2777
2789

قبلا هم داشتم ولی چون دبیرستان بودم اصلا بهشون فکر نمیکردیم ، این پسره میشه همسایه مادر زن پسر خالم ، و همون مادر زن پسر خالم مارو بهشون معرفی کرده ، گفت وضع باباش اینا خیلی خوبه ۳ تا دخترن ۳ تا پسر همه ازدواج کردن جز دوتا پسرشون که دو قلون بعد ۳۰/۳۱ سالشونه 

اونی که برا من گفتنش ، گفتن خونه داره ماشین داره ، جهیزیش امادس ، خانواده به شدن خوبین ، چند هکتار باغ و زمین کشاورزی دارن و گفت پسره خودش دو سه ماه تو شرکتی کار می‌کنه و قبلش هم تو بازار مغازه مربوط به تعمیرات ماشین داشته ... من عکسشو دیدم راستش شاید ۲۰ درصد خوشم اومد از عکسای جدیدش تو عکسای قدیمش هم که اصلاااا خوب نبود و اصلا قیافش با ملاکام فرق داره ... از اون ور مادر زن پسر خالم شدیداً اصرار داشت خیلی خوبن و ما تو هوا رد نکنیم ، حالا من موندم چکار کنم قرار بزاریم پسررو ببینم یا نه 

خیلی میترسم من هنوز با خواهرم نگاه سریالی میکنیم خوراکی میخوریم اصلا نمی‌دونم خواستگاری یعنی چی معیار ملاک یعنی چی چی بگم چی بپرسم اصلا نمی‌دونم آماده هستم یا نه 

ی لحظه حس میکنم بچم ی لحظه حس میکنم دیره 

ی بار میگم اگه پشیمون شم از رد کردنش چی ی بار میگم اگه بعدا بهتر بیاد ... ولی مادر زن پسر خالم گفت داداش دیگریه بد دله به شدت ولی این که خواستگار منه نه ! پسر خالم هم تا بهش زنگ زدیم اسم گفتیم گفت بد دلن ولی باز میپرسم حالا مادر زنه اصرار داره داداشش بد دله اونم نه زیاد ، ولی خودش اصلا .... نمی‌دونم چکار کنم خیلی گیجم کمکم کنید

خودمم ۲۱ سالمه پسره هم ۳۰/۳۱

منم هم خوشگلم هم خانوادم خوبه دانشجوم وضع بابامم خوبه

احساس میکنم قراره برم تو مسیولیت از زندگی میترسم حس میکنم بچم ولی همسن سالام میبینم دارن ازدواج میکنن 

میترسم رد کنم سن بالاتر پشیمون بشم 

ولی قیافش چکار کنم من فقط عکسشو دیدم دوستم گفت از نزدیک خیلی بهتره 

دانشجو ام ترم ۵ کارشناسی 

بابام مغازه زمین خونه داره کارمنده 

دو تا خواهریم من ۲۱ اون ۱۳ 

مامان بابام هردو تحصیل کردن

خیلی پر جمعیتن .

و اینکه در مورد بددلی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها..حواست باشه..

قیافشم اگه به دلت نیست از مجبوری انتخاب نکن

انگار خودتم حس خوبی نداری جایی که حس خوبی نداری و نرفته احساس پشیمونی داری همون به احساست گوش بده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه اگ حس میکنی آماده نیستی اصلا خودتو درگیر نکن ب خودت عذاب وجدان نده .دوم اینکه داشتن همه این امکانات پایه خوشبختی هست ولی دلیل بر خوشبختی نیست .من قدیما وقتی خواستگار همه چی تموم داشتم میگفتم این اگه خوب بود فامیلا و دوستاشون رو هوا میزدنش نمی موند برا من😂رو همین منطق رد میکردم .حالا نمیدونم درسته یا ن ، اگه اسمشون ب بددلی در رفته خب بی دلیل نیست .قبل ازدواج هم سخت میشه تشخیص داد چون معمولا بروز نمیدن .خودتم سنت کمه بعید میدونم زرنگ باشی تشخیص بدی . بعدم ایشون متولد دهه ی ۷۰ هستن شما ۸۰ بین هر دهه کلییییی اختلاف نظر و سلیقه و اینا هست .خلاصه ک ابداااا عجله نکن .اگر خانوادت فهمیده و تحصیل کردن حتما میتونن بهت کمک کنن .باهاشون احساسات و ترسهات رو در میون بذار

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببخشید بد دل یعنی چی؟هنوز سنت همچین زیادم نیست واسه ازدواج

گفتن داداشش نه خودش اما من میگم وقتی داداش دوقلوش هست شاید خانوادگی باشن اصلا 

بددل یعنی مثلاً گیر میده به پوشش و بیرون رفتن از خونه و آرایش و سر و وضع و رفت آمد 

گفتن داداشش نه خودش اما من میگم وقتی داداش دوقلوش هست شاید خانوادگی باشن اصلا بددل یعنی مثلاً گیر می ...

چی بگم والا 

ولی حالا زود نیست واسه ازدواج؟

بنظر من یکم بیشتر بشناسش بعد تصمیم بگیر

ولی معمولا من دیدم بین داداشا یکی به پوشش خیلی گیر میده ولی اون یکی نه. بعضی هاشونم تو مجردی اونجورن و بعد ازدواج اصلا گیر نمیدن، همسرشون رو ازاد میزارن