2777
2789
عزیزم من هر جمعه شروع میکنم به لیست نوشتن و از روی لیست همیشه درست میکنم هم صبحونه هم شام گهگداری مث ...

سلام جدا از صبحانه یک وعده غذا میخورین در طول روز معصومه خانم؟ من اشتباهه متوجه شدم؟ 

یا هر غذا رو برای دو وعده درست میکنید؟ 

والا ویپاد دو میلیونی رو برام باز نمیکنه

احتمالا اختلالی پیش اومده مجدد امتحان کن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معصومه جان از من به شما نصیحت باغ نخریدید خیلی زحمت داره اگه خودتون کار کنید باید کمر بسته همش مشغو ...

سابقه مهمونای معصومه جون رو خوب اومدی خخخخخخخخخخ

اتفاقا برای منم جالبه همیشه مهمون دارن و بیشتر از اینکه جایی برن مهمون دارن 

امیدوارم البته زندگیشون پر برکت باشه و همیشه سلامتی ،شادی و مهمونی باشه تو خونشون

سلام خانمای پرتلاش،، منم یه گزارشی بدم هرچند پربار نیست ،

آخر شهریور فصل برداشت محصول ، جمعه وقتی برگشتم از ییلاقمون مادرم  ۳کیلو لوبیا چیتی و حدود ۵۰۰تا گردو، یه کیسه برنج و به  دادن بهمون ،،منم از وقتی اومدیم میگرنم شروع شده هنوز نتونستم جابجا کنم ،،باید به و رنده کنم برای چای استفاده میکنم مربا بلدنیستم مامانم میده بعدا مربا، 

راستی ساخت خونه باغ و شروع کردیم خیلیییی همه چیز گرونههه خدا کمک کنه بتونیم تمومش کنیم، لوازم تحریر پسرم و از خرداد هروقت فروشگاه میرفتیم چندتا میخریدم براش الان که معلمش لیست داده دیدم فقط۲تا چیزنداشت خریدیم براش اذیت نشدیم اینطوری ، کیفم نمیخواست خودش،کفش گرفتم براش و لباس فرم جدیدم گرفتم ،دیروز فقط تونستم کتاباشو جلد کنم خیلیی ذوق داشت 🤩ان شاالله تا آخرم همینقدر خوشحال باشه😃،،دیروز و امروزم ناهار مهمون داشتم که فریزر و یخچال از قبل پربود و هیچی نخریدم،

ما تو استفاده از تارا یکم بی جنبه بودیم🫠🫥 خیلی غذا انلاین سفارش دادیم اوردن،،این ماه گفتیم رعایت کنیم هم عروسی داریم آذر هم واسه خونه ۲تا چک داریم ، 

شهریه کلاسای پسرمو دادم  ،،اعتبار دیجی پی خودم و شوهرمم

نقد کردم کرایه مصالحی که برامون اوردن و دادم😁 البته پشیمونم طلا بالا رفت کاش نگه میداشتیم 

پسرم پول توجیبی خودشو لباس ورزشی گرفت ازش ۴۰۰تومن مونده بود گفت واسم سکه بخر(پارسیان میخره هرازگاهی واسه پس انداز) نداشتم یکم پول گذاشتم روش پارسیان ۵۰سوتی گرفت،،

با دوستام رژیم و شروع کردم هرروز میرقصم ۱ساعت غذامم کم و رژیمی کردم امیدوارم بتونم موفق بشم ❤️  

ببخشید سرم درد میکرد خیلی درهم برهم نوشتم فقط خواستم منم فعالیت کنم و یکمم خودم مشغول بشم شاید سرم خوب بشه،   و خیلی خوشحالم سرما برگشته و دارم قندیل میبندم از سرما 😍😍 فصل قشنگم دوباره اومده امیدوارم واسه هممون اتفاقای خوب بیوفته ❤️ پاییز و زمستون قشنگم💙

استیل کرکماز اصل دیدم برا خورش میخوام بخرم .شما برنج توش میپزین؟ته نمیگیره؟

سلام عزیزم منم برا جهیزیه م استیل خریدم عالیه  برنج م میزارم حتما حتما حتما از شعله پخش کن استفاده کن که ته نگیره اما بیشتر یه دونه  گرانیتی دارم گه تو اون اکثرا برنج میزارم

استیل کرکماز اصل دیدم برا خورش میخوام بخرم .شما برنج توش میپزین؟ته نمیگیره؟

اول میذارم شعله ملایم ۵ دقیقه گرم بشه بعد شروع به پخت و پز میکنم برای برنج هم شعله پخش کن میذارم و برای خوراک و خورش بدون شعله پخش کن .

دوستانطلا گرمی ۹۳۱۷۰۰۰وزن ۲/۶۶۰قیمت ۲۶/۷۰۰/۰۰۰چند درصد گفت ۸ درصدممنون میشم حساب کنید دست دو هستلطفا ...

درسته ۸ درصد حساب کرده 🌺 مبارکتون باشه ایشالا بیشترش کنید

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

اینجا بعضی از دوستان درباره تحلیلگران و ریزش قیمت طلا صحبت کردن ولی از نظر من اگه ریزشی هم وجود داشت ...

آخی عزیزم.. چقد قشنگ گفتی.. ❤️😘ان شاء الله ک حال دلتون همیشه خوب باشه و به آرزوهای خوبت برسی 😘🌹🙏جملات آخر متنتون همیشه حرف دل خودمم بودن🥲😭الهی خیر نبینن باعث وبانی

درسته ۸ درصد حساب کرده 🌺 مبارکتون باشه ایشالا بیشترش کنید

خیلی ممنونم 

ان شاءالله قسمت شما بیشترش 

دست دو این قیمت خوبه یعنی ۸ درصد 

بعد یک سوال دیگه 

۱/۹۶۰ گرم یک گردنبند و پلاک خیلییی ظریف

به قیمت ۲۱ میلیون تومان 

اونم همین گرم ۹۳۱۵۰۰۰

میشه اینم حساب کنید تشکر 

خیر ببینی

خیلی ممنونم ان شاءالله قسمت شما بیشترش دست دو این قیمت خوبه یعنی ۸ درصد بعد یک سوال دیگه ۱/۹۶۰ گرم ی ...

فدات عزیزدلم 🌺

برای دست دوم ۸ درصد زیاده 

اینجا من دیدم تهش ۷ درصده میتونی بگردی پایینتر هم پیدا کنی 🌺

و این گردنبند رو هم که گفتید ۱۰ درصد حساب میکنن با این قیمتی که گفتید نو بود ؟ 

اینارو مصرفی میخواید بخرید یا پس اندازه ؟ اگه برای پس اندازه هدف داری بنظرم درصد پایین بگیر اگه برای مصرفی خوبه 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️