2777
2789
واسه من اصلا این جشنواره دو برابر شدن سکه نیومد

چرا مگه میشه برنامه برا همه یکیه منم به چشمم نخورده بود اینجا بچه ها اعلام کردن رفتم دیدم بله همچین جشنواره ای هست 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من بچمو فرستادم پیش اینجا اجباره بخدا از روزی ک رفت همش مریض بود سرهم یک ماهم نرفت بچم چون تا یروز م ...

سلام عزیزم متاسفانه این مشکل همیشه تو ورود به مدرسه وجود داره 

پسر من پیش دبستانی نرفت چون سال ۹۹ باید می رفت که کلا مدارس مجازی بود و واسه من هم منطقی نبود که پیش دبستانی به صورت آنلاین بره 

خودم هم یکسره پای لپ تاپ بودم و داشتم تدریس می کردم شرایط رسیدگی به کلاس های پیش دبستانی رو نداشتم 

کلاس اول هم همچنان مدارس آنلاین بود و پسر من باز هم مدرسه نرفت و آنلاین تو خونه سر کلاس بود 

کلاس دوم که مدارس دیگه حضوری شد واقعا من نابود شدم آنقدر که پسرم مریض میشد یعنی یک هفته می رفت مدرسه یک هفته خونه بود باز دو روز می رفت یک هفته خونه بود 

بعد چند وقت به دکترش گفتم نکنه خدایی نکرده مشکل جدی تر از ویروس باشه گفت نگران نباش پسرت از چهار و نیم سالگی تو خونه بوده ( به خاطر کرونا ) بیرون هم رفتید با ماسک رفتید و اومدید اصلا این بچه درگیر هیچ ویروسی نشده چون همه بچه ها باید به لیست از ویروس ها رو بگیرن پسر شما یهو همه اینا رو داره با هم تو این سن میگیره نگران نباش 

واقعا هم خداروشکر اون دوره گذشت الان هم مریض میشه ولی دیگه نه اونجوری یک بند و پشت سر هم 

بچه شما هم باید این ویروس ها رو می گرفت فقط بدون هر سال مریضی هاش کمتر میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، اواخر مرداد تولد همسرم و چون پولی نداشتم (همش برای اقساط و خریدام رفت) تصمیم گرفتم یه شام رمانتیک تدارک ببینم 

همبر داشتم، پنیر گودا هم بود فقط کاهو، نان برگر، گوجه خریدم 

یه برگر خوشمزه درست کردم😋 بعد سینه مرغ هم نواری تکه کردم سوخاریش کردم با سیب زمینی سرخکرده ( همسرم شکموعه بهترین تصمیمی بود که گرفتم) بعدم قصدم بود متفاوت باشه چون اولین تولدی بود که خونمون جدا شده بود ، یهو یکی از آشناها خونه باغ و استخر داره ، اونو زنگ زدم اجاره کردم 

در حد ۲/۳ تومن پیش مادرم مخفی دارم گذاشتم برای مبادا 

روز قبلش زنگش زدم ۵۰۰ واریز کنه برای اجاره استخر (همسرم فک میکنه قرض گرفتم) 

خیلیی خوشحال شد و تشکر کرد و گفت تو این شرایط واقعا چسپید 

بنظرم بعضی وقتا خوشحالی با چیزای کوچک هم میشه شاید هزینه ای نکردم ولی از ته دل خوشحال بود 

ما اگه خدا بخواد قراره اگر قرضامون تا مهر تموم شن ، آبان ماه بریم سفر😍💖 خودم خیلیی دلم میخاد واقعا دوتامون نیاز داریم

این چن ماه خیلی تو فشاریم و امیدوارم زودی تموم میشه 

بعضی وقتا خودمو با همسن و سالام مقایسه میکنم میبینم چه راحت مسافرت میرن و هروز دور دور و بریز بپاشن، خیلی دلم میخاد ظاهر زندگی کسیو با باطن زندگی خودم مقایسه نکنم ولی واقعا دست خودم نیس اکثرا هم آخر شبا این فکرا میاد به سرم 

لطفا یه راهکاری بهم بدین این فکرو از ذهنم دور کنم بعضی وقتا میگم نکنه دارم چشم شون میکنم😓 

سرزنشم نکنین 🙏🏻💕

کاش خبر میدادی یکی مثل من تو دردسر نیفتهالان جواب همسرمو چی بدم

وقتی همسرتون کاسه کوزه ها رو سرتون میشکنه بنظرم اصلا تو این کارها پیش قدم نشین چون بعدا براتون دردسر میشه. بعضی اراد عادت دارن همه کارهاشون و نشدن ها رو گردن بقیه بندازن و این اصلا خوب نیست و شما رو خسته و اذیت میکنه ..مسئولیت کارهاشو به خودش بسپار عزیزم تا اینقدر مضطرب نشی

وقتی همسرتون کاسه کوزه ها رو سرتون میشکنه بنظرم اصلا تو این کارها پیش قدم نشین چون بعدا براتون دردسر ...

