2777
2789
نمیشه که حرفتون رو بزنین بگین ریپلای نکنین ما دروغگو شما با صداقت لطفاً حد خودتون رو بدونین بفهمین ک ...

من هنوز تو کف خونه ۶۷ متری جای متوسط تبریز  با قیمت شش میلیارد موندم ،

بی خیال 

شما راست میگین 

ما از چیزی سر در نمیاریم 

گفتم که ریپلای نزنین 

سلام منم مثل شما همیشه برنامه مینویسم ولی نمیدونم چرا عملی نمیشه مواد مصرفی رو هم دارم خونه کاش توضی ...

ببخشید منم جوابتون میدم من ۴۰ روز برنامه غذایی نوشتم 

نکته جالبش غذاها تکراری نبودن

واز هفته دوم قشنگ دستم اومد برنج فردا رو خیس کنم گوشتو دربیارم اگه حبوبات داره خیس کنم و غذام رو بعد صبحونه سریع اماده میکردم تا ظهر قشنگ جا میوفتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمه کوکوسیب زمینیشربت زعفرون ته دیگ ماستیتهچیناستامبولیعدس پلوو.......استفاده نمیکنی؟

نه 

استامبولی و کوکو برای چی زعفرون میزنی ؟

فک کنم از این خانمها هستی که عاشق زعفرونی تو همه چی استفاده میکنی

مامانم یه بسته بهم داده هنوز دست نخورده مونده بعد از ۲ ماه ، یه بارم مرغ درست کردم که ادویه های معمولی زدم خیلی خوب شد

جوجه هم معمولا بال میخریم که بدون زعفرون دوست داریم

قبول دارم تو غذا خوش عطر میشه ولی بنظرم الکی گرون

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

آره عزیزم میشه ولی اشتباه منو نکن الان جنسای با سلام خیلی بی کیفیت شده رسیدگی به شکایتم که ضعیفه از ...

من که هفته ای چند تا بسته از باسلام دارم ، قیمت ها عالی ، کیفیت هم عالی ، خدایی خیلی راضیم

مادرم بنده خدا میگفت دخترم ولش کناشکالی نداره ❤️هرچقدر که باشه کارت میکشمگفتم نه مامان جانبقول معصوم ...

فرستادم انشاالله هم مشکل کار شوهر شما هم شوهر منن حل بشه

من که هفته ای چند تا بسته از باسلام دارم ، قیمت ها عالی ، کیفیت هم عالی ، خدایی خیلی راضیم

لطفا بگیداز چه غرفه هایی و چی میخرید که راضی هستید؟ اگر دوست دارید بگید کسی احتیاجی داشت بتونه از جای مطمئن بخره.

نه استامبولی و کوکو برای چی زعفرون میزنی ؟فک کنم از این خانمها هستی که عاشق زعفرونی تو همه چی استفاد ...

من اول رو یخ میریزم بعد یکم ابجوش میریزم روش اینجوری خیلی بهتر دم میکشه و رنگ و عطر پس میده 

از همین یه قاشق غذاخوری تو مایع استامبولی میزنم و بهش دارچین و هل هم میزنم خیلی خوشمزه میشه😋

تو کوکو سیب زمینی رنده درست و تخم مرغ و نمک و زعفرون خشک به اندازه نوک چاقو کم میزنم هم رنگش خوب میشه هم طعمش جات خالی امشب داشتیم با ماست و خیار و کشمش

سلام عزيزاي دلم خوبيد❤️

آجيا دلم براتون تنگ شده بود 

خيلي ببخشيد اينجا پيام ميذارم 

راستش برام ي مساله اي پيش اومده مدتيه بابتش  حالم اصلا خوب نيست 💔 هركي تونست برام يك دونه صلوات بفرسته لايكم كنه براش صلوات ميفرستم 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
نه استامبولی و کوکو برای چی زعفرون میزنی ؟فک کنم از این خانمها هستی که عاشق زعفرونی تو همه چی استفاد ...

من اصالتا خراسانی هستم و چون از قدیم زعفرون می زدیم همه چی رو عادت دارم خوب قیمتی که الان تهران هست رو نمیگیرم بلکه از اونجا سفارش میرم خدایی زعفرون اصله . من فقط به قورمه سبزی نمیزنم وگرنه کوکو .مرغ .برنج .آش و چای و... می زنم حتی محل کارم هم هر روز صبح چای اول صبحش زعفرانیه.  میگم ماها عادت کردیم ولی برای شهرهای دیگه این کار ما عجیبه

لطفا بگیداز چه غرفه هایی و چی میخرید که راضی هستید؟ اگر دوست دارید بگید کسی احتیاجی داشت بتونه از جا ...

فروشگاه تجهیزات روشنایی لایت ایران ، برای تولد دخترم چراغ مطالعه ، لامپ و ریسه سفارش دادم همون روز ارسال کردن ، قیمت هم عالی

فروشگاه بزرگ اعتماد ادویه ، خرما ، جوانه گندم و جو ، سیاه دانه ، پفک هندی ، کاپوچینو ، قند قهوه ای... دو تا کارتن پر با فاصله دو روز سفارش دادم ، ارسال به موقع بود ، قیمت ها عالی ، کیفیت قابل قبول، ارسال رایگان 

خیاطی نازدونه ، چادر دانشجویی کرپ با ارسال رایگان 670 تومن ، زاغ زاغ 😍 خیلی سریع به دستم رسید

قشمی شاپ برای تولد دخترم برس حرارتی و برای تولد همسرم ریش تراش سفارش دادم ، تازه امروز به دستم رسید ، می گفتن مشکل از پست قشمه ، کیفیت و قیمت خیلی خوب بود

من اصالتا خراسانی هستم و چون از قدیم زعفرون می زدیم همه چی رو عادت دارم خوب قیمتی که الان تهران هست ...

نوش جان ذائقه شما اینطور

اگه ما هم میتونیم سفارش بدیم راه ارتباطی بگید هر کسی خواست بخره

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

منم راضی هستم . حتی یک بار برای جشن کلاس اول پسرم قاب عکس سفارش دادم یک عددش تو بار شکست فروشنده پرسید راضی بودید گفتم خیلی راضی بودم حیف یکیش شکست و کم آوردم، به جای یک عدد دو عدد بدون که بگه برام فرستاد وقتی ارسال کرد پیام داد که برات پست کردم در صورتی که اصلا تقصیر اون نبود واقعا خوب بسته بندی کرده بود و به هر حال تو پست پیش اومده بود من هزینه اون دو تا رو براش ریختم برام برگشت زده گفت خودم دوست داشتم این کارو کنم و هزینه نمی گیرم .

فقط حواستون باشه اصلا به شماره کارت فروشنده واریز نداشته باشید و از درگاه خود با سلام خرید کنید . پیام های خریداران رو بخونید