2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلااام والا چند ماهه هیچی نمیگم چون واقعا هیچ کاری نکردم😑شوهرم بیکار و قسطا عقب افتاده الان دو ...

سلام عزیزم 🌺

این چند ماه حتما برات سخت گذشته درک میکنم وضعیت مالی فشار زیادی میاره و اینکه داری همزمان نگرانی برای بچت و حس تجاهل نسبت به جاریت تحمل میکنی عزیزم چند تا نکته ساده بهت میگم که کمک کنه آرامش و کنترل بیشتری داشته باشی 🌺

عزیزدلم اولا حق داری ناراحت باشی و حق داری برای رفاه خانواده‌ات اولویت بذاری مقایسه خودت با جاری اصلا خوب و مفید نیست چون شرایط اولویت‌ها و دیدگاه‌ها برای همه یکسان نیستند فداتشم ❤️

و اینکه فداتشم شمام بنظرم یکم اشتباه عمل کردین وقتی قسطا عقب افتادن و شرایط بیکاری تا چند ماه هنوز به روال نیوفتاده ماشین شارژی خریدین بی حساب و کتاب و برنامه 

صد البته مبارکش باشه برای بچهامون خرج نکنیم برای کی خرج کنیم اما با هدف ❤️🌺

کاش یه برنامه مشخص و تعیین میکردی که هم قسطا رو میرسوندید هم چیزای بچه رو مدیریت میکردین و اینکه مقایسه زندگی خودت با زندگی جاریت باعث فشار روحی میشه سعی کن دوری کنی از این حاشیه و مقایسه بشین اهداف مالی خودتو مشخص کن برای خرج بچتم بودجه بزار نمیگم نخر و فلان انجام نده عزیزم به هر حال تو سنی که الان هستن ذوق بر فرض مثال ماشین شارژی داره همسن من که بود تو ۱۰ تا بخر به چه دردش میخوره  فقط بودجه مشخص کن هدفمند باش ایشالا شماهم پیشرفت چشم گیری می‌کنی 

اما اینکه من برای بچه هام خرج نکنم دیگران از روی دلسوزی خرج کنن کمک کنن که من بتونم جمع کنم خونه تکمیل کنم ؟؟ واقعا نظر خودم اینه میخورم صد سال سیاه نکنم همه چیز در جایی خودت جایگاه خود کی عزیزتر از بچم در حد توانم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

چقد دلم میخواد پولامو تبدیل کنم. اما همه رو خرج لباس و کافه و خوراکی میکنم. مجردم.پولای کم رو به چی ...

میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کن

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8

کد رو بزن هر دومون جایزه می گیریم

سلام من مشکلاتم زیاد هست و خب هر ماه ۲۵ م داریم قسط میدیم (فقط منظورم این هست که بشدت مشکل دارم اما ...

سلام عزیزم❤️

خیلی خوبه که با وجود مشکلات امیدت رو از دست ندادی و تصمیم گرفتی خرجای غیرضروری رو کم کنی و پس‌انداز کنی 

این خودش یه قدم خیلی بزرگ و درسته❤️ مطمئن باش که تو از پسش برمیای 

وعده‌های فست‌فود رو کم کن  از غذاهای  سالم خونگی استفاده کن (مثلاً ساندویچ خونگی ).❤️

هر موفقیت کوچکت رو جشن بگیر  حتی اینکه این ماه فلان وزن پارسیان تونستی بخری یا فست‌فود کمتر خوردی یا خرید احساسی و هیجانی انجام ندادی اینها انگیزه میدن ❤️

برای اقساطت هم بودجه بندی میتونی بکنی فداتشم 

درآمد خالص و هزینه های ثابتت رو لیست کن قشنگ به ردیف ( قسط ، اگر اجاره میدین اجاره ، برق آب گاز ، همه چی فداتشم)

هر ماه بازبینی کن و مقید باش به بودجه بندیت به سقف خرجت تو میتونی عزیزم الماس با تراش میدرخشه انسانم با تلاشش ❤️برو ببینم چیکار می‌کنی 😍

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

سلام عزیزم❤️ خیلی خوبه که با وجود مشکلات امیدت رو از دست ندادی و تصمیم گرفتی خرجای غیرضروری رو کم کن ...

فدات شم عزیزم ممنونم💕

اره واقعا تصمیم جدی گرفتم که دیگه کلا از خرجای اضافی بزنم 

توکل به خدا💕

۶/۲۷ تصمیم به رژیم گرفتم تا قبل از ابان باید به هدفم برسم وزن الان:۶۱ وزن هدف:۵۵                                  عشقم میشه یه صلوات برام بفرستی تا کارام درست شه؟💕 

من خیلی کم از تلگرام استفاده میکنم . هر چند وقت یه بار یه نگاهی به کانالش میندازم . بابا حرفاش خیلی ...

🤣🤣🤣🤣

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

✨1مهر ماهـتون پر انرژی

🍁خـــــداونــــدا...

✨در اولـیـن روز پـایـیـز

🍁خودم، عزیزانم و دوستانم را

✨قــلــبــی پــر از عــشـق،

🍁و محبتی که در نام خودت

✨متبرک گردیده است ببخشا ؛

🍁و هــــمـــواره مـــا را

✨از محدوده زمان و مکان برهان،

🍁تا در پیوند مهر خداییت قرار گیریم،

✨و روزمــان را در آغــوش

🍁پر از خیر و برکتت سپری کنیم.

🍁آمــــیــــــن....

چقد دلم میخواد پولامو تبدیل کنم. اما همه رو خرج لباس و کافه و خوراکی میکنم. مجردم.پولای کم رو به چی ...

عزیزم

هم اینجا هم تاپیک مینیمال هونامیک  رو بخون 

هر دو رو ول نکن اونوقت میفتی رو غلتک مثل خواهر من 

ولخرج تر از خودش خودش بود ولی بیا الان ببینش