2777
2789
عزیزم الان هم تنوعت خوبهولی میتونی حالا که همسرت اهل غذاست، جذاب تر کنی لیستت رو😋منم مثل شما بودم، ...

اع مرسی 😂😂😂 میخام تنوع بدم باز تکراری میشه خودم دیگه حس اشپزی م نمیکشه ....مرسی عزیزم منم  هر وقت   به نیت دو وعده میپزم ماشالله شوهرم پرخور میخوره بعضی وقتا هم متاسفانه نمیخوریم دور ریز میشه من خودم حساسم غذای کهنه  نمی‌خورم یا یادم میره یا میلم نمیکشه بخاطر همین سعی میکنم تازه  تازه بپزم بخوریم اینجوری عادت کردم سخت کردم کارمو‌.. قبلا باز فریز میکردم ولی دیگه کم شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ایده ی خوبی عزیزم 😍👌با حرف شما منم به ذهنم رسید که از الان برای خرید های عید خورد خورد تو یکی ا ...

مستانه خانم جون هر وقت گزارش مینویسی دلم نمیخواد به انتهاش برسم...یه طور عجیب غریبی دلنشینی

سلام دوستای گلم ،من قسط هام خیلی عقب افتاده،الان حقوق این ماه شوهرم باحقوق خودم هم بذارم روهم اقساط روبدیم بازم قسط هام ب روزنمیشه،خودم ۲۶تومن پس اندازدارم ب نظرتون کاردرستیه همشوبدم به اقساط تابه روزبشه؟؟؟؟

سلام دوستای گلم ،من قسط هام خیلی عقب افتاده،الان حقوق این ماه شوهرم باحقوق خودم هم بذارم روهم اقساط ...

اره قسطهاتو اول هر ماه بده هر چی موند رو برای خورد و خوراک خرج کن . من اصلا دوست ندارم قسط و قرض داشته باشیم ..قسط داریم ها ولی اول اون رو باید بدم خیالم راحت نمیشه...الان مثلا یه باطری همسرم برای ماشین خریده 4 تومن بود ..2 تومن رو هفته قبل داد چون هفته قبل تعویض کرد دو تومنم اقاهه گفت اخر ماه ولی باورت نمیشه همش تو فکرمه قرض رو  حتی ده روز زودتر بدم...انگار یه باری روی دوشمه ...ادم وقتی قسط و قرض رو میده ذهنش با ز  میشه و فشار روانی کمتری روشه

اره قسطهاتو اول هر ماه بده هر چی موند رو برای خورد و خوراک خرج کن . من اصلا دوست ندارم قسط و قرض داش ...

قسط هاموهرماه میدادم دوسه ماه چندتاازقسط هام عقب افتادالان هرکاری میکنم نمیتونم بهروزش کنم ،تنهاراهم اینه پس اندازموبدم تابه روزبشه که دودلم

مستانه خانم جون هر وقت گزارش مینویسی دلم نمیخواد به انتهاش برسم...یه طور عجیب غریبی دلنشینی

هرآنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند ♥️

منم با عشق مینویسم عزیزم، برای جبران تمام خوبی هایی که از شما و دوستان یاد گرفتم 😘😍

بمونید برام ❤️

من هنوز نتونستم گوشت بوقلمون و بلدرچین و این چیزا رو بخورم کلا یه گاردی میگیرم انگار باید چیزها و طع ...

درک میکنم عزیزم

من خودم چند ساله که میخوام بلدرچینو بزارم جز برنامم ،هر دفعه تا پای خرید رفتم اما نتونستم

بوقلمون رو هم چون تو خونه ی پدریم مصرف میکردیم ،به طعمش عادت داشتم

بازم من خورشتیشو دوس ندارم، ترجیح میدم چرخ کرده باشه

یه بار خونه ی یه عزیزی دعوت بودیم، خورشت پر از گوشت بود 😇

گوشت های لطیف و پخته، اینقدرررر که خوشمزه بودن.

من تصور کردم گوشت برست

بعد که صحبت شد فهمیدم ران بوقلمون بوده، اینقدر خانم خونه حرفه ای طبخش کرده بود که نگو ✅👌

متاسفانه من خودم نتونستم اون جوری که دلم میخواد درش بیارم ،ترجیح دادم چرخ کرده باشه

مخصوصا که با پول 6 کیلو گوشت بره، میتونم 20 کیلو بوقلمون بخرم. و وعده های غذاییمون هم متنوع تر میشن هم غنی تر

بازم من افراط نمیکنم و هم راستا پیش میرم 🌟

فقط مرغ رو کمتر استفاده میکنم به خاطر هورمون

و اینکه خیلی باب طبعمون نیست 🌸

این لیستهای غذایی خیلی خوب و کمک کننده می تونه باشه و مهمتر اینکه ادم هی دور خودش نمیچرخه ببینه چی ب ...

عزیزم منم مثل شما نمیتونستم به لیستم پایبند باشم.الان لیست غذاهارو مینویسم ولی روز تعیین نمیکنم.مثلا برای هفته پیش رو اسم هفت تا غذای برنجی یا نونی  برای نهار و هفت تا آبکی یا سبک برای شام مینویسم.اونم برطبق مواد غذایی که دارم و اگر چیزی کم باشه اولین فرصت ک رفتم بیرون میخرم.حبوبانشم خیس میکنم هرچی لازمه و بعد یک روز ابکش میکنم میریزم داخل ظرفهای دربسته میزارم داخل یخچال.نه بو میگیره نه خراب میشه.تا یک هفته هم فقط نخود و عدس شروع میکنه جوونه زدن که خودش کلی مفیده و باعث لعاب بیشتر هم میشه.این کارو پنج شنبه انجام میدم برای کل هفته پیش رو.میوه سبزیحات و صیفی جاتی که لازمه هم پنج شنبه میخرم.هر شب از لیستم غذای فردارو انتخاب میکنم و اگر گوشتی چیزی لازم باشه ازفریزر درمیارم میزارم داخل یخچال.گفتم توصیح بدم شاید به درد دوستان بخوره چون این روش از سردرگمی درمیاره خانمهارو و خودش باعث صرفه جویی میشه.ببخشید طولانی شد.موفق باشید عزیزان❤️