2777
2789
سلام خدمت معصومه ی عزیز و دوستان اومدم با کزارش کارای هفته ای که گذشت و نبودم 🍅🍅🍅🍅🍅بیست کیلویی ...

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ 

خسته نباشی خانومِ کدبانو ❤️

بی زحمت پست خودت هم ببر 😉😘

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ خسته نباشی خانومِ کدبانو ❤️بی زحمت پست خودت هم ببر 😉😘

سلام خوبی معصومه جان

میشه بگی چیکار کنم در طول روز خوابم نگیره شبا ۱۲ ۱ میخوابم صبح هم ۷ بیدار میشم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی معصومه جانمیشه بگی چیکار کنم در طول روز خوابم نگیره شبا ۱۲ ۱ میخوابم صبح هم ۷ بیدار میشم

الان ۱۰ تومن دارم

میخوام وسایل آشپزخونه بخرم بشقاب دم دستی که میخوام ارکوپال بگیرم

کفگیر مقاله پاسماوری لیوان 

سرویس پذیرایی سرویس چک دارم اما برآب مهمون روزمره یه چیز دیگه میخوام.فقط میوه خوری چک ۱۰ تومنه بشکنه دم دست دلم میسوزه.یه سرویس ۶ نفره برای مهمون چی بخرم ؟؟؟رویه لحاف و تشک هم باید بخرم راحت ۱۵ متر میخوام 

البته اینارو بخرم همه رو از جیب خودم باید بخرم

شوهرم نمیخره

کلن توی این ۱۳ سال چیز خاصی برای آشپزخونه نخریده

مبل هام هم خراب شده انداختم رفت جنس خوبی هم نداشتن پشت مبل فوم نداشت فقط تخته خالی بود انگار روی چوب خالی میشینی 

الان ۵۰ تومن میتونم از برادرم قرض بگیرم ماهانه بهش پس بدم

به نظرت قرض کنم خرد خرد بهش پس بدم ؟؟؟یا نه کلن صبر کنم یعد عید بخرم

اینم بگم شوهرم میگه ندارم نمیخریم اینم اگه قرض کنم خودم باید پس بدم پول تو جیبی هم نمیده که بخوام از اون پس انداز

الان بچم مدرسه میره تازه اهل خوراکی نیست اما من هم میوه میزارم براش هم خوراکی خودم میخرم

یا وسیله هایی که خانومش گفته رک خودم خریدم ۸۰۰ فقط مدرسه بابت وسیله ها خواست دادم خانومش ماژیک و دستمال خواست گرفتم یه سری دفتر و جامدادی ساده اینا کتاباش رو سیمی کردم برچسب اسم و عکس خودش رو زدم   فدای سر بچم خداروشکر داشتم براش خریدم 

مثلا چند روز پیش جگر خواست رفتم براش گرفتم که خودم نخوردم اما میدونی چی اذیتم میکنه اینکه همه چیز روی دوش خودمه

فقط انگار تو خونه هزینه غذام با شوهرم

که واقعااا انگاری به شعورم توهین میشه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
طلا دیگه خودش یه نوع سرمایه گذاری بزرگه کلی سود دهی داره بنظر من نفروش استفاده کن کیفشو ببر مگه چند ...

ممنون از نظرت.

تصمیم گرفتم طلامو نفروشم.

مگه چقدر زنده ایم هی بدوبدو و صاف کردن قسط.

بسه به اندازه کافی تلاش و قناعت کردیم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
بنظرم اگ تراس داری که افتاب میزنه لازم نیست.صدا و گرمای خاصی نداره.بستگی داره مثلا گوجه حلقه های ناز ...

گفتین زردآلو دو روز طول کشید خشک بشه یعنی دو روز کامل دستگاه روشن باید باشه؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
منم میلم به شیرینی زیاده ولی چند روزه اصلا میلی به هیچ نوع شیرینی ندارم یک هفته هست منیزیم شروع کردم ...

عزیزم منیزیم کی میخوری؟

اونم میخورم صفر نمیشه کروسان هوس میکنم بخاطر کاکائوی داخلش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام و صبح بخیر خدمت شما 🌹

گزارش این هفته 📝 

هفته قبل گفتم که فریزرم خالی خالیه و کم کم باید خاموشش کنم شکر خدا دوباره پرش کردم 🤭

یه صندوق گوجه فرنگی از ماشین میوه ای خریدم کیلو ۱۰تومن حساب کرد ، مقدارش رو برش زدم و گذاشتم خشک بشه ،برای آبگوشت عالی میشه 

یه مقدار دیگه هم تبدیل به پوره شد برای استامبولی پلو و املت و....فریز شد

✨خرید حبوبات داشتم که پس از خیس دادن و پخت ، همگی بسته بندی کردم و در فریزر گذاشتم ،چند تا از بسته های نخود و لوبیا رو بزرگتر گرفتم برای لوبیا گرم و نخود گرم شبای سرد.بسته های کوچکتر هم برای پلو و خورشت.

نخود خام بعد از یکی دوروز که خیس دادم باهاش چند تا بسته مواد فلافل آماده کردم.

گوشت ،لوبیا سبز و فلفل دلمه ای هم ریز خرد کردم رفت فریزر 

کالا برگ هم برای خرید شوینده ، لبنیات و ماکارونی استفاده شد.

✨ مقداری برنجک ، مسقطی لقمه ای ، گردو و بیسکوئیت در بسته بندی آماده کردم که دخترم در کنار صبحانه و میوه ببره مدرسه و نیاز نباشه هر روز از بوفه خرید کنه تا بتونه پول خودش رو پس انداز کنه یا زمانی که دستم خالی بود بتونه برای لوازم مدرسه خرج کنه (امسال برای فنری کردن کتابها و پرینت جزوه از پول خودش خرج کرد ،من دستم خیلی خالی بود )😘

هنوز نتونستم پس اندازم رو از سر بگیرم انشالا از هفته آینده دوباره شروع میکنم👌

الان ۱۰ تومن دارممیخوام وسایل آشپزخونه بخرم بشقاب دم دستی که میخوام ارکوپال بگیرم کفگیر مقاله پاسماو ...

سلام عزیزم من از قرض گرفتن از برادر متاهل مخالفم کلی اینجا تایپیک داشتیم که داستان شده بود

نمیدونم درآمد شوهرت چقدر هست ولی اگه درآمدش خوبه قلقش به دست بیار ریز ریز این خریدها را انجام بده 

سلام به همگیبعد از مدت ها اومدم با گزارش خونه تکونی پاییزی🧡علاوه بر اینکه خونه اساسی تمیز کردم تغیی ...

سلام خسته نباشین . این اسپری نانو واقعا خوبه ؟من خودم از سیف استفاده میکنم و واقعا چربی هود و ..خیلی اذیتم میکنه تا پاک شه ؟ به وسایل خونه حساسم میترسم اسپری نانو خرابشون کنه یا به اصطلاح رنگ وروی وسایل وببره به مرور زمان .

طلا رو باتوجه به بودجه ی خودتون میتونید تهیه کنید کمترینش پارسیان ۵۰سوت هست که فک میکنم حول وحوش ۲۰۰ ...

اره من تا الان ۵گرم شده 

آخریشم ۴۰۰سوت خریدم 

میخوام یه النگو تک بخرم دعام کنید

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

الان ۱۰ تومن دارممیخوام وسایل آشپزخونه بخرم بشقاب دم دستی که میخوام ارکوپال بگیرم کفگیر مقاله پاسماو ...

سلام به نظر من شوهرتون از طرف شما خیالش راحته که خودتون همه چیو میخرین به زور و با حوصله ازشون بخواین تهیه کنن درسته اذیت میشین ولی به مرور نتیجه میگیرین .قرض نکنین با همون ده تومن فعلا یکی از وسیله هارو که خیلی ضروریه تهیه کنین.راستی خرید قسطی هم خوبه ها.

انقدر مشابه شما تو جامعه هست

یک کاری بکن فکر کن شوهر نداری ،تمام

فکر کن شوهرت ببخشید ها معتاده، رفته خارج،یا ...

