2777
2789
ممنون از توضیحاتت از کجا بردارم برنامه شو اسمشو بزنم؟؟؟

تو برنامه بازار تارا هست اکالام هست میتونید نصب کنید تاراز باید احراز هویت کنید اکالا ن فقط ثبت ادرس شماره تماس اکالا پیکشم رایگان 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
عزیزم اگه همسر همراه داری بچه بده همسرت تایم عصر نگه داره .اگم نه که بچه بزرگت اگه شرایط هست بفرست خ ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و دلگرمی دادی بهم....

آره بچه هام معمولا باهم سرگرم هستن...

ولی من تجربه اولمه که میخام آزمون بدم خیلی استرس دارم...

ولی عزمم جزم کردم برای قبولی...امیدم به خداست انشالله که هوامو داشته باشه....

بوس به قلب مهربونت عزیز دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت شما هم بخیر نمیدونم کودک شما چند سالشه. اما وعده های غذایی رو زیاد کنید و البته مقوی ببینید ...

سلام عزیزم شما فقط حرف بزن😍😍وقتی پیامی از شما میبینم هزاااار بار میخونمش

خیلی ازت تشکر میکنم ک انقدر خوبی

سلام خوبید وقت بخیرسوالم اینجا مطرح میکنم چون یک سری دوستان با تجربه قطعا می‌توانند به یک مادر خسته ...

سلام نگین عزیز

نا امید چرا؟ 

اول توکلت به خدا . یه مادر اول از هر چیز باید صبور  باشه تا بتونه محیط امن رو برای همسر و فرزندانش ایجاد کنه 

نگران نباش پسر منم وقتی کوچیک بود به شدت وزنش پایین بود کلی ازمایش و چکاپ . هر دکتری هم یه چیزی میگفت و ما رو بیشتر نگران میکردن . با ویتامین و هزار تا چیز دیگه وزن نگرفت . دبستان هم که میرفت اعتماد به نفسش پایین اومده بود چون خیلی ضعیف بود . الان پسرم سربازیش تموم شده و هزار ماشالله یه جوان زیبا و خوش هیکله که نگاش میکنم و قندتودلم اب میشه . بعضی بچه ها دیرتر وزن میگیرن . چند سال دیگه نگاه قدو بالاش میکنی و به استرسهای امروزت میخندی🍀🍀🍀

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 
عزیزم من با بچه دوقلوی ۴ماهه ونارس خوندم و قبول شدم.توکل کن به خدا و بخون انشاله قبول میشی.

آفرین به اراده و تلاشت.....

انشالله منم قبول بشