2777
2789
خانما نظرتون با مغازه کافی نت چیه؟ کیا تجربه دارن

با وجودی که الان همه دسترسی به نت و ...دارند و معمولا کارهایی که در کافی نت انجام میشه رو همه بلدن باز همیشه کافی نتی ها مشتری دارند بخصوص اونهایی که کنار تامین اجتماعی بانک دانشگاه و ...هستند .بخصوص کنار  سازمان تأمین اجتماعی رو دیدم بشدت شلوغه

در مورد خرید وسایل زندگی در زمان مستاجری من موافق ب خرید وسایل ضروری هستم

چون هم وسایل خیلی سریع قیمتش بالا می‌ره بیشتر از طلا

دوما مگه ادم مستاجر دل نداره؟ آبرو نداره؟

ی جا رفتیم نشستیم رو مبل تقریباً فرو رفتیم 

مبل هاش داغون 

پرده نداشت پنجره اش 

اصن ی وضعی 

با خنده گفت دیگه مستاجری هس دیگه 

که چی؟

ادم باید همیشه قشنگ زندگی کنه 👌

معلوم نیست چقدر زمان داریم برای زندگی .........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گرممم به همگیخواهران گلم ، من یک خونه ای رو اجاره کرده ام که از وقتی اومدم به این خونه فهمیدم س ...

عزیزم اگه قطعه باید عوض شه هزینش با شما نیست وبا مالک هست ولی اگه تعمیر بخواد باشماست 

من از املاکی پرسیدم 

در مورد خرید وسایل زندگی در زمان مستاجری من موافق ب خرید وسایل ضروری هستمچون هم وسایل خیلی سریع قیمت ...

منم با شما موافقم .خرید یخچال یا تی وی خوب ،خودش یک صرفه جویی هست. بخصوص اگر  وسایل بزرگ  ایجاد هزینه کنند مثلا یخچالی که دیگه درست کار نمیکنه و مدام تعمیر میشه به این امید که تا برم خونه خودم یه دونه خوبش رو میخرم !یا ظروف پخت غذا فرسوده شدن و از لحاظ بهداشت و سلامتی حتما باید عوض بشن  اما خرید دکوری و ....به جا نیست .  

دوستان ممنون میشم سوالم و جواب بدید چنددفعه پرسیدم هیچ کس جواب ندادبرای یه زن شاغل کلا چند تا مانتو ...

سلام 

من ۶ تا ست مانتو و شلوار دارم چون دوسندارم شلوار تک و مانتو تک باشه امسالم یه ست دیگه گرفتم شد ۷ تا 

در مورد خرید وسایل زندگی در زمان مستاجری من موافق ب خرید وسایل ضروری هستمچون هم وسایل خیلی سریع قیمت ...

بله در این حدم خوب نیست من خداروشکر وسایلم‌خوبه همه شاید ست نیستن اما همه خوب وسالمن نه پارگی نه سوختگی نه ابر مبل ها خرابه همه چی خوبه اما ست نیست 

میشه به منم ویپاد و بلو رو توضیح بدین

منم دوستان راهنماییم کردن هردو رو نصب کنید و حساب باز کنید مابقیش رو برید تو برنامش متوجه میشید

ویپاد برای بانک پاسارگاده 

بلو سامان 

بلو باکس داره و پول بزارید بعد سه ماه ۱۰میده

ویپاد تا نصب کنید یک تومن وام میده و پله ای میرید بالا

منم با شما موافقم .خرید یخچال یا تی وی خوب ،خودش یک صرفه جویی هست. بخصوص اگر وسایل بزرگ ایجاد هزین ...

بله درسته منم تلوزیونم ۵۵اینچ و میزش هم نو خریدم وخیلی شیک یخچالم قصد خرید دارم به قول شما گرونتر میشه اما ظرف وظروف ودکوری اشتباهه خریدش یا مبل گرون هرسری جابجا شی داغون میشه 

آره واقعا امیدوارم دیگه اون روزها رو تجربه نکنیمخب شرایط ما متفاوت بود چند خانواده خراب شده بودیم رو ...

ما هم خرج خودمونو داشتیم نقاش جان

حتی مهمون هم داشتیم

همسرم همون تایم هم تلاش میکرد و خدا رسوند برامون 

درسته با پس انداز انچنانی نرفتیم ولی همسرم هم بیکار نبود 

من از اوناییم که اگه حسابم خالی بشه رسما میمیرم و میرم تو فاز افسردگی 

چقدر پیشرفت هات عالی بودن دختر زیبا افرین کلیییییی ذوقققققق کردم خداقوت

ممنونم عزیزم از شما عزیزان یاد گرفتم و خداروشکر میکنم با اینجا و تک تکتون آشنا شدم شاید همو نمیبینیم اما حس خوب رو دارم و انرژی خوب تواین تاپیک و بین همه نظرات ومشورت هاتون درجریانه❤️