سلام خانما صبحتون بخیر و شادی🤍
یک مشورت میخواستم ازتون
یک مقدار پول با هزار و یک قناعت و پس انداز و پول قرعه کشی و... کنار گذاشتم شده 55 ت
میخواستم وقتی قرعه ام افتاد باهاش طلا بخرم ، ولی 4 و نیم گرم بیشتر نمیشه با این پول
اون زمان ک قرعه نوشتم ، نیت طلا کردم
طلا گرمی 4 تومن بود، اگر همون موقع ها میوفتاد میخریدم خوب بود
الان که گرمی 10 میلیونو 500 ب بالاست میگم فوقش میشه یک انگشتر یا یک جفت گوشواره یا یک النگو
و میدونمم که خوشحالم نمیکنه
الان خیلی دلم آیفون میخواد
اینهمه سال خیلی کار و تلاش کردم هرچی درامد داشتم پس انداز میکردم از نوع طلا، و مقداری هم نقدی
بعد ک همسرم مثلا میخواست ماشین بخره منم طلا هامو رو میکردم
البته ناگفته نمونه بعدش ب همون گرمی ک بهش دادم بهم پس میداد
ولی مثلا دو سه یا حتی چهار سال بعد😁
ولی بازم خداروشکر هم کار ایشون راه میوفتاد و هم من دوباره ب گرم طلا های قبلیم میرسیدم
االان تو دوراهی گیر کردم
نمیدونم بازم طلا بخرم
یا ب حرف دلم گوش کنم گوشی آیفون بخرم
نظر شما چیه؟
و عزیزانی که گوشی آیفون 13 نرمال دارند آیا از عملکردش راضی هستین؟
دوستانم همه آیفون دارن، چند باری باهاش کار کردم احساس کردم سختمه
حالا نمیدونم شاید چون اولش بود
داخل پرانتز بگم ک این شاید آخرین دستاورد امسال من باشه
چون برای آخر سال چک دارم
از این به بعد هرچی کار کنم، بدون چون و چرا باید بزارم کنار تا موعد چکم
کلام آخر هم بگم ک پستم اقتصادی بشه😁
اینم تجربه من ک با هزار و یک امید رفتم قرعه نوشتم ک یکجا برم طلای دلخواهمو بخرم😐🤦♀️
الان ک باخودم فکر میکنم میگم کاش حداقل همون پولی ک قرعه نوشتمو ماهیانه 500 سوت سکه میخریدم بهتر بود ، میزاشتم کنار
بعد که ب حد نصاب میرسید، میرفتم با طلای دلخواهم طاق میزدم، و مابه التفاوت یعنی همون سود و اجرتشو پرداخت میکردم
بنظر من توی قرعه کشی برد با کسیه که پول ماه اول و دوم و سوم رو برداشت میکنه
بقیه اش صرف نمیکنه با این اوضاع و ت و ر م جامعه که روزانه شاهد افزایش قیمت روی همه اجناس هستیم
و در آخر
امیدوارم که خداوند چنان سلامتی، آرامش، برکت و ثروتی به مردم نازنین کشورم عطا کنه که هیچکس دغدغه ی کمبود و نیاز نداشته باشه🤲🤲
این روزا طوری شده که اگر یخورده پولی هم داشته باشی استرست اینه کجا سرمایه گذاری کنی که همون پول ناچیز از دستت نره و سود کنی
اگر هم همونو نداشته باشی، استرسی بی پولی و نداشتن پس انداز آرامش آدم رو میگیره
ان شاالله ک روزی برسه ک هیچ دلی گرفتار این دو نگرانی نباشه
بلند بگو الهی آمین🙏🙏😍😍🤍🤍😘😘