خودت حال خودتو خوب کن 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستان

دوستان من از الان تا عید چند تا واریزی دارم، به نظرتون هر کدوم رو برم باهاش یه طلای بدون اجرت کوچولو بگیرم(۷ درصد)؟

یا اینکه با هر کدوم طلای انلاین بگیرم، عید همه رو بفروشم برم ابشده  بگیرم؟

کلا هم‌ نگاهم حفظ سرمایس، خیلی به طلای زینتی نیاز ندارم. 

اگر نظرتون طلای انلاینه جایی که معتبره، زود پول میزنه، و کارمزدش معقوله، رو معرفی می کنید؟ هر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید، مثلا شمش و سکه و اینا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

سلام خانما صبحتون بخیر و شادی🤍

یک مشورت میخواستم ازتون

یک مقدار پول با هزار و یک قناعت و پس انداز و پول قرعه کشی و... کنار گذاشتم شده 55 ت

میخواستم وقتی قرعه ام افتاد باهاش طلا بخرم ، ولی 4 و نیم گرم بیشتر نمیشه با این پول

اون زمان ک قرعه نوشتم ، نیت طلا کردم 

طلا گرمی 4 تومن بود، اگر همون موقع ها میوفتاد میخریدم خوب بود

الان که گرمی 10 میلیونو 500 ب بالاست میگم فوقش میشه یک انگشتر یا یک جفت گوشواره یا یک النگو

و میدونمم که خوشحالم نمیکنه

الان خیلی دلم آیفون میخواد

اینهمه سال خیلی کار و تلاش کردم هرچی درامد داشتم پس انداز میکردم از نوع طلا، و مقداری هم نقدی

بعد ک همسرم مثلا میخواست ماشین بخره منم طلا هامو رو میکردم

البته ناگفته نمونه بعدش ب همون گرمی ک بهش دادم بهم پس میداد

ولی مثلا دو سه یا حتی چهار سال بعد😁

ولی بازم خداروشکر هم کار ایشون راه میوفتاد و هم من دوباره ب گرم طلا های قبلیم میرسیدم

االان تو دوراهی گیر کردم

نمیدونم بازم طلا بخرم

یا ب حرف دلم گوش کنم گوشی آیفون بخرم

نظر شما چیه؟ 

و عزیزانی که گوشی آیفون 13 نرمال دارند آیا از عملکردش راضی هستین؟ 

دوستانم همه آیفون دارن، چند باری باهاش کار کردم احساس کردم سختمه 

حالا نمیدونم شاید چون اولش بود

داخل پرانتز بگم ک این شاید آخرین دستاورد امسال من باشه

چون برای آخر سال چک دارم

از این به بعد هرچی کار کنم، بدون چون و چرا باید بزارم کنار تا موعد چکم

کلام آخر هم بگم ک پستم اقتصادی بشه😁

اینم تجربه من ک با هزار و یک امید رفتم قرعه نوشتم ک یکجا برم طلای دلخواهمو بخرم😐🤦‍♀️

الان ک باخودم فکر میکنم میگم کاش حداقل همون پولی ک قرعه نوشتمو ماهیانه 500 سوت سکه می‌خریدم بهتر بود ، میزاشتم کنار

بعد که ب حد نصاب میرسید، میرفتم با طلای دلخواهم طاق میزدم، و مابه التفاوت یعنی همون سود و اجرتشو پرداخت میکردم

بنظر من توی قرعه کشی برد با کسیه که پول ماه اول و دوم و سوم رو برداشت میکنه

بقیه اش صرف نمیکنه با این اوضاع و ت و ر م جامعه که روزانه شاهد افزایش قیمت روی همه اجناس هستیم

و در آخر 

امیدوارم که خداوند چنان سلامتی، آرامش، برکت و ثروتی به مردم نازنین کشورم عطا کنه که هیچکس دغدغه ی کمبود و نیاز نداشته باشه🤲🤲

این روزا طوری شده که اگر یخورده پولی هم داشته باشی استرست اینه کجا سرمایه گذاری کنی که همون پول ناچیز از دستت نره و سود کنی

اگر هم همونو نداشته باشی، استرسی بی پولی و نداشتن پس انداز آرامش آدم رو میگیره

ان شاالله ک روزی برسه ک هیچ دلی گرفتار این دو نگرانی نباشه

بلند بگو الهی آمین🙏🙏😍😍🤍🤍😘😘