2777
2789
اقساط و بیمه به روز 💫وسایل خونه چیزی نیاز نیس💫لباس و کیف و کفش همه در حد خوب و با کیفیت مدیریت روز ...

ساینا خریدم با اینکه صفر هس ولی ناراضی ام ب نظرم اصلا شتاب نداره 🙃همینجا ب خودم میدم تا سال بعد عوض کنم و ایکس ۲۲ پلاس ببگیرم 🤩یا شاهین اتومات 🤩

و اینکه ۴ تا سکه رو تا من فروختم دونه ای ۱۵ میلیون گرون شد 😥😥یعنی هی میخام فک نکنم بهش ولی باز ب ذهنم میاد 🫠

این هفته مهمون داشتم فوق العاده عزیز ولی فوق العاده لوس و ناز نازی و آسایش طلب و همه چی درجه یک خواه!یعنی چیزی نگم بهتره 😁حسابی ریخت و پاش کردم هیچ نکته اقتصادی ندارم الی ...الی اینکه ب خودم قول میدم دیگه دفعه آخرم باشه بیشتر از توانم هزینه کنم من با اطرافیانم و اون چیزی ک توی ذهن اونا هست فاصله دارم و در حد اونا مرفه نیستم پس بااااااااااااید درست هزینه کنم تا انقد خودخوری نکنم و توی درد سر نیافتم وسط این همه هزینه با درآمد خودم  درست خرج کنم🌱🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما کاملا راضی بودین از اجناسی که براتون فرستادن؟

اره عزیزم البته من اخرین سفارشمو دو سه ماه قبل گرفتم حدودی 

من تا اینجا راضی بودم بازم خودتون تو گروهش باشین ببینین بقیه چه نظری دارن یه مدتی زیر نظرشون بگیرین  یهو سزیع خرید نکنین من خودم قشنگ دو ماه چکشون میکرذن ولی از نظر اصل بودن و اینا اصله خیالتون راحت باشه همه از انگلیس ارسال میکنه ولی خب روندش رو باید بری گروهش تا ببینی بعد خرید کن 

دوستان بیایین راهنمایی کنید 

درامدم فعلا  حدود ۲۰ تومن هست همسرم هم حدود ۳۰ الی ۵۰ ت

یه خونه و ماشین خییلی معمولی داریم ،همسر خرج خونه و خورد و خوراک میده ، خرجای شخصی خودش رو میده

باقی پولشم پس انداز میشه بصورت طلا ابشده به امید روزی که خونه بزرگتر و محله بهتر بگیریم

من از درامدم خرج خودمو میدم و گاهی برای دخترم لباس و وسایل میگیرم باقی پولم پس انداز میشه(۹۰ درصد طلای مخفی)

حالا بنظرتون ماهی ۲-۳ تومن بزارم برای تعویض وسایل آشپرخونه و چیز جدیدی بخرم؟! اخه همسرم این هزینه ها قبول نمیکنه میگه لازم نیس

ولی خودم دوس دارم بعد ده سال زندگی یکم وسایل ریز آشپزخونه حداقل نو بشه، از طرفی میگم ۲-۳ تومن در مقابل درامد اون چیزی  نیس چرا اون قبول نمیکنه تو هزینه وسایل کمک کنه… موندم چیکار کنم

از بعد عید یه سرویس ارکوپال- یه چینی - یه خردکن برقی و یه سری چیزای ریز خریدم حدود ۱۲ تومن شده

همسرم فقط یه بار رفتیم سه تا دکوری برداشتم ۱۷۰۰ شد پولشو داد همین

خانوما بیایین کمک، مخصوصا خانومای شاغل

شما چیکار میکنید ؟

آره من هم پول هام رو گذاشتم تو بانک ملی یک ماه شده سی تومن بهم وام میده البته با بازپرداخت شش ماهه ح ...

اره ویپاد یکم که بازارش داغ شد یکم روند وام گیری رو سخت کرد.

تو وام مهربانی دستت باز هست برای وام گیری

البته که من از ویپادم استفاده میکنم و هرکدوم جای خود دارن.اما فعلا مهرایران کنار گزاشتم خیلی افتضاح شده روند مهرایران

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