من اصرار کردم اخه

آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟

عزیزم دلیل نمیشه ک هرکی اینجا هرچی گفت انجام بدیمشما باید اول خودت تحقیقاتتو میکردی بعد انجام میدادی

آره خب 

گفتم شما این کارو نکنید

آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟

سلام روزتون عالیمن از وقتی نامزد کردم همراه تاپیک هستم نزدیک دوسال هست و سعی کردم یاد بگیرم توی زندگ ...

عزيزم مبارركه به نام خودتون زدين؟

همسر من ميگ ماشين بخريمطلاهاي مجرديمم بدم به نام اون باشه

متری ۲۰ میلیون هزینه میشه .اگه بخواین ۷۰ متری بسازین میشه یک میلیارد و هفتصد هشتصد هزینه اش میشه الب ...

ببخشید عزیزم شما میدونید خونه ای که تا مرحله سیمان کاریشو انجام داده باشن نمای بیرون هم زده باشن گاز و برق و آبم و فاضلابم تا در خونه آورده باشن ولی داخل نیومده باشه
ولی کارهای داخل خونه مونده باشه بخوایم بسازیم با کابینت و شیرآلات کامل هزینش متری چند میشه ؟

عزيزم مبارركه به نام خودتون زدين؟همسر من ميگ ماشين بخريمطلاهاي مجرديمم بدم به نام اون باشه

بله به اندازه طلا وماشین خودم ب اسمم زدم 😊از اول شرط گذاشتم گفتم اگر قراره ب نامم نباشه من وظیفه ای ندارم طلا و ماشینم بذارم وسط ،اگر میتونی خودت برو بخر

ما فقط همین ماشین داشتیم همسرم ماشینی نداشت از خودش ،

بنظرم باید در مقابل تلاشی که در جمع کردن اون طلا وماشین باید سهیم بود این باعث میشه آدم انرژی بیشتری پیداکنه

الان من دارم برنامه میریزم که بتونم ماشین بخریم ک پیاده نباشیم پس باید ماشین ب اسم خودم باشه

ببخشید عزیزم شما میدونید خونه ای که تا مرحله سیمان کاریشو انجام داده باشن نمای بیرون هم زده باشن گاز ...

من دارم بازسازی میکنم حالا ب بیشتر چیزها دست نزدم ،در حد اینک سرویسا سرامیک عوض بشه و در ضد سرقت گذاشتم و رنگ ،200میلیون در میاد 

هزینه مصالح و بنا واقعا گرونه

سلام خانم ها تو خونه ما سه شیره و چهار شیره خیلی طرفدار داره و بسیااااار برای کم‌خونی خوبه منم امرو ...

سلام به سلامتی و دل خوش نوش جان کنید عزیزم🥰

میشه بفرمائید مربای هویج رو دقیقا چطوری آماده کردین؟

من برعکس ترشیجات و شوریجاتم که عالی میشه، مرباهام جالب نمیشه(غیر از مربای آلبالوم البته😋) بقیه‌ی مرباهام نمیدونم نسبت شکر رو درست اندازه نمی‌کنم یا زمان پختش دقیق نیست

ممنون میشم راهنماییم کنید برای مربای به و انجیر و هویج و سیب و گلابی🥺🙏🏻

اگرم عزیزی همه‌شو دقیق میدونه، ممنون میشم پی‌وی بفرسته که اینجا شلوغ نشه و از مبحث تاپیک دور نشه🙏🏻🩷

من دارم بازسازی میکنم حالا ب بیشتر چیزها دست نزدم ،در حد اینک سرویسا سرامیک عوض بشه و در ضد سرقت گذا ...

راستش ما قراره تا اخر سال یه خونه بهمون بده در حد 150 متر که یه حیاط کوچیک هم داره
به قول خودشون کلفت کاریشو فقط انجام میدن
میخواستن ببینم ساخت داخلش برای خودمون چقدر هزینه داره