2777
2789
ممکنه عکسش از دیجی بدی؟یا اسم دقیقش بی زحمت بگو

همون اسمی که دوستمون گفت
(( کفی تخت پلیمری ))
پازلی شکل چند تیکه ، مثل کفی چوبی و فلزی یکسره نیست

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرمایید عزیزم قیمتها رو ببینی باور نمیکنی😍دوستان عزیز هرکسی از این کانال استفاده کرد و از خریدش را ...

سلام کانال روسرچ کردم نیومد!سایت هم داره؟

دوستان اگرپیداکردید لطفا بگید

با سلام و عرض ادب . از همه دوستان عزیز تشکر میکنم میخواستم بدونم معصومه خانم هنوز تو تاپیک هستن ازشو ...

بله گلم تشریف دارن تو تاپیک

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام معصومه خانم خوبین بابت مطالب ارزنده تون سپاسگزارم .دو تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین.اول این که الان شما فروختن طلا برای خرید ماشین رو صحیح میدونین یانه ضمن این که در حال حاضر ماشین نداریم دو این که گرفتن وام مسکن برای بزرگ کردن خونه و دادن قسط خوبه یا این که مرتب طلا بخرم بعدا خونه رو بزرگ کنم .مرسی از شما.

سلام بچه ها موهای صورتم همش در میاد طرف ما اصلاح صورت تنها بدون ابرو دویست تومنه میخوام یه ماشین اصل ...

چرا خودت بند نمیندازی؟

سرچ کن احتمالا تو نت هست

من نخ رو به شست پام گره میزنم و کل صورتمو اصلاح میکنم

اینطور بگم تا حالا برای اصلاح، ارایشگاه نرفتم🤪

ابزارهاییم تو بازار هستن که فنر دارن ( عمر مفیدشون زیاد نیست)، از همه بهتر همون نخِ

اگه رشد موهات زیادن که بهتره چند جلسه لیزر بری، خیلی راحت میشی (بستگی به پوست داره)

سلام روزتون عالی

من از وقتی نامزد کردم همراه تاپیک هستم نزدیک دوسال هست و سعی کردم یاد بگیرم توی زندگیم چی کنم .ب خودم قول دادم فقط یک سال اجاره بشینم و خونه بخریم .و بیام اینجا بگم که منم تونسم تلاش کنم 

خلاصه تاپیک ترکید و نشد بگم...

یکماه دیگ قرارداد اجاره ام تمومه و دوهفته اس به امید خدا خونه خریدیم😍🥰

10ماه از ازدواجمون میگذره و خداروشکر تونسیم 

الان در حال بازسازی هستیم با اینکه خیلی وام برداشتیم و بودجه محدوده و همچی فروختیم ،همه طلاهای مجردی ومتاهلیم ،ماشین خودم فروختم تا بتونم ب خونه برسم .

سلام سلامممممخب من یه تایم طولانی نبودم و خیلی اتفاقات افتادجنگ باعث شد خیلی از برنامه‌های من بهم بر ...

تولدت مبارک لیلیثث جونم 

امیدوارم تا تولد سال بعد  خونه دلخواهت رو خریده  باشی عزیزم 🌻🥰

واقعا این جنگ اوضاع رو برای همه بد کرده ماهم بخاطر جنگ هیچکدوم از هدفای تابستون رو نتونستیم انجام بدیم و ما موندیم و یه عالمه بدهی فقط امیدوارم دیگه هیچ وقت برای کشورمون پیش نیاد همچین چیزی 🙏

حدود یک میلیارد وام گرفتیم برای خونه 

ماشین کوییک داشتم که پس انداز مجردی بود واز 18سالگی تا الان بدون ماشین نبودم و الان دیگ تاچندماه ماشین ندارم و سخته ،همسرم یک واحد مسکن مهر داشت فروختیم ،ب علاوه طلاها که بیشترش طلاهای بود ک مجرد بودم پس انداز کزده بودم و سکه ،

خونه هم حدود 150تا200ت خرج داره !سرویسا عوض بشه در عوض بشه رنگ بشه ...کم کم دارم انجام میدم بودجه خیلی کمه ولی خداروشکر پدرم داره بهم کمک میکنه .انشاالله قسمت همه مستاجرا🥰

خانما برنامه تارا چجوریه؟؟میشه به منم بگین

تو نت سرچ کن تارا .یا برنامش نصب کن. بعد میزنی رو گرفتن اعتبار. مشخصات میدی کارت ملی و ویدیو ازخودت. بعد بهت اعتبار میده . بار اول پانصد تا یه تومن بدون سود. بعد میری فروشگاه هایی که باهاش کار میکنن خرید میکنی. مثلا افق کورش جانبو. بعداز یک ماه قسط اول و ماه دوم قسط دوم میدی دوقسطه.