2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گزارش کوچک هم من بدم تابستون امسال از نظر مالی و درآمدی برای من خداروشکر خوب بود و کلاس های خصوصی ...

من پوره گوجه رو کنسرو میکنم تا ۴ ماه هم توی کابینت قسمت تاریک بوده اصلا تغییر مزه و رنگ نداد 

سلام شب همگی بخیر و شادی دوستان ❤️« خـدایـا در ایـن شب زیبـا چتـر رحمتـت را بر سر دوستـانم همیـشه بـ ...

اگه خونه و ماشین و درآمد داشته باشند از نظر من مشکلی نیست 

شاید سبک زندگیش رو من اصلا نپسندم و خودم هیچ وقت اینجوری زندگی نکنم 

ولی اگه حال خودشون اینجوری خوب هست و دلش خوشه چه مشکلی داره 

خونه که دارند ماشین هم دارند درآمد هم که هست مگه آدم از زندگی چی میخواد 

حالا این همه آدم که پدر و مادرشون بهشون خونه و زندگی ندادن نتونستن زندگی کنند ؟ 

باور می کنید من این خانواده ها رو دیدم بچه ها هم از این سبک زندگی ناراضی نیستن و خیلی هاشون هم گلیم خودشون رو راحت از آب بیرون میکشن 

پدر و مادر به نظر من واقعا مسئول خرید خونه و زندگی و ماشین برای بچه هاشون نیستن 

ما اول از همه مسئول تربیت درست بچه ها هستیم که تو بچگی واقعا بچگی کنند بعد هم مسئول تحصیل و پیشرفت تحصیلی بچه ها یا حالا پیشرفت ورزشی یا هنری اونها هستیم بسته به اینکه به کدوم علاقه دارند 

بعد هم برای مستقل شدنشون بهتر بهشون کمک کنیم یعنی به ما به چشم اینکه باید زندگیشون رو براشون فراهم کنیم نگاه نکنند 

سلام عزیزم ❤️ مدیرتت عالی بوده آفرین به شما خانم خونه و مادرِ نمونه ❤️که نمی‌ذاره پول های فرزندش الک ...

سلام بر جان جانان،چند روزی هست که می‌خوام منم گزارشی از خودم بدم وقت نمیشد.

شهریور واقعا برای من خیلی چالشی بود.در راستای تولدم یه پلاک یک گرمی از گالری ساعتچی با اعتبار ۱۰ تومنی تارا برای خودم سفارش دادم.فی طلا ۸۵۰۰ بود.

بازم وسوسه شدم یه پارسیان ۴۰۰سوتی از گالری دلارام قسطی سفارش دادم.

دست همسرم پول بود که یه زنجیر خوشگل ۵,۲ گرمی با فی ۹۵۹۰ البته دست دو با ۴ درصد برام حساب کرد که کلمهم ۵۱۸۰۰شد.

معصومه جان به گالری شهر طلا تو خ سرباز شهید یه سری بزن واقعا طلاهای خیلی خوبی داره،کارای خیلی شیک و دست دوم که کلا با سود ۴ درصد میفروشه.

برای خونه خودم سه دست قاشق چنگال ترک با اعتبار اسنپ پی خریدم،واقعا این قسطی خریدن اصلا به چشم آدم نمیاد.

عروسی دوستم بود برای سر جهازش یه شکلات خوری خوشگل بازم با همین اعتبارم گرفتم.

توی پر کردن فریزر یه کم تنبلی کردم.

آها با کمک همسر گلم ،رب پختیم ۱۵۰ کیلو گوجه گرفتیم،دادیم دستگاه آبش رو گرفت و پختیم.درسته خیلی خسته شدیم ولی واقعا ارزشش رو داشت.

شیره انگور هم پختیم.

۱۵ کیلو سبزی قرمه رو به تنهائی پاک کردم و گذاشتم قشنگ خشک شد.

خیار شور وقت نشد بذارم.

همسرم زحمت شستن پرده ،موکت و فرشامون رو کشید.

برای جبران همه این کارا یه مسافرت چند روزه به منزل خواهرم که تهران ساکن هست با قطار خواهیم داشت.

پسرم تا حالا سوار قطار نشده و ما هم به خاطر اصرارش با قطار خواهیم رفت.

الهی تن همه سلامت،و جیب همه با برکت و پر پول باشه.

من پوره گوجه رو کنسرو میکنم تا ۴ ماه هم توی کابینت قسمت تاریک بوده اصلا تغییر مزه و رنگ نداد

باید تو تابستون درست می کردم 

هر چی هم به شوهرم گفتم گوجه‌ بخر گفت نمیخواد 

گفتم زمستون گوجه گرون میشه گفت شده بگی گوجه می‌خوام بگم نمی‌خرم یا بگم گرونه نمیخواد میترسیدم کنسرو هم بکنم چون تا حالا انجام ندادم خراب بشه غر بزنه بهت گفتم نمیخواد اینکارها رو بکنی 

الان هم نمی‌رسم به این کارا چون طرح درس هام و جزوه هام همه مونده 

بعد بچه ها واقعا خرید عمده رو جدی بگیرید این حتی از پر کردن فریزر هم مهم تر چون اولا راحته مواد فریز ...

عزیزم راجع به اون تبلت قلم دار اگر به موردخوبی رسیدی ممنون میشم به اشتراک بزاری وروپیامم ریپلایی کنی خیلی بهش نیازدارم امانمیدونم چی خوبه❤️

لطف میکنی

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام شب همگی بخیر و شادی دوستان ❤️« خـدایـا در ایـن شب زیبـا چتـر رحمتـت را بر سر دوستـانم همیـشه بـ ...

ببینین نقش زن خیلی خیلی مهمه،ولی نقش مرد هم واقعا چندان بی اهمیت نیست.

من خیلی از آدم موفق های دورو بر خودم رو که بررسی میکنم،می بینم اتفاقا آقا خیلی تو خونواده مدیر و مدبر خوبی بوده.

من میگم این خانم هایی که اینطوری ریخت و پاش میکنن،شوهرای خوبی ندارن.شوهری که تذکر بده،به فکر خونواده اش باشه نمی‌ذاره خانم اینطوری کنه.

نمونه اش شوهر زهرا خانم دوست معصومه جان که شوهرش جلوی کاراش رو نمیگیره یا شایدم خانم های این مدلی ،از شوهراشون آتو دارن که شوهر می‌ترسه چیزی بگه یا کاری انجام بده.

ولی در حالت کلی من میگم زن و مرد باید تو زندگی همدل و هم زبان باشند و هدف مشترک داشته باشند.

سلام عزیزم ❤️ مدیرتت عالی بوده آفرین به شما خانم خونه و مادرِ نمونه ❤️که نمی‌ذاره پول های فرزندش الک ...

معصومه جانم منم به فکرخونه دومم نمیگم جای عالی ولی بدهم نیست هرچی توی این مدت پس اندازشد وبه علاوه وام میتونم بخرم

ازیه طرف میگم طلا رو تواین موقعیت حفظ کنم بهتره ازطرفی میکنم بدم یه خونه ۸۰متری رهنم بدم وتمام

موندم

چه کنم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بعضی دوستان سکه پارسیان می‌خرن و راضی هستن میتونید سکه پارسیان بخرید خودم تا حالا نخریدماگه پارسیان ...

این حرفتونو کامل قبول دارم اما چیزی که هست پول خودمه .رفتم لباس گرفتم دوتومنش مونده

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
سبزی نیشاپور خوبه؟؟من چند وقته میخوام از باسلام بخرم میترسم خوب نباشهخوشمزه ست؟؟

عالیه😍😍😍

من برا جهیزیه ام با عمه ام درست کردیم.

تا دوسال موند.بعدش عطر و بوش عالیه.

الان تو خود نیشابور از کیلویی۵۰۰هستش به بالا سبزی قورمه سرخ شده خشک شده.مخصوصا برای کسایی که فضای فریزر کافی ندارند خیلی خوبه.

روشش هم آسونه باید بعداز سرخ شدن سبزی ها پهن کنید رو سینی یا سفره اگر زیر پنکه سقفی باشه بهتره.

جاش گرم نباشه بهتره کپک نزنه. رو شوفاژ و بخاری نمی‌دونم ولی شاید حرارت کم باشه خشک بشه.

روغنش باید کم باشه.

موقع درست کردن هم پیاز و گوشت و لوبیا که سرخ شد بعدش سبزی بهش اضافه میکنیم.

طعم و بوش ماندگاری خوب و طولانی داره. اگر محیط زندگی تون گرم و شرجی نیست تو کابینت هم میشه نگه داشت.

💚💚💚💚💚💚

عزیزم راجع به اون تبلت قلم دار اگر به موردخوبی رسیدی ممنون میشم به اشتراک بزاری وروپیامم ریپلایی کنی ...

شما هم تحقیق کن والا من هم خیلی درگیرم اصلا به نتیجه نرسیدم 

هر کدوم به نتیجه رسیدیم اطلاع بدیم