2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانما وقتتون بخیر ما قصد خرید خونه داریم در منطقه ی متوسط شهرمون با توجه به بودجه ی ما ۳ تا واح ...

سوالت خیلی کلی و جزییات و ننوشتی در هر صورت اولویت بندی کن

مواردی که براتون مهم و ببینید کدوم واحد داره 

مثلا تعداد واحد نورگیر تعداد خواب نقشه اسانسور پارکینگ انباری و...

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

بنظرم یکمی منتظر شو نخرفعلا که خوب داره اصلاح قیمت میده

مگه نفهمیدی چون من خریدم اومد پایین دیگه🤣🤣

حالا دفعه بعد دوباره خواستم بخرم خبرتون میکنم بعد من بخرید.😅😅

سلام دوستان آقام یه مقدارام دی اف آورده باهاش تخت خواب بسازه برای خودمون وبچه ها میخواستم بپرسم که ...

سلام دوست عزیز ببین پیشنهاد من اینه برای خودتون با همون تخته ها پایه های تشک رو درست کنید.(خودم این کارو کردم بسیار راضی هستم.بقیه دوستان هم همینطور )یه تشک بخرید بزارین روش.برای بچه ها اگر نوجوان هستن اینکار میتونید بکنید

اگر بچه هستند و همسرتون کار فنی بلده واقعا ساختش کاری ندارم همون کشور هارو هم میتونید بسازید فقط از یوتیوب فیلم ببینید. و میتونید تیکه هاشو بدین بیرون براتون نوار پی وی سی بزنن. من میشناسم شخصی که خودش کابینت زده آشپزخونه شو.

قیمت هم مناسب در میاد واقعا💚💚💚

سلام به همگی من توی یک ماه گذشته خیلی خوب مدیریت کردم ،ولی ی اتفاقی هم افتاد ۳ میلیون هزینه کردم،پیش ...

از قدیم میشناسمتون .یادمه مشکلاتتون گفتید. .انشاا.... هر آنچه شما میخواهید همون بشه .الهی آمین ‌

سلام به همگی من توی یک ماه گذشته خیلی خوب مدیریت کردم ،ولی ی اتفاقی هم افتاد ۳ میلیون هزینه کردم،پیش ...

سلام عزیزم .امیدوارم بهترین ها پیش روی شما قرار بگیره😍😍  براتون هر روز ذکر میگم .منتظرم تا به زودی پیامتون رو ببینم که با خبر خوش می آیید 😍.چقدر قلم خوبی دارید چند بار پیامتون رو خوندم. 

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

سلام دوستان عزیز ایام به کامتون شبتون خوش 

حدود چند ماهی هست سکه جمع میکردم بر وام برآیند ویپاد 

دیگه الان پول لازم بودم درخواست دادم واسه وام ۲۵ تومن 

سکه هامم ۲۵ هزار تا رو رد کرده 

اما متاسفانه زده اعتبار ایرانیان رد کرده 

با اینکه نه تاحالا وامی داشتم نه قسط عقب افتاده ای 

وام های پشتوانه روهم مرتب پرداخت کردم  

میگم شاید ساعت کاری نبوده درخواست دادم قبول نشد 

۸۷ تومنم اعتبار سنجی کم کرد 

راهی هست این وام برام فعال بشه الان نیاز دارم 🥺

برای منم دعا کنید بچه ها ظاهرم دچار یه مشکلی شده که اعتماد به نفسم رو آورده پایین باید برم پیش پزشک ...

سلام عزیزم انشاالله سلامتی کامل رو به دست بیارید 😍😍براتون دعا میکنم .

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

سلام دوست عزیز ممنونم بابت راهنماییتون این روش امتحان کردم چند تا از سکه پارسیان هام نوشته ابطال ش ...

سلام 

منم ب این روش چندتا سکه پارسیان میزد ابطال شده ولی رفتم طلافروشی ک ازش خریده بودم چیزیم نگفتم راجبش اونم بی هیچ حرفی برشون داشت و با طلا معاوضه کردم 

از ی نفر بخر ک ب خودشم بفروشی بشناستت حله اصن نمیگه تقلبی یا هرچی...

روزی ک مُردم روی سنگ سردِ قبرم بنویسید:دیگر عمیق خوابیده ام،بیداربودنم قصه ی قشنگی نبود....💔

سلام منم ب این روش چندتا سکه پارسیان میزد ابطال شده ولی رفتم طلافروشی ک ازش خریده بودم چیزیم نگفتم ر ...

سلام  اتفاقا قراره همین کار انجام بدم ممنونم خیلی لطف کردید ولی چند تاش هدیه س 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
چقدر درست گفتید منم مادرم وقتی میومد دنبالم مدرسه می رفتیم یه بستنی فروشی کاخ بود تو دروازه دولت اصف ...

دقیقا عزیزم من بچگی هام رو اصلا یادم نمیره 

تخم مرغ شانسی که شکلاتی بود همیشه میخریدم یا زمانی که عید میشد دو دست لباس بیرون یه دست خونگی

اون زمان باربی مد بود روی دورس و شلوار بیرون عکس باربی بود با کفش سفید تق تقی و جوابای تورتوری

من پدرم شغل آزاد داشت 

اما هیچ وقت یادم نمی یاد بگه ندارم نمیخرم

همیشه لباس های خوبی میخریدیم

همین پارسال زمستونی چندبار برامون باقلا و لبو خرید گفتم نخر خودم درست میکنم گفت مگه قراره چندبار زندگی کنی که به فکر قناعت هستی زندگی کن و لذت ببر

پس انداز خوبه ها اما من الان بچم کلاس اوله هر روز کلی هزینه کاغو و کپی و هزار تا چیز دیگه ست

چندتا از مادرا بهم میگن چقدر خوش سلیقه ای

مثلا کتاباش رو سیمی کردم اسم خودش رو برچسب کردم شاید با همین هزینه ها میشد پارسیان خرید اما پارسیان رو بزارم کنار کتابش رو راحت ورق نزنه چ فایده ای داره خودمم کتاب های زبانم همه سیمی هست راحت ورق میزنم

استفاده می‌کردم دیدم چسبش باز شد همه رو دادم سیمی

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره