2777
2789
دوستانی که مجرد هستید و کار هم می کنید حتما حتما وقت بذارید و برای خودتون غذا آماده کنید چون من خیلی ...

میشه مثال بزنی؟ چیا آماده کنیم؟ من مجرد نیستم ولی واقعا نمیدونم چی بپزم واز قبل برنامه ندارم همش تکراری میپزم

واقعا سخته .آدم تا گرفتارش نشه نمیدونه چقدر می‌تونه عذاب آور باشه .ما هم خونه قبلی مون اینطوری بود ک ...

خیلی سخته برای ماهم دعاکن  باخون دل خوردن خونه خریدیم بی تجربه بودیم پولمون به تک واحدی نمیرسه دو واحدی بدون دیوارمشترک من راضیم  

اره ماهم انگارهمگی باهم زندگی میکنیم من خیلی به صداحساسم همسرم اکثراوقات سرکاره منم تنهام همش صدای اونا توسرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامم به دوستاییی مهربونم ❤️ شبت همگیتون بخیر و نیکی ❤️میخواستم منو خواهرانه راهنمایی کنید من ۹ ملیو ...

سلام دوست عزیز به من اگه جای شما بودم حتما بره میخریدم .درسته که الان بهترین پس انداز خرید طلاس ولی ۹ میلیون حتی پول یه گرم طلا نیست ولی بره ها که بزرگ بشن سود خوبی میدن اگرم که زاد و ولد میکنن زیاد میشن .مخصوصا که شما دغدغه نگهداریشو نو ندارید.

سلام به روی ماهت عزیزم هیچ اشکالی نداره عزیزم مهم از این به بعد که با درایت و مدیریت همشون رو تغییر ...

معصومه جان ممنون از محبتت😍

همه رو نشستم نوشتم

کاری که الان اولویته و باید انجام بشه

از کوچیک‌ها: دستگیره در خونه

از بزرگ ها: مبل

برم براش برنامه بریزم😎

ممنونم مهربان😇😍

مامانایی که بچه های بد غذا دارین حالا از هر لحاظ ،چرا بهش شربت تقویتی نمیدین؟

عزیزم چه شربتی خوبه اگه میدونید لطفا بهمون بگو دختر من ۶سالشه خیلی بد غذاست و خیلی هم لاغره 

میشه مثال بزنی؟ چیا آماده کنیم؟ من مجرد نیستم ولی واقعا نمیدونم چی بپزم واز قبل برنامه ندارم همش تکر ...

لیست غذای مهرماه ما

از بینشون قشنگ انتخاب کن

اگر وقتت کمه، از هر کدوم اندازه‌ی مصرف ۲یا حتی ۳ سری بپز عزیزم. بذار فریزر.

زرشک پلو با مرغ

جوجه کباب

ته چین مرغ

قیمه

چلوگوشت

سبزی پلو ماهی

ابگوشت 

اکبرجوجه

فسنجون 

قیمه نثار

شوید پلو با مرغ

قرمه سبزی استانبولی

خورش کرفس

چیکن استراگانف

کوفته تبریزی

کشک بادمجان

کوکوسیب زمینی 

ماکارونی

الویه

همبرگر

لوبیاپلو

میرزاقاسمی

کتلت

لازانیا

ساندویچ مرغ

عدس پلو 

کشک بادمجان

لیست غذای مهرماه مااز بینشون قشنگ انتخاب کناگر وقتت کمه، از هر کدوم اندازه‌ی مصرف ۲یا حتی ۳ سری بپز ...

مرسی عزیزم من یه خورده تنبلم  شوهرم هم خیلی گوشت خواره و عاشق مرغه

غذاهای متفرقه خیلی کم میپزم اکثرا کباب تابه ای...چلو مرغ ... قیمه قورمه ...آبگوشت .. فسنجون خیلی کم ... ماکارانی... لوبیا پلو...

برنج و  تن ماهی ... کوکو سیب زمینی ... کوکو سبزی همینا واقعا   یبار ساندویچ مرغ درست کردم با معده م نساخت

مرسی عزیزم من یه خورده تنبلم شوهرم هم خیلی گوشت خواره و عاشق مرغهغذاهای متفرقه خیلی کم میپزم اکثرا ...

خواهش میکنم مهتاب جان❤️

ببین کدوما براتون خوبه، همونا رو اماده‌کن

منم تو غذا خیلی تنبل بودم

تا وقت دوتا اتفاق افتاد

یکی اینکه بچه‌هام رفتن مدرسه و باید طبق لیست غذای مدرسه براشون غذا میذاشتم.

دوم اینکه دیدم اوه اوه! وقتی نمیپزم چقدرررر از بیرون غذا میگیریم!

و اینگونه شد که من افتادم رو روال 

الان همیشه تو یخچال پلو هست و در فریزر هم خورش هست😎

خرید غذا از بیرون یک دهم شده🤲شکر خدا

سلام خانما من چند وقتیه شروع کردم گزیده مطالب رو میخونم و راجب تقسیم بندی حقوق برای خرید میوه و گوشت ...

سلام عزیزم

درصدبندی با تغییر قیمت محصولات، تغییری نمیکنه

با همون درصد بندی میشه جلو رفت

مرسی عزیزم من یه خورده تنبلم شوهرم هم خیلی گوشت خواره و عاشق مرغهغذاهای متفرقه خیلی کم میپزم اکثرا ...

عزیزم الان هم تنوعت خوبه

ولی میتونی حالا که همسرت اهل غذاست، جذاب تر کنی لیستت رو😋

منم مثل شما بودم، سختم بود غذا بپزم

اما الان دیگه میپزم، همسرم واقعا کیف میکنه😁😋

فقط اون قانون هربار اندازه ۲ سری پختن رو یادت نره، خیلی کارت راحت میشه

سلام دوستان عزیزمیه سؤال شما پارسیان می‌فروشید به چه قیمتی بر میدارن؟ من فکر میکردم به قیمت تابلو بر ...

سلام دوست عزیز کلا قیمت فروش طلا با قیمت خرید طلا فرق داره.مثلا همین الان یه گرم آبشده رو ۱۱۲۰۰ میفروشن ولی ۹۳۰۰ میخرن از ما.همیشه طلافروشی باید سود کنه.ولی واسه فروش پارسیان من خودم چند جا میپرسم.عر جا قیمت بیشتری بگه میفروشم.و شنیدم که واسه فروش سکه فروشی ها بهتر میخرن تا طلا فروشی ها

ویپاد جدیدا خیلی ادا میده من ۶ ماه پول خوابوندم سکه جمع کردم وام برایند بردارم اعتبار ایرانیان قبول ...

اره من تا حالا سه بار یه تومنی برداشتم با کارت هم کار کردم ولی سکه هام کمه.شاید به خاطر اون نمیده دو تومن رو،🤦

لیست غذای مهرماه مااز بینشون قشنگ انتخاب کناگر وقتت کمه، از هر کدوم اندازه‌ی مصرف ۲یا حتی ۳ سری بپز ...

این لیستهای غذایی خیلی خوب و کمک کننده می تونه باشه و مهمتر اینکه ادم هی دور خودش نمیچرخه ببینه چی بپزه و اینکه اون چیزهایی که تو یخچال مونده رو حیف و میل نمیکنه و نمیریزه بره (چون بعضا ممکنه مثلا یه ذره قارچ- یکم کدو یکم گوجه و...خراب بشه) ولی وقت آدم برنامه داشته باشه خیلی راحتتره ...البته متاسفانه من خیلی نتونستم هنوز به این لیست ها پایبند باشم راستش یکم شهودی و مودی اشپزی می کنم و از صبح بیدار میشم فکر میکنم خب چی بهتره بپزم؟!! شاید یه دلیلشم اینه که چهارچوب ها ذهنمو اذیت می کنند وقتی مینویسم رو برگه انگار تکلیف مدرسه باشه ها ازش دوری می کنم و عین یه قید و شرط می بینمش......نمیدونم شاید علت خیلی از عاداتهای ما به روانمون و گذشتمون بر می گرده ..در هر حال مرسی که نوشتین برامون دوست عزیز