2777
2789
همین که گفتی ۱۰۰ هزار هم پس انداز کنیم من خیلی انگیزه گرفتم میدونی من مجردم نمیدونم پول دستم میاد ا ...

خیلی هم عالی عزیزم 😍

قشنگ بشین هدف گزاری کن 

بعد قشنگ هزینه هات رو ببین چقدر 

مثلا قسمت پوشاک 

قسمت آرایشگاه و .هزینه ی رفت و اومد و غیره رو لحاظ کن 

نسبت به درآمدی که داری ،یه مقدار بردار برای پس انداز 

یه مقدار برای نیازهات 

سعی کن همون اول پس انداز رو داشته باشی بعد بودجه بندی کنی 

ziizii72m72
تعداد پست: 1264

ما بن تخفیف 4 تومنی شهر لوازم خونگی داریم ولی باید هشت تومن خرید کنیم چی بخریم امروز رفتیم دیدیم فقط به نظرم جاروبرقی اومد اونم فقط سام و پاکشوما داشت شما ازین مارک‌ها دارید

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام معصومه جون .وقتی پیامهات رو میخونم یک لبخند عمیق گوشه لبم هست😊😊 .خدارو شکر که با این تاپیک آش ...

سلام عزیزم ❤️ قربونت مهربونیت ♥️

انشالله ،انشالله 🤲

از خدا می‌خوام درهای رحمت و برکت رو به روی زندگیت باز کنه 🤲

الهی به زودی خبر قشنگ خرید خونه ی دلخواهت رو همین جا بخونیم و 😍ذوق کنیم 😍

شما باکس بلو رو تبدیل نمیکنی همین جوری بمونه؟؟من ۱تومن دارم تبدیلش کنم یا بزارم بمونه؟

نه عزیزم من تبدیل نمیکنم ...باکس های هر قسمت رو 

چون شغل همسر من فصلی ،ریسک نمیکنم باکس ها خالی باشه 

مگر اینکه ببینم طلا خیلی بالا می‌ره 

قسمت هدیه رو تبدیل کنم 

یا قسمت قبوض ها که اگه جلو باشم 

معصومه جان یه کمی پول پنهان دارم نزدیک ۸تو کمی کمی کسری خونه مثلا وسیله هایی ک خراب شدن یا لازم بگیر ...

میتونی عزیزم با پولِ خودت بگیری ،بهشون بگی اقساطی گرفتم و ماه به ماه به جای اقساط دادن بذاری کنار 

یا بگی قرعه کشی شرکت کردم نفر دوم در اومدم ..باز اینطوری ماه به ماه میگیری و میذاری کنار 

هم وسیله ی مورد نیازت رو میگیری 

هم پولت برمیگرده دوباره سرجاش 

مصومه جون اگر بلدید نی نی یارو تگ کنید تاپیک مامان سبحان جان برگرده دست گلت درد نکنه

نه والله فدات شم ♥️ متاسفانه برای من تگ آبی نمیشه 

نمی‌دونم بعضیا چه مشکلی دارند که تاپیک به اون مفیدی رو گزارش میزنند 🤔

مبارکتون باشه چه خوب خریدید ،هومتو را تهران زیر 3600 ندیدم میشه اگه زحمتی نیست آدرس دقیقش را بفرمایی ...

بزنید شعبه شرق هامتو سایت هم داره دقیق نمیدونم رسالت خ هنگام بود

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام خانمابنظرتون ارزش داره به جا اینکه برنامه میلی نصب کنم یه طلا فروشی هست صندوق طلا داره از دو می ...

خب چه کاری عزیزم ؟ همون دو ملیون که میخوای بزنی براش تا برات ثبت کنه ،خودت برو با اون مبلغ پارسیان بگیر 

میلی هم میتونی اگه می‌ترسی فقط تا پونصد سوت جمع کنی بعد فروش بزنی ،میلی یه چیزش خوبه که با صد هزار تومن هم

میتونی شروع کنی ،دیگهه منتظر نمیمونی که تا دو ملیون رو جمع کنی ،اگه تا اون موقع هم اگه براش چاله کنده نشده باشه 

خب چه کاری عزیزم ؟ همون دو ملیون که میخوای بزنی براش تا برات ثبت کنه ،خودت برو با اون مبلغ پارسیان ب ...

سلام معصومه جان خوبی عزیزم؟

ممنون بابت راهنماییات که خیلی استفاده می‌کنم از انرژی مثبتی که توی تاپیک می‌فرستی و یا راهنمایی‌های خوب و دلسوزانت معصومه جان من اصلاً تجربه خرید از میلی رو نداشتم ولی امروز بعد از دیدن چند تا از پست‌های شما تصمیم گرفتم که خرید انجام بدم و اندازه یه میلیون خرید زدم می‌خواستم ببینم به نظرتون چه موقعی برداشت بزنم و یا اصلاً همش پول اضافه کنم و بهش دست نزنم من چون اطلاعاتی راجع به این اپ ندارم کمی سردرگم هستم

سلام به روی ماه همگی😍😍😍بعد از ظهر پاییزیتون بخیر و خنکی 🥰🥰دوستان خواستم بگم از قدرت قلم و نوشتن ...

به به 😍 مبارک عزیزم 😍 چقدر کیف کردم از عملکردت 😍

آهان به این میگن هوش اقتصادی 👌😉

فقط سعی خواهیم کرد که وزن طلامون رو زیادتر کنیم 

نه پولی که توی حسابمون ✅

با چک هم میتونی به مبل خوشگلت برسی 😍

دیروز رفتم بازار. متاسفانه خریدهایی که کردم وقتی اومدم خونه دیدم کلا به ضررم. شده. آبرسان که خریدم ...

مبارکت باشه عزیزم 

ولی ریسک کردی جایی که پرو نداشت رفتی خرید کردی 

حتما فردا آماده شو ببر تعویض کن 

نذار بمونه یه گوشه بدون استفاده 

سلام معصومه جان خوبی عزیزم؟ممنون بابت راهنماییات که خیلی استفاده می‌کنم از انرژی مثبتی که توی تاپیک ...

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ 

خیلی ممنون از لطف و محبت شما ❤️

عزیزم اول قشنگ تحقیق کن ،برو تجربه و نظرات دوستان که توی بازار یا مایکت نوشتند بخون خیلی کمکت می‌کنه 

با حرف من دانلود نکن ..که فردا یه چیزی باشه من مدیون کسی نباشم ❤️

من که راضی ام و برای پولهای خورد خوب

منتها عزیزم بگم برات که تو جنگ ،یک ماه و نیم جلوش بسته شد 

و خیلیا ترسیدند از اینکه پولشون رو هوا بود 

ببین اگه تحملت بالاست ،و میتونی اعتماد کنی خرید بزن 

و چند بار مثلا صد سوت ،دویست سوت که پس انداز کردی 

فروش بزن ،ببین چه جوریاست شرایط 

ببین چقدر طول می‌کشه ریخته بشه تو حسابت ...ببین اعمادت رو جلب می‌کنه یا نه 

من شب موقع خواب میفروشم و صبح که هفت اینا بیدار میشم میبینم تو حسابم 

شما خواهرم ریسک نکن زیاد نگه ندار به پونصد سوت تا یک گرم رسید فروش بزن ،درصد خریدشون هم فک کنم تا بیست تا تراکنش صفر ،بعد بیست تا برای دویست سوت به بالا نیم درصد و پایین دویست سوت یک درصد 

کم کم جمع کن عزیزم ...انشالله که خیر باشه برات