سلام خانمای پرتلاش،، منم یه گزارشی بدم هرچند پربار نیست ،
آخر شهریور فصل برداشت محصول ، جمعه وقتی برگشتم از ییلاقمون مادرم ۳کیلو لوبیا چیتی و حدود ۵۰۰تا گردو، یه کیسه برنج و به دادن بهمون ،،منم از وقتی اومدیم میگرنم شروع شده هنوز نتونستم جابجا کنم ،،باید به و رنده کنم برای چای استفاده میکنم مربا بلدنیستم مامانم میده بعدا مربا،
راستی ساخت خونه باغ و شروع کردیم خیلیییی همه چیز گرونههه خدا کمک کنه بتونیم تمومش کنیم، لوازم تحریر پسرم و از خرداد هروقت فروشگاه میرفتیم چندتا میخریدم براش الان که معلمش لیست داده دیدم فقط۲تا چیزنداشت خریدیم براش اذیت نشدیم اینطوری ، کیفم نمیخواست خودش،کفش گرفتم براش و لباس فرم جدیدم گرفتم ،دیروز فقط تونستم کتاباشو جلد کنم خیلیی ذوق داشت 🤩ان شاالله تا آخرم همینقدر خوشحال باشه😃،،دیروز و امروزم ناهار مهمون داشتم که فریزر و یخچال از قبل پربود و هیچی نخریدم،
ما تو استفاده از تارا یکم بی جنبه بودیم🫠🫥 خیلی غذا انلاین سفارش دادیم اوردن،،این ماه گفتیم رعایت کنیم هم عروسی داریم آذر هم واسه خونه ۲تا چک داریم ،
شهریه کلاسای پسرمو دادم ،،اعتبار دیجی پی خودم و شوهرمم
نقد کردم کرایه مصالحی که برامون اوردن و دادم😁 البته پشیمونم طلا بالا رفت کاش نگه میداشتیم
پسرم پول توجیبی خودشو لباس ورزشی گرفت ازش ۴۰۰تومن مونده بود گفت واسم سکه بخر(پارسیان میخره هرازگاهی واسه پس انداز) نداشتم یکم پول گذاشتم روش پارسیان ۵۰سوتی گرفت،،
با دوستام رژیم و شروع کردم هرروز میرقصم ۱ساعت غذامم کم و رژیمی کردم امیدوارم بتونم موفق بشم ❤️
ببخشید سرم درد میکرد خیلی درهم برهم نوشتم فقط خواستم منم فعالیت کنم و یکمم خودم مشغول بشم شاید سرم خوب بشه، و خیلی خوشحالم سرما برگشته و دارم قندیل میبندم از سرما 😍😍 فصل قشنگم دوباره اومده امیدوارم واسه هممون اتفاقای خوب بیوفته ❤️ پاییز و زمستون قشنگم💙