2777
2789
دقیقا ده سال پیش من همچین مدل خونریزی داشتم مثل جنازه میافتادم، سویق عدس میخوردم خونریزیم کمتر میشد، ...

باشه عزیزم امیدوارم کاری از دستم بر بیاد ولی درمان اشتباه خودش مشکل ساز هست.من بارها شده کسی درمان گفته ولی با تحقیق مصرفش نکردم حتی دکتر .خیلی ها بهم خرده گرفتن ولی بعد از اینکه مصداق حرف من رو جایی شنیدن تعجب کردن.در مورد داروهای گیاهی به مراتب باید حواسمون برای استفاده ش جمع تر باشه و به صرف اینکه حتما گیاهی هست وبی ضرر استفاده نشه و حتما باید کسی که تجویز می‌کنه متخصص باشه.ولی چیزی که هست مصرف عرق پنیرک کیست های به چه بزرگی رو هم برطرف می‌کنه وجز موارد بیضرر هست البته برای کسی با بدن سالم و بدون بیماری زمینه ای.

بعضی گیاهان هستن که عوارضی ندارن حتی برای کودک هم قابل استفاده هستند اینها رو میشه مصرف کرد.

مثلاً دمنوش بابونه هم برای همه قابل استفاده هست هم به شدت مفیده و ضد عفونت

الان هم نمی‌دونم شما قبلاچی استفاده کردین.

اما در مورد سویق عدس یا قاووت عدس.ببینین قاووت خودش جز مفیدترین خوراکی هاست و درمان و دارو نیست که مضر باشه خوردنش برای همه واقعا عالیه.

قدیم نشنیدن میگفتن فلانی کمرش شله قاووت بدین حتی توی طب اسلامی هم به شدت تاکید شده مصرفش.چون چیز خاصی نیست عدس بو داده نخود سیاه بوداده.یه چیز دیگه هست اسمش رو به فارسی نمیدونم.ترکیب اینهاست و به شدت مفیده برای همه

در مورد  تاپیک زدن که نمیشه چون واقعا تخصصی در همه زمینه ها ندارم که بتونم تاپیک بزنم.من قصدم این بود چون این تاپیک خیلی برام مفیده من هم به اندازه خودم بتونم کاری انجام بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم🙏🌹

جواب سوال من لطفا۵۸۵۴ سوال پرسیدم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ببخشید عزیزان یه چیزی میگم و تمام.اینکه اگر میریم دکتر و با توجه به  آزمایشات و....مشکلی نداریم بی‌انگیزه نباشیم و بی‌اهمیت نسبت به مشکلمون

اولین کار حتما حتما تغذیه رو سالم کنیم.اگر چاق یا لاغریم حتما وزن رو به ایده آل برسونیم باهمون تغذیه و ورزش 

ورزش ورزش هم حتما انجام بدیم حتی در حد پیاده روی تندو رقص و...

شاید الان بعضی دوستان ناراحت بشن که دارن بحث طب سنتی میکنن تاپیک بیراهه رفته و فلان. ولی رعایت یسری ...

عزیزم بهتره تاپیک جدا زده بشه .هم وقت کسانی که صرفا دنبال کننده تاپیک هستند به دلیل موضوعش گرفته نشه و هم دوستان دیگری که علاقه دارند و اعتقاد دارند به طب سنتی بتونن استفاده کنند ‌خیلی از دوستان به این موارد اصلاح مزاج و سردی و گرمی اعتقاد ندارند اما تعداد زیادی پیام در این‌باره ارسال شده .طوری که من از دیروز میبینم یکی در میون پیام‌ها درباب مشکلات جسمی و اصلاح مزاج و گرمی و سردی هست 

ممنون عزیزم برای توصیه هات،اتفاقا زانوم درد میکرد و تازه شروع کردم پای مرغ میخرم و مخورم.یعنی تاثیرا ...

عزیزم به ندرت آقایونی که همسرانشون شاغل هستند توقع کمک مالی از همسر ندارند ! من در فامیل و همکار و دوست خیلی به ندرت  این موضوع رو میبینم . اکثر اقایون که همسر شاغل انتخاب می‌کنند یکی از دلایل انتخابشون این هست در آینده از کمک مالی همسر بهره مند باشند .

سلام دوستان گل و مهربونم 🌸عزیزان به سوال دارم البته شاید در راستای تاپیک نباشه ولی چون دیدم همیشه ب ...

سلام وقت شما بخیر عزیزم فکر نکنم مشکلی داشته باشه 

من خودم سال سوم راهنمایی یه بار پریود شدم ودیگه اصلا نشدم تا اول دبیرستان 

میدونین عزیزم تاپیک نزدم چون متخصص نیستم تاپیک بزنم شاید کسانی مشکلاتی مطرح کنن که چیزی نمی‌دونم. م ...

سلام عزیزم 

به هر حال، دانش و علمتون  در حد قابل قبولی هست گلم 

من خیلی از مطالبتون خوشم اومد 

خواهششششش میکنم تاپیک بزنید و اونجا فعال باشید ؛  مثل تاپیک آشپزی و  .... ، شما هم یه تاپیک باشه که سوالات رو پاسخ بدین ممنونتون میشم ....

بتونیم طبع خودمون و اعضای خانواده مون تشخیص بدیم و حداقلللل درباره  بیماری های رایج مثل سرماخوردگی و .... پاسخ بگیریم خیلی عالیه ....  درباره ی خوراکی های سالم و ....؛  خیلی بارزش 

@ماوی،گوز‍ 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
نه عزیزم کیست با همچین چیزایی دفع نمیشه کیست بدون خونریزی هم دفع میشه.خونریزی در بعضی افراد اونقدر ز ...

سلام عزیزم من هم سوالی ازتون دارم ازاونجایی که تاپیک نزدید به اجبار اینجا مطرح میکنم چون میدونم برای ادامه این مطالب دراینجا شاید مناسب نباشه از موضوع تاپیک هم به دور باشه 

اما اول از همه از همه دوستان عذر میخوام بابت اینکه اینجا مطرح میکنم اما سوال مهمی دارم ک خیلی درگیرشم و براش هزینه کردم تاالان اما جواب نگرفتم پس حلال کنید دوستان عزیزم و پیشاپیش عذرمیخوام

عزیزم سوالم ازتون اینه که من خونریزی چنددقیقه ای همراه درد داشتم سونو دادم گفتم کیست داری اما ترکیده ولی هنوز هست تیکه هاش بهم دکتر ال دی داد خوردم یک ماه ازاونطرفم عطاری رفتم ودکترسنتی بهم محلول داد ویه پودر که قاطی کنم که گفت بعد چندروز شروع میکنه خونریزی که نشد وسروقتم دوباره پ ر ی شد الان من هم مشکلم کیسته هم مشکلم اینه که دوماهه زیرگلوم شروع کرده جوش زدن جوشی که جاش اصن نمیره شبا کم رنگه روزا پررنگ میشه 😕انقد پماد وحجامت گلو انجام دادم حتی یک هفته قبل خوب نشد گفتن دوروز بعد حجامت خوب میشه اما نشد

تنبلی تخمدان هم به نظرم دارم چون خیلی تنبل شدم نمیتونم درسمو بخونم ریزش مو شدید دارم و جوش فقط زیر گلوم اصن صورتم جوش نداره ازبینم نمیره فقط کمرنگ وپررنگ میشه لطفا راهنماییم کنید ازتون ممنونم 🙏🌸