2777
2789
نه همونه حقوقش فقط دور از جون بیمه فوت و از کارافتادگی نداره ۱۴ درصد

عزیزم ۱۲ درصد بازنشستگی و ۱۴ درصد بازنشستگی و فوت و ۱۸ درصد بازنشستگی و فوت و ازکارافتادگی هست تو بیمه زنان خانه دار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته هیچکس دقیق نمیتونه حدس بزنه چقدر میشه هزینه ساخت تمام شده چقدر میشه من حدودی گفتم .چون خیلی بس ...

ممنون عزیزم بابت پاسختون

میترسم بیشتر از پولمون خرجش بشه 

شوهرم اصلا طاقت قرض و بدهی نداره😅

دعا کنید مشتری برای زمین پیدا شه فعلا طلا بخرم تا بعد هم خدابزرگه🙏❤️

یارانه ها رو دارن کم کم قطع میکنن برای ما رو این ماه دیگه ندادن. برای مادرم هم که مستمری بگیره قطع ...

دهکتون چند بود؟؟

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ممنون عزیزم بابت پاسختونمیترسم بیشتر از پولمون خرجش بشه شوهرم اصلا طاقت قرض و بدهی نداره😅دعا کنید م ...

آره عزیزم هر کسی آدم خونه سازی نیست .چون باید صبر ایوب داشته باشی .موفق باشی 

عزیزم فروشگاه تحریر برتر تو ایتا لوازم تحریر قیمت عالی میده وقتی قیمتها رو میبینی انگار قیمت 5 سال پ ...

عزیزم چی سرچ کنم دقیقا بتونم پیداش گنم؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
یارانه ها رو دارن کم کم قطع میکنن برای ما رو این ماه دیگه ندادن. برای مادرم هم که مستمری بگیره قطع ...

برای منم قطع شد

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