریز کرده هم دارم لای نون با پنیر پیتزا میدازم یه دقیقه تو مایکرویو میشه مثلا شاورما یا ماکارونی یا با برنج و.. بادمجون کبابی هم اگر داشته باشی سریع میشه میرزا قاسمی کرد و اینکه من همیشه تن ماهی و کنسرو لوبیا دارم دیگه تهش پلوتن یا پلو لوبیا میخوریم

واینکه باید بگم ما کل داریی مونو چند سال پیش بالا کشیدن ویه جاهایی ضرر های زیادی کردیم جوری که پول پیش ماه تموم شد وتمام اساس خونمون وریختن تو کوچه تا چند ماه خونه نداشتیم و وسیله هامون این طرف اونطرف بود...وبرای ساختن دوباره و حفظ کردن زندگی  مجبور شدم برم زیر کلی قسط وقرض و وام

چه ایده ی خوبی عزیزم 😍👌با حرف شما منم به ذهنم رسید که از الان برای خرید های عید خورد خورد تو یکی ا ...

سلام بر مستانه مستان،لذت بردیم از نوشته ات .آفرین و صد هزار آفرین به شما بانوی گرامی.

مستانه جان من یه مشکلی که تازه درگیرش شدم و خواستم نظر شما رو هم بدونم اینه که اصلا دلم نمیاد برای خودم خرج کنم.تو اکثر زمینه های زندگی به خودم نمره قابل قبولی میدم ولی تازگی این مشکلی که باهاش مواجه شدم اینه که برای مهمونی یا عروسی دلم نمیاد برای خودم زیاد خرج کنم.موشکافی که میکنم ریشه این مشکل به دوران مجردیم برمیگرده که چون اون موقع زیاد ریخت و پاش داشتم ،انگار که بابت اون ریخت و پاشها عذاب وجدان دارم.همش خودم رو سرزنش میکنم میگم کاش اون موقع یکی بهم میگفت عوض چند تا چند تا مانتو و لباس خریدن طلا میگرفتم الان برای خودم کلی سرمایه داشتم.

این از این ،یکی هم اینکه واقعا هزینه ها زیاد شده اون روز یه تک کت واسه عروسی گرفتم شاید نیم متر هم پارچه نبرده باشه ولی 1150 پول دادم.درسته شیکه ارزش داره ولی میگم آخه من و همسرم با چه سختی پول به دست میاریم(خودم شاغلم)الکی زود خرج میشه.

الان سه تا عروسی پیش رو داریم که هر کدوم دو تا مراسم میگیرن(حنابندون و جشن اصلی)وا...حساب کردنی 15،20 تومن میفته با پول لباس و کادو یه آرایش مختصر که من فقط موهامو تو آرایشگاه شنیون یا صاف میکنم و آرایش رو خودم انجام میدم..اصلا وقتی کسی دعوت میکنه استرس میگیرم.از طرفی وقتی جاریم رو میبینم که خونه دار هست و به خودشون میرسن میگم وای بر من(لطفا به کسی برنخوره)نمیدونم چطور این اخلاقم رو درست کنم.اصلا هم بحث احترام به خود،دوست داشتن خودم و این حرفا نیست.بی نهایت خودم رو دوست دارم،خودم رو لایق بهترین ها میدونم ولی بازم ته دلم از تموم شدن پول و وقتی میبینم تو حسابم پول کمی مونده بیزارم.لطفا راهنماییم کنید مرسی عشقم.

برنج هر سال و یه جا میگیریم120کیلومرغ 4در ماه گوشت 1/5نیم کیلو درماهچرخ‌کرده 3کیلو در ماهماهی 2تا غز ...

چقدر خوبه که همه ی کارها رو خودتون انجام می دید 

منم بعضی کار مثل پودر سیر ،ترشی ،میوه خشک ،مربا 

ابقوره و سبزی ،اصلاح صورت و ابرو رو  خودم انجام میدم ولی بافتنی و خیاطی بلد نیستم 

دخترم خیلی علاقه  داره ،۱۲ سالش هست و حتی دیروز هم بهم می گفت مامان تو برو بافتنی و خیاطی بلد بگیر به منم یاد بده  ،خودم هم شاغل نیستم ،دوست دارم خیاطی در حدی که لباس خونگی خودم و بچه ها رو بتونم بدوزم یاد بگیرم اما دیسک گردن و کمر دارم 

با توجه به اینکه دیسک دارم به نظرتون برم آموزش ببینم ؟

چقدر خوبه که همه ی کارها رو خودتون انجام می دید منم بعضی کار مثل پودر سیر ،ترشی ،میوه خشک ،مربا ابقو ...

عزیرم خیاطی خیییلی خوبه و کمک میکنه هزینه ها کمتر بشه من حتی کاپشن پالتو برای شوهرمم میدوزم ...

وخودم دیسک کمر وارتروز گردن وپا دارم ..شما فقط برای خودتو ودخترت میخوای بدوزی اینجوری فشار نمیاد اذیت نمیشی من برای بیرون کار می‌کردم 

برنج هر سال و یه جا میگیریم120کیلومرغ 4در ماه گوشت 1/5نیم کیلو درماهچرخ‌کرده 3کیلو در ماهماهی 2تا غز ...

سلام عزیزم شما برای ۳ نفر انقدر مصرف برنج و گوشت و روغن دارین؟ اگر بله که ماشالله خیلی زیاده. ما ۳ نفریم سالی ۵۰ کیلو مصرف برنج دارم به نظر خودم زیاد مصرف میکنیم میخواستم کمش کنم. روغن من معمولا ۲ ماه یک لیتر مصرف دارم پیتزا و کیک هم درست میکنم باهاش. گوشت هم ماهی ۴ تا ۵ کیلو سفید و قرمز.

سلام عزیزم شما برای ۳ نفر انقدر مصرف برنج و گوشت و روغن دارین؟ اگر بله که ماشالله خیلی زیاده. ما ۳ ن ...

سلام آره عزیزم  مصرف برنجمون زیاده ۴نفریم ...وغذای مغازه رو هم از خونه میدم خانواده ام بد غذان سوپ اش خوراک وخیلی غذاهای دیگه نمیخورن مجبور میشم مثلا شوهرم سوم واش و انواع کوکو کتلت نمیخوره دخترم یه سری غذاهارو نمیخوره خیلی اذیت میشم 

خسته نباشید خیلی هنرمند هستین و با حوصله
ساعت کاری شما چه جوریه ؟ 26 سال اینکارها رو انجام دادین به اضافه کار بیرون ؟

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام آره عزیزم مصرف برنجمون زیاده ۴نفریم ...وغذای مغازه رو هم از خونه میدم خانواده ام بد غذان سوپ ا ...

سلام خانواده شما تقریبا مثل خانواده منه هفته ای چهار کیلو برنج مصرف میکنیم.بعد دوستان میگن سالی پنجاه کیلو من استرس و عذاب وجدان میگیرم میگم یعنی من بلد نیستم ؟