2777
2789
سلام عزیزماین نکته که گفتین ازتره بارخریدکنین بصرفه هست من شنیدم تره بار باید حجم زیاد وجعبه ای یا س ...

سلام عزیزم 

متاسفانه شهر ما خیلی شهر گرونیه 

اینو توی سفری که تابستون رفتیم تا اون سر کشور فهمیدم😅

در طول سفر فکرمیکردم که چقدر زندگی توی شهرهای دیگه میتونه راحت تر باشه 

و متاسفانه شهر ما میدان تره بار روزانه نداره 

و فقط یه میدان تره بار داره که فقط جمعه ها هست و از شهرهای دیگه بار میارن به همین خاطر قیمتا منصفانه ست 

وگرنه حتی بازارمون هم قیمتا خیلی بالاست 

به همین خاطر ما فقط جمعه ها میتونیم خرید با قیمت خوب داشته باشیم 

منم تازه شروع کردم و برای یک هفته خرید میکنم 

ولی اینبار سبزی آش،و قرمه به مقدار زیاد گرفتم فریز کردم 

پیازم برای دو هفته خریدم 

میوه فقط برای یک هفته چون بیشتر از این نمیمونه

البته بستگی به شهر هم داره ممکنه شهر شما بازار تره بار روزانه باشه و راحت تر بشه برنامه ریزی کرد

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
معصومه جون منم تعریف از خودم نباشه مدیریت خوبی دارم تو زندگیم حواسم به همه چی هست شاید بیست نباشم ول ...

آفرین به شما 

لطفا بیشتر بنویسید که ما هم استفاده کنیم🥰🥰

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیزم

یه سؤال 

شما پارسیان می‌فروشید به چه قیمتی بر میدارن؟ من فکر میکردم به قیمت تابلو بر میدارن . .

امروز یک طلافروش گفت پارسیان ۲۰۰ هزار تومن زیر قیمت تابلو برداشته میشه؟؟ واقعا اینطوره؟؟ 

وگفت بدترین نوع پس انداز پارسیان.. ..

و منی که بتازگی عاشق پارسیان جمع کردن شده ام🥴

سلام دوستان عزیزمیه سؤال شما پارسیان می‌فروشید به چه قیمتی بر میدارن؟ من فکر میکردم به قیمت تابلو بر ...

بستنی به طلا فروش داره

من خودم به قیمت تابلو فروختم ولی قبلا از چند جا پرسیدم زیر تابلو برمیداشتن

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام دوستان عزیزمیه سؤال شما پارسیان می‌فروشید به چه قیمتی بر میدارن؟ من فکر میکردم به قیمت تابلو بر ...

من تا به حال پارسیان نخریدم ولی این طلافروشها هر کدوم یه چیزی میگن ....

یکی میگه فقط طلا یکی میگه فقط سکه یکی میگه پارسیان همون طلاس یکی هم به شما میگه پارسیان بدترین نوع پس اندازه

خانمای عزیز

لطفا منو راهنمایی کنید پسر و دخترم تعداد زیادی کفش و لباس در حد نو دارن که بخاطر سایز دیگه تنشون نمیشه

چند باری بیشتر نپوشیدن

شما برای چنین لباس هایی چیکار می کنید

جفتشون سه جفت بوت زمستونی دارن که دیگه سایز نیست و

امسال باید بخرم براشون 

و دورس و شلوار جین و اسلش و هودی

یکی از دوستام هست می فروشه و با پولش لباس جدید می خره

ولی من تا الان همرو بخشیدم

امسال قیمت هارو دیدم مغزم سوت کشید . 🫠

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
خانمای عزیزلطفا منو راهنمایی کنید پسر و دخترم تعداد زیادی کفش و لباس در حد نو دارن که بخاطر سایز دیگ ...

اگر از نظر مالی نیاز دارین به پولشون خب شما هم همون کار دوستتون رو انجام بدین و با پولش مجدد برین برای خود بچه ها خرید کنین.

