2777
2789
عنوان

لطفاااااا بیاین راه حل سینوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 125 پست
دقت نکردم تو خواب عرق میکنم یا نهباید عرق کنم؟از گردن به پایین کلا با لباس پوشوندم سه روز

تو خوابو نمیدونم ولی الان سعی کن عرق گرم کنی یعنی عرقی که با پتو و شوفاژ و اینها حاصل بشه. سعی کن فعلا حمام نری چون اونجا عرق سرد میکنی و این برای سرماخوردگی خوب نیست. 

فکر کنم دارو شیمیایی زیاد میخوری؟ سعی کن فین کنی هرچی هست بیاد بیرون بدنت داره واکنش نشون میده بذار ...

سر این لعنتی آره قرص خوردم

آموکسی کلاو . سیلین

آنتی هیستامین استامینوفن آزیترومایسین 

روزی دو بار یا بعضیا یه بار خوردم

خوردن که مثلا خوب بشم خیر سرم که نشدم 

فین زیااااد میکنم . امشبم خون دماغ شدم الانم فین میکنم لخته خون میاد از یه سوراخ

شب یه وقت خون نیاد 😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که رب گوجه داره رو نخور خود گوجه هم نخور التهاب میاره. بادمجان فعلا نخور سرخ نکردی نخور ان شا ...

رب گوجه نمی‌دونستم باشه

سوپ خوردم سه روز

سرخ کردنی و بادمجون نخوردم

عزیزم برادرم سالها درگیر بود.شاید بنظرت مسخره بود چون از نظر من واقعا مسخره بود.دود عنبر نسا میداد و ...

منم همسرم درگیره حرفم گوش نمیده نه میره دکتر نه استنشاق میکنه نا بگی میاز بو کنه هیچییی تو فکرم بود عنبر نسا بگیرم تو خوا بو بدم تو دماغش😑😅اخه منم حالم بهم میخوره از بس خلط پشت حلقشه اه 

عزیزم برادرم سالها درگیر بود.شاید بنظرت مسخره بود چون از نظر من واقعا مسخره بود.دود عنبر نسا میداد و ...

اگر نتیجه بده که به جونت دعا میکنم بخدا

از زندگی سیر شدم یعنی اینطور بگم بهت

یعنی فکرمی‌کنم مثلا تا ده روز دیگه مریضم می‌خوام سرم بکوبم به دیوار

فردا صبح میخرم امتحان میکنم حتماً 

همتون دعا میکنم بخدا😓

منم همسرم درگیره حرفم گوش نمیده نه میره دکتر نه استنشاق میکنه نا بگی میاز بو کنه هیچییی تو فکرم بود ...

همسرتون هیچ کاری نمیکنه اذیت نمیشه خودش ؟ من رسماً دارم جون میدم

همسرتون هیچ کاری نمیکنه اذیت نمیشه خودش ؟ من رسماً دارم جون میدم

خب تو سرما هم خوردی این فقط سینوزیت داره ... سرما میخوره ایشونم مکافاته حس خفگی و بقول تو فین ریاد و وای اه نمیدونم واقعا چرا حرف گوش نمیده 

خب تو سرما هم خوردی این فقط سینوزیت داره ... سرما میخوره ایشونم مکافاته حس خفگی و بقول تو فین ریاد و ...

ایشالله همه مریضا خوب بشن بعدش من

واقعا خیلی چیز بدی بخدا تا سه روز پیش نمی‌دونستم سینوزیت چیه...