2777
2789
عزیزم تارا رو که واردش میشی اون کارت که رنگ صورتی هست اون اعتبار خرید ات هست که میتونی بری افق کو ...

متوجه شدم برم فروشگاه بعد با بارکد خوانشون حساب کنم. نگاه کردم خدا خیرشون بده ۵۰۰ هزار تومن بهم اعتبار داده😅😅 جز خوراکی چی میشه خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که ۱۰۰ تومن تو کارتم بود هفته پیش هرروز که خواستم برم طلا بخرم یکی زنگ زد که میام خونتون تا دی ...

دقیقا منم با قرعه میشه صد و خورده ای موند که موند 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

دوستان به نظرتون با این شرایط آدم قرعه کشی ماهی 5 تومن 50 تومن شرکت کنه که یه پس انداز اجباری داشته ...

گزینه دوم  یا قرعه پارسیان 

من هر ماه خودم تبدیل کردم طلای من شد ۱۲گرم (قیمت فعلی فروش ۱۱۴میلیون )

پول‌مادر شوهرم شد ۶۰ میلیون 

از نظرت کدوم بهتره 

یه گزارش کوچولو هم بدم من پولامو از حقانی برداشتم 2گرم طلا داشتم که نقد بهم دادن به نظرم عملکردشون خ ...

چرا دراوردی عزیزم؟؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

🤔🤔🤔ترجیح میدم ساکت بمونم طلا تا عید راحت در بهترین شرایط ۱۲ تا ۱۳ ۳۶۰۰ از کجا اومد !!!!!!! با این ...

یعنی چی؟یه چیزی بود خونده بودم و گفتم هر کسی خودش میتونه با عقلش تصمیم بگیره که چه اتفاقی قراره بیفته ویا نه..

من تایید یا رد نکردم فقط چه آدما که تو بورس زندگیشونو از دست دادن‌‌..و این برای خیلیا ترسناک بنظر میاد

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
الان امشب میخابی فردا بیدار میشی ارزش پول های نقدت از بین رفته دیگه ساعتی شده ن هفته ای ن ماهانه 😒م ...

اشکالی نداره،همه نگرانیم برای پولی که با زحمت بدست میاریم میترسیم از خدایی نکرده از دست بره..

من خودمم پولامو سال پیش تبدیل به طلا کردم ولی گاهی فکر میکنم  میترسم که مبادا طلام ریزش کنه وضرر کنیم.

هرچند من خودم از ۳۶۰۰م پایین‌تر خرید زدم

میدونم طلا با بورس فرق داره،یا میدونم طلا انس جهانی داره و امروز انس جهانیش سقف زده...ولی خب آدمیزاد و خیالات و نگرانیاش

در مورد طلای جهانی صحبت کردند عزیزم من با تحلیل ایشون کاری ندارم اما قیمتی که دادند برای طلا جهانی ب ...

در سال ۲۰۲۰ طلا در قیمت ۱۱۶۰ کف ساخت، زمانی که خورشید در حوت بود.

اکنون زحل در حوت قرار دارد… و در تاریخ ۱۷ام  سپتامبر خورشید وارد سنبله (Virgo) می‌شود که دقیقاً مقابل حوت است؛ جایی که زحل حضور دارد.… پس  طلا می‌تواند در طول ۴ ماه بعدی نزول کند، تا زمانی که خورشید دوباره به حوت وارد شود و احتمالاً همانند سال ۲۰۲۰ یک کف جدید تشکیل گردد.
طلا جهانی ۴ ماه ریزش از آخر سپتامبر رو به روش هستش
دقیقا روند
۱۹۹۳ طلا شکل میگیره
۴ ماه ریزش
سپس برگشت به سقف
۵ سال طلا ثابت میشه
سپس
برگشت به ناحیه ۲۰۰۰ دلار
اما آیا طلا در ایران ریزشی میکنه ؟

حالا بحث زحل در دنیاست
میبینید که دنیا داره تنبیه های نهایی خودش رو میکنه
جنگ
تنش
اما وقتی زحل وارد
Aries بشه
دیگه این مسیر تمام خواهد شد
طلا از حوالی ۱۲ میلیون تومن
برای ۵۸۰۰ خواهد رفت
زحل برای ایران هم در آخرین درجه ها قرار داره …

هر آنچه از حباب در ایران میبینید خواهد ترکید
تا تمام ایران ادب بشه
اتفاق اسفند ۱۴۰۱ رخ میده در ایران .

تو حوالی ۵۸۰۰ تا ۹ میلیون طلا
چند سال خواهد ماند و راکد شدن بازار رو خواهید دید
سپس ریزش اصلی طلا در ایران برای  تارگت ۳ میلیون تومن
(شرایط کاملا جدیدی ایران خواهد داشت
همون شرایطی که شما دنبالش هستید )

تاپ طلا جهانی ۱۷ سپتامبر تا ۲۷ سپتامبر خواهد بود و چرخه طلا کامل میشه برای مدت ۴ ماه
9/9/9
آرایش تکمیل چرخه چند ساله طلا .

اینا صحبتای آرش تایمز من خودمم نه مریدشم نه دشمنش😁تنها چیزی که منو می‌ترسونه بورس و شرایط جنگی و اوضاع نامعلومی..  

آدم نباید  نگاه صفر وصدی داشته باشه.

تحلیلگرانه دیگه اصلا از سقوط و ریزش نگفتن و اکثریت تا۱۲ میلیون سقف پیش‌بینی کردن..من پیج اکثریتشون دارم

اتفاقا یکی از اساتید همینو گفتن ولی رو چه قیمتی رو نگفتن ....گفتن دولت همچین نوسانی از مردم بگیره که ...

متاسفانه یه عده وقتی مرید میشن دیگه چشماشون چیز دیگه نمیبینه مثل این مریدان استاد مجسمه ساز کوروش😆😆

من چون خودم از سراعتماد زیاد پارسال ضرر بزرگی کردم به همه چیز مشکوکم..بنظرتون با این وضعیت طلا بهتر نیست خونه ماشین بفروشیم طلا بخریم؟همه میلیاردر میشیم.یا بهتر نیست طلا فروش مغازشو ببنده.چون مشتری نداشته باشه سودش بیشتره که،

واقعا همه چیز ترسناکه و ماها یه عده مردم عادی هستیم که در تلاشیم تومن تومن هارو به گرم گرم تبدیل کنیم بلکه سوار موج بشیم و جا نمونیم،من خودم اعتماد کامل به این کانال آرش تایمز ندارم و حتی جاهایی ام اشتباه حرف زده و... اما خب بورس خیلی زخم عمیقی رو قلب ملت گزاشت..

گفتم لطفا کسی جبهه نگیره من خودم هم طلا خریدم هم تحلیل‌های زیادی میخونم و با توجه به منطق و عقل  خودم موج بزرگ خرید طلا و طلاهای نو ۵درصدی و آموزش و یادگیری حساب کردن طلا به مردم عادی.‌‌طوری که تا چندسال قبل انقدر طلا فروشا رو ماشین حساب میزدن آدم میموند چجور حساب میکنن.یا طلای کهنه که تا پیارسال طلافروشای شهر ما  میگفتی طلا شکسته میخوام میخواستن ادمو بزنن الان همه فروشندخ طلای کهنه ان.الان همه حسابگر شدن..خلاصه منطق من میگه یکجایی این کار موتوقف میشه‌،حالا ریزشم نباشه ثبات ایجاد میشه