دوستای خوبم.عزیزان دل دو تا سوال دارمویپاد چرا هر دفعه اعتبار سنجی می‌کنه ؟؟ دفعه ی سومه که وام یه م ...

ویپاد جدیدا خیلی ادا میده 

من ۶ ماه پول خوابوندم سکه جمع کردم وام برایند بردارم 

اعتبار ایرانیان قبول نکرد 

اومدم چکیار برآیند بردارم زده نمیتونم افتتاح حساب جاری داشته باشم 

خلاصه برگشتم همون پشتوانه رو بردارم رو ۷ تومن بودم 

درخواست ۱۰ دادم قبول نکرد 

بر همسرمم پله ۱ رو هم نمیده 

دیگه مشکل کجاست نمیدونم ولی کلافه ام کرده 

اگر از نظر مالی نیاز دارین به پولشون خب شما هم همون کار دوستتون رو انجام بدین و با پولش مجدد برین بر ...

حس می‌کنم کار درستی نیست 

نمی‌دونم چرا 

چون به چرخه انرژی اعتقاد دارم 

میگم بدم به بچه های ک نیاز دارن ولی دوستم امروز داشت تلفنی میگفت لباس بچه هاش رو فروخته به یکی از دوستای دیگه

نمی‌دونم چیکار کنم .

احتیاج که نیست ولی باید کلی هزینه کنم برای لباس و بوت براشون

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
حس می‌کنم کار درستی نیست نمی‌دونم چرا چون به چرخه انرژی اعتقاد دارم میگم بدم به بچه های ک نیاز دارن ...

شما همون کارو بکنید ک نتیجه ی دعای خیرشون وارد زندگیتون بشه 

منم مثل شما همیشه میبخشم 

ده برابرشو برای پسرم خریدم 

خانمای عزیزلطفا منو راهنمایی کنید پسر و دخترم تعداد زیادی کفش و لباس در حد نو دارن که بخاطر سایز دیگ ...

من همه رو مرتب میشورم بسته بندی میدم به چند نفر که نیاز دارن 

دعای خیرشون برای بچه هام کافیه ‌

دختر من چون ماشاله تپله زود تغییر سایز میده بعضی  کفش هاش رو شاید چند بار پوشیده یا لباساش نو بودن 

مامانم داده بودن به یک خانم نیازمند میگفتن اینقدر بچه اش خوشخال شده که نگو 

همچی که پول نیست 

تو دیوار بگذاری اینقدر تخفیف میخوان بعدم نمیدونی نیازمند واقعی هستن یا خسیس یا هی سوال که سایزش چنده بیان بپوشن و …

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
ممنون عزیزم که گفتی میشه بگی چقدر هزینه بلیط و هزینه های تفریح اونجا شد؟

ما تور رو از اسنپ گرفتیم که خب اقساطی تو ۴ ماه بعد نفری ۱۰ میلیون هزینه تور 

تفریح و خرید هم والا برای پسرم زیاد خرید کردم با تفریحات گرونش با هزینه رفت و آمد بالا و خوراکی و سوغاتی ..کلا نزدیک ۸۵ میلیون حدودی گفتم چون همسرم خرید میکرد و حساب کتاب ها با اونه

ی چیزی هم بگم

اگه بلو کارت داری کافیه ی چیزی از فروشگاه بخری وام بهت تعلق میگیره 

البته همسرم بلو کارتش و اورده بود خرید مرد وام ۱۵ میلیون بهش دادن با بازپرداخت ۶ ماهه فکر کنم

البته اگه کارت بلو رو هم همراهت نداشتی اونجا بهت ی کارت میدان که من نگرفتم اومدیم تهران همسرم گفت کاش میگرفتی😅

اونجا بهش میگم میگه نه ، اومدیم خونه تازه یادش افتاده