2777
2789
اصلا همش دور خودم میچرخم نمیتونم مدیریت کنم با اینکه حدودا ماهی ۵۰ تومن ورودیمه هزینه اجاره هم ندارم ...

عزیزم به نظرم باید ریزتر مخارج رو لیست کنید. مثلا ماهی چند کیلو گوشت مصرف دارین چقدر قرمز چقدر سفید. مثلا ما سه نفریم. تا ۳ ماه پیش مصرف گوشتمون مخصوصا قرمز بالا بود و خب برای کلسترول و چربیمون ضرر هم داشت. تصمیم گرفتم ماهی ۲ کیلو چرخ کرده ۲ کیلو بوقلومون و یک کیلو خورشتی بگیرم که رویهم حدود ۳.۵ تا ۴ تومن هزینه میشه. برنج مصرفمون ماهی ۴ کیلو حدود ۱ تومن میشه. میوه و سبزیجات هفتگی میخرم ۵۰۰ تا ۶۰۰ میشه یعنی در ماه ۲ تا ۲.۵. لبنیات هم هفتگی ۱۵۰ تا  ۲۰۰ میشه یعنی در ماه حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰. حدود مخارج اصلی خورد و خوراک توی یکماه ۸ تومن میشه که حالا اگر نان و قارچ و سس گوجه و مایونز و شیرینی و رستوران حساب کنیم من با ۱۰  تومن سعی میکنم مخارج ببندم. شما که ۴ نفرید به نظرم بدون هزینه های رستوران و جانبی با ۱۰ تا ۱۱ میتونید میتونید مخارج اصلی خوراک ببندید.

خانمای عزیزلطفا منو راهنمایی کنید پسر و دخترم تعداد زیادی کفش و لباس در حد نو دارن که بخاطر سایز دیگ ...

باید برای فروش تو سایت ها مثلا دیوار بذارید ولی تجربه من اینکه لباس نو و خارجی و ارزون تو دیوار خوب میخرن. من یک پیراهن دخترم که خارجی بود و فقط یکبار برای عکس پوشیده بود اون موقع قیمت نو ۷۰۰ بود از من ۱۵۰ خریدن تازه کلی عکس ازش گذاشتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مسخره نیست دستت درد نکنه مبارک گل دخترتم باشه انشالله به زودی دوتا بشه تو دستش من خودم صد تومن ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی....انشالله بیشترش قسمت شماوخانومهای تاپیک😍😍😍

هی ترسیدم گفتم چی شده ،فکر کردم الان میگی گم شده دزدیده شدهچه اشکال داره دل دخترت شاد شد خیالت هم را ...

اره عزیزم داستانوخیلی جنایی تعریف کردم😂😂😂راستی خانومابرای اینکه پستم نکته اقتصادی داشته باشه خواستم یه موضوعی رویادآوری کنم هرچندهمتون استادین الان که واردنیمه دوم سال هستیم خیلی سریع میگذره ومیبینیم شب عیده بیاییدازاین ماه برای لباس کم کم خریدکنیم ازخونگی گرفته تاارایشی وکیف وکفش چون شب عیدهمه میدونیم وضع قیمتهارواینم خودش یه پس اندازه😊

دوستان خواستم از اسنپ خرید محصولات بهداشتی برای صورت بزنم با دیجی کالا مقایسه ک کردم میبینم توی اسنپ ...

من از خانومی خرید میکنم . نسبت به روژا و الانزا و ویترین اینا خیلی بهترە. گاهی میام اون کالاها رو توی اون سایتا با هم مقایسه میکنم هر کدوم ارزونتر بود از اونجا میخرم. ٩٠٪ از خانومی میخرم. تازگیا فروش قسطی طلا هم به سایتش اضافه شده

من همه رو مرتب میشورم بسته بندی میدم به چند نفر که نیاز دارن دعای خیرشون برای بچه هام کافیه ‌دختر من ...

امسالم همین کارو می‌کنم ممنون دوست من ❤️

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
عزیزم به نظرم باید ریزتر مخارج رو لیست کنید. مثلا ماهی چند کیلو گوشت مصرف دارین چقدر قرمز چقدر سفید. ...

سلام دوست من ببخشید بوقلمون رو برای چی مصرف می کنید 

و‌جطوری من استفاده نکردم 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
توی خانم خونه اصلا نباید منتظر کسی باشی ،کارِ تو چیه که نمیتونی بیوفتی دنبال بچه ات ؟کی مهمتر و عزیز ...

معصومه جان سلام❤️☁️

منم وسایل خونم خیلی درب و داغون شدن🥺

تو این ۱۴سال فقط یک مبل تختشو و یک میز نهارخوری اضافه کردم و پرده

بقیه وسایلم به شدت قدیمی شدن و خراب

چطور عوض کنم؟حقوقمون ۳۲تا۴۰ نهایتا و ۱۷تومان قسط داریم.

۴نفریم

یک نی نی‌ هم داره بهمون اضافه میشه

سلام به همه 🌹

امروز وام همسرمو دادن و من 18گرم طلا بدون اجرت خریدم 12گرمشو 6درصد و بقیشو 4درصد حساب کرد 

اون 6درصدی یه گردنبند تیفانی خیلی محکمه خوشم اومد برداشتم 

خداروشکر تونستیم پس انداز کنیم 

قسطامون هم زیاد تر شد اما همینکه تونستیم طلا بخریم خدارو صد هزار مرتبه شکر 

تا پایان سال حداقل 10گرم دیگه خدا بخواد بخریم عالیه بیشتر هم شد چه بهتر

خودم الان 45تومن عیار دارم که کم کم میخرم تا به طلای مورد علاقم برسه 

دلم میخواد تمام اون طلایی برای خونه فروختیم رو بذارم سر جاش

سلام دوست من ببخشید بوقلمون رو برای چی مصرف می کنید و‌جطوری من استفاده نکردم

سلام عزیزم من با گوشت چرخی بوقلمون و قارچ و پیاز همبرگر درست میکنم گاهی وقتها تکه های کوچک تفت میدم میذارم بپزه توی پاستا میریزم با ذرت و قارچ و نخود فرنگی که دخترم دوست داره. حتی شده فیله اش رو به جای مرغ با زرشک پلو درست کردم. چون دوباره دوره لیزر شروع کردم ترجیح میدم مرغ نخورم که هورمونیه و باعث موی زائد میشه.

مرسی از همه عزیزان به خاطر راهنمایی هاشون 

برم ببینم چیکار میکنم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