2777
2789
توی سرخ کن میوه خشک کن

چه دمایی چه مدت

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم ،من قسط هام خیلی عقب افتاده،الان حقوق این ماه شوهرم باحقوق خودم هم بذارم روهم اقساط ...

منم برا اینکه اقساطمون به روز باشه پس انداز مو میدم اگه میخوای به اسم کسی دیگه بیار

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام سلاممم به همگییی ❤️ اول اینکه تشکر کنم از دوستای مهربونم که با جون و دل راهنماییم کردن ممنون از ...

پسر منم تازه ۴ سالش شده اکثر بچه ها اینطوری ان اصلا بابت حرف دیگران هیچی ب دل نگیر اعصابت و خورد نکن 

و اصلا اصلا برای غذا خ‌وردن بهش اصرار نکن و سعی کن تو خونتون هله هوله نباشه که با اون سیر بشه 

عیب نداره هر چقدر طول میکشه غذا بخوره ی زیر سفره پهن کن غذاش و بذار جلوش برو دنبال کارت اینجوری هم تمرکزتان رو بچه نیست سرش داد نزدی هم اینکه کارهاتون کردی 

بعضی وقتا هم با ولع بشین جلوش غذا بخور بذار اشتهاش باز بشه😅

بعدم اخلاق بچه های این سنی همینجوری 

مخصوصا اگه پسر باشن دنبال بازی اند فقط

دوستان من هیچوقت نمیتونم باکس بزارم مثل شما دوستان بخاطر همینه که نمیتونم شاید لباس بخرم ویا لوازم آ ...

گلم شما هرماه یه بودجه فقط واسه خودت بذار هرماه وقتی خرید واسه خودت بکنی میبینی کم وکسر نداری مثلن‌ هرماه ۱۵۰۰تا دوتومان برو یه کت بخر ماه بعدش کتونی لباس زیر ماه بعدتر کیف و لباس باشگاه اگه باشگاه میری

ولی حتمن به خودت برس 

منم ارایشگاه نمیرم واهل رنگ نیستم چندسال کاشت ناخن داشتم  ولایت الان اصلن دوس ندارم ولی خوب باشگاه میرم لباسای به روز میپوشم حمل بر خود ستایی نباشه ولی از ۹۰درصد دخترایی که میان باشگاه خوش هیکلترم  

وقتی هیکل ‌وپوست خوبی داشته باشی لباس روتنت قشنگتره  چهره تو  بی بی تر نشون میده ورزش ‌‌تغذیه سالم خوش تیپی بنظرم هرزنی باید بهش اهمیت بده

میشه مثال بزنی؟ چیا آماده کنیم؟ من مجرد نیستم ولی واقعا نمیدونم چی بپزم واز قبل برنامه ندارم همش تکر ...

عزیزم شما یه لیست از غذاهایی که خانواده تون میپسندند تهیه کنید، هم نونی و هم برنج و خورشتی و هم انواع قاطی پلوها.

دو ستون بذارید یکی نهار و یکی هم شام و از این لیست دسته بندی کنید، با اینکار حداقل یه آمار از خوردو خوراکتون به دست میارید. دیدید بعضی وقتها یه غذایی درست میکنیم اهل خونه نمیخورن یا دوست ندارن و در نهایت دورریز میشه. برنامه و لیست غذایی مطابق با سلیقه خانواده خیلی بهتون کمک میکنه.

اول هر هفته لیست رو نگاه کنید و از روی اون یک برنامه بنویسید و متناسب با برنامتون خرید کنید.

مورد دیگه که خیلی میتونه بهتون کمک کنه اینه که مواد اولیه غذاها مثل حبوبات یا بعضی از سبزیجات رو از قبل به صورت آماده یا نیمه آماده در فریزر داشته باشید. مثلا شما اگه لوبیا و سبزی و گوشت آماده یا نیمه آماده داشته باشید در عرض یک ساعت میتونید یه قورمه سبزی جاافتاده تحویل بگیرید، کاری که خودم انجام میدم😍

دو هفته پیش که مهمان داشتم یک کلم سفید بزرگ برای سالاد کلم گرفته بودم که حدود یک سومش باقی مونده بود

داخل یخچال اینها رو هم داشتم:

چند تا خیار که رو به زوال بودن

چند تا گوجه نرم

سیر هم پوره شده از فریزر برداشتم

و با مقداری سرکه از ترشی سیب که درست کرده بودم و داخل ظرفش اضافه مونده بود

سه تا هویج خریدم

به اضافه سبزیجات معطر و فلفل تند که از قبل خشک کرده بودم

همه رو ریختم داخل خردکن 

و یه ترشی مخلوط آماده کردم

هم سبزیجات مونده در یخچال را نجات دادم و

هم یه چاشنی کنار غذاها ساختم💪☺️

عزیز دلم ، مدارس غیر انتفائی با هم فرق دارند ، اونایی که سطح علمیشون پایینه و فقط نمره میدن مدارس پی ...

چقدر حرفاتون عالی و درسته به نظر من هم بهترین سرمایه گذاری سرمایه گذاری روی فرزندان هست حالا هر کس به هر نحوی که در توانش هست هم سرمایه گذاری روانی که یک محیط امن روانی برای بچه ایجاد بشه و هم از نظر مهارت ورزی علم اموزی و... مدارس دولتی خیلی تنوع دارند بعضی از مدارس خلوت و خوبن ولی مدارسی هم هستند که مثلا 40 تا دانش اموز توی یک کلاس هستن و امکان نظارت معلم یا مسئولین مدرسه نیست منم برای مدرسه و کلاس های فوق برنامه پسرم هم از نظر زمانی و هم ازنظر مالی خیلی هزینه میکنم  

حالا پسر من برعکس به شدت بد غذا و کم خوراکه حتی هله و هوله هم دوست نداره مثلا ما اغلب تو خونمون نون ...

سامیه جان پسر منم همسن پسر شماست و دقیقا منم همین مشکل را دارم به نظرم کسی بچه اینجوری نداشته باشه نمی فهمه اصلا غذاهایی که دوست داره به تعداد انگشتای دست نمیرسه و هیچ وقت دو وعده یک جور نمیخوره یعنی من از 6 صبح تا 4 عصر سرکارم تازه باید بیام خونه دومدل غذا بپزم که اونم نخوره حالا پسر من پنیر پیتزا و غذاهای فست فودی مثل  همبرگر میخوره من برای مدرسه اش فینگر فود درست میکنم اینم انقدر لاغره استخوناش بیرون زده اصلا اینقدر در حال فعالیته یادش میره غذا بخوره براش شربت زینک و یک قرص رشد از متخصص تغذیه گرفتم یک کم اشتهاش بهتر شده و اینکه غذا اختراع میکنم و خوشگل تزیین می کنم یه کم بهتر میخوره

سلام خانم ها کسی با سهام عدالت از بانک وام گرفته ؟

میگن میشه سهام عدالت به عنوان وثیقه بزاری و وام بگیری 

بنظرتون راسته؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سلام عزیزم پارسال ۴۰ ملیون هزینه کردیم فکر میکنم ۲۰تا ۳۰ جلسه انجام شد تو کلینیک نورالی تهرانتقریبا ...

عزیزم خدا همسرت را شفا بده میدونم شرایطت خیلی سخته فقط خواستم اینو بدونی که با بالا رفتن سن تغییرات خلقی و شدت بیماری خیلی کمتر میشه اگر همسرتون بین 25 تا 50 سالش باشه اوج بیماری هست و بعد به شکل واضحی شدت بیماری کم میشه و اینکه معمولا تغییرات فصل هم در عود بیماری خیلی موثره به تجربه من بهترین کار علاوه بر درمان پزشکی حرف زدن با بیمار هست و دلداری دادن کار طاقت فرسایی هست البته چون بی منطق میشن و یک حرف را بارها باید تکرار کنی به خاطر مسایل احمقانه گریه می کنن و یک لنز سیاهی دارن که باهاش دنیا را میبینن ولی صبور باشید اعتقادات مذهبی ههسرتون را تقویت کنید وصل کردن ایشون به یه منبع قدرت لایزال میتونه خیلی اضطراب را کم کنه  دین یک ابزار بسیار خوبه دایم در مورد معجزات و قدرت خدا و .. با همسرتون حرف بزنید  و ایات سکینه و ایه نور براش بخونید حتی روی اب بخونید و بهش بدید خدا بهتون صبر جمیل بده و پاداش صبوری و سختی که تحمل می کنید را صد چندان ببینید 

خانمی با این روش دیگه بویی نمیده؟ منم ازخیلی وقته تو فکر بودم بگیرم ولی بخاطر بو نمیگرفتم

بله عزیزم بوش میره ما مشکلی نداریم فقط گوشتش یکم بافت سفت تری نسبت به مرغ داره. فیله اش رو بگیرید مدت پختش کوتاه تره 

عزیزم هزینه خورد خوراکشون با پدرمه گفته قاطی گوسفندای خودم بزرگ میشن خودشونم کشاورزی دارن هزینه واسه ...

سلام عزیزم به نظرم بدید به بره‌. از نظر نگهداری هم راحت هستید به نظرم اینکار پرسود تره

28000000کرایه مغازه

15000000کرایه خونه

16000000حقوق کارمند

5000000برق مغازه

3000000مالیات مغازه

15022000قسط وام

4100000بیمه ایران

5600000بیمه های من همسرم ودخترم

3000000قسط وام

1100000صندوق

4650000قسط وام صندوق

1236000قسط وام