2777
2789
سلام به احتمال زیاد یک ریزش کوچولو داشته باشه ولی من تحلیل هایی که خوندم نوشته بود هدف اول تا ۱۱.۵ م ...

با عرض معذرت طلایی که در میلی میخرید رو چه جوری به طلای فیزیکی تبدیل نیکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستانه جان دوست خوب و صبور و مهربونم 🥰😍😘 دلم ضعف رفت واسه پستت 🫠انگار دیروز بود که گفتی آزمایش خ ...

واقعا همینطوره، انگار دیروز بود عزیزم 😍❤️ دوست ِ دوست داشتنی ِ من 🤗

و من تمام لحظه هایی که گفتید رو به شرط لیاقت، دعا کردم براتون 😘

حتی سر نماز و وقتی هایی که تو بالکن رو به آسمون می ایستم برای همه ی دوستای تاپیک دعا میکنم و انرژی مثبت میفرستم 😘❤️

من اینجا چیزهایی یاد گرفتم، که شاید سال ها از عمر و جوونیم به باد میرفت تا یاد میگرفتم 😍

خدا حفظ کنه گل پسراتونو 😚 موفقیتشونو در آزمون هم تبریک میگم عزیزم 😘😊 دل مادر ها از پیشرفت بچه هاشون خیلی شاد میشه 🤗

دوش گرفتم و حاضرشدم رفتم سمت طلافروشی😍😍همینطور که انتظار داشتم اولین مشتری بودم و طلافروش هم خدا ب ...

سلام به روی ماه همگی😍😍😍

بعد از ظهر پاییزیتون بخیر و خنکی 🥰🥰

دوستان خواستم بگم از قدرت قلم و نوشتن و هدف گذاری به صورت مکتوب غافل نشید😅🤷‍♀️

من اول سال توی دفتر هدف گذاریم توی قسمت مالی مدلهای طلایی که میخواستم بخرم رو توی دفترم نوشتم

بعد دیگه شرایط جوری پیش رفت که من دفترم رو نگاه نکردم 😅

حقیقتش من یه پولی همسرم بهم داده بود برای خرید مبل 

و فعلا گذاشته بودمش توی حساب ویپاد برای جمع کردن امتیاز وام شخصی برای خودم 

تا اینکه دیروز برادرم خواست یه النگویی که برای سرمایه گزاری خریده بود به وزن ۳ونیم گرم رو بفروشه که من با خودم فکرکردم الان این النگو رو بخرم و مبل رو به صورت اقساطی بخرم 

البته وقتی برادرم بهم پیشنهاد داد النگو رو ازش بخرم چون فقط قیمت طلا رو ازم می‌گرفت و من یه النگو نو میگرفتم بدون اجرت و کارمزد من همون شب رفتم مبل فروشی ها و قیمت گرفتم و پرسیدم ببینم شرایط اقساطی چجوریه😅😅

دیروز النگو رو از برادرم خریدم 

تا اینکه امروز خواهرم زنگ زد که میخوام ماشین بخرم و میخوام گردنبندم رو بفروشم گفتم که اول به تو بگم شاید بخوای بخری 

و نگگگگم که من عااااااشق گردنبندش بودم همیشه و همیشه بهش میگفتم تو گردنبند به این خوشگلی داری چرااستفاده نمیکنی😅😅

با خودم فکر کردم که پول ندارم گردنبندش رو بخرم 

اما واقعا دلم نمیومد بره گردنبندش رو بده به طلافروش چون واقعا تمیز و نو بود و شاید کلا ۵ بار پوشیده بود😅

همون موقع با همسرم بیرون بودیم وقتی خواهرم قطع کرد همسرم گفت چی شده منم بهش ماجرا رو گفتم و یه دفعه به ذهنم رسید که من نمیتونم گردنبندش رو بخرم اما میتونم النگوی برادرم رو که خریدم بدم به خواهرم که بفروشه و در عوض گردنبندش رو ازش بگیرم و به مراد دلم برسم😍😍

اما گردنبند خواهرم ۱ گرم بیشتر بود و من باید اختلاف قیمت رو پرداخت می‌کردم

همسرم که دید خیلی مشتاقم گفت برای اختلاف قیمتش چیکار میکنی منم گفتم سکه پارسیان دارم میفروشم اما خدا به همسرم برکت بده گفت نه از پولی که دستت امانت دارم اختلاف قیمت رو پرداخت کن🥹🥰

سریع به خواهرم زنگ زدم که گردنبندت رو نفروش که من سررررریع برم خونه النگو رو بیارم و توی طلافروشی حساب کتابش رو انجام بدیم 

خدا به خواهرم سلامتی و عزت بده با اینکه خیلی عجله داشت صبر کرد و منم سریع رفتم خونه و با همسرم برگشتیم بازار و توی طلافروشی با خواهرم قرار گذاشتیم و اینگونه بود که من اینجا ۱ گرم سود کردم و همسرم حسابش کرد🫠🥰😍

حالا جالب اینه که من توی دفتر اهدافم اول سال جز گزینه هام نوشته بودم گردنبند ماری(تیغ ماهی)اما خدا میدونه که کلا فراااااموش کرده بودم 

تا الان که دفترم رو دیدم و یادم اومد که ببین من چی نوشته بودم😍🥰😭

بیشتر از همیشه به قدرت نوشتن و هدف گذاری پی بردم 

عکسش رو هم برای انگیزه گرفتن شما قشنگا میذارم الان😘😘

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
سلام به روی ماه همگی😍😍😍بعد از ظهر پاییزیتون بخیر و خنکی 🥰🥰دوستان خواستم بگم از قدرت قلم و نوشتن ...

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

دیروز رفتم بازار. متاسفانه خریدهایی که کردم  وقتی اومدم خونه دیدم  کلا به ضررم. شده. آبرسان که خریدم به پوستم نمیسازه.    کفش ها م که راحت نیستن. و لباس

هم پرو نداشت و کوچک

روی هم رفته 2500 ضرر کردم 

تصمیم گرفتم دیگه بازار نرم.  چون این مقدار پول برای خرید ضررویات مثل کیف و کفش بود  کنار گذاشته بودم 

پوشیدم. اونجا حس کردم خوبه اومدم خونه دیدم اونقدر که فکر میکردم راحت نیست. عوضش هم نمیتونم بکنم چو ...

بالاخره که چی البته اولش یه کم پا اذیت میشه چون نو

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

بالاخره که چی البته اولش یه کم پا اذیت میشه چون نو

من کلا توی خرید خیلی دقت میکنم خصوصا کفش. ولی  بعضی  وقت ها به خودم میگم زیاد سخت نگیر مثل بقیه راحت خرید کن.  که بعد پشیمون میشم 

ماه قبل هم یه دست لباس خریدم بدون استفاده مونده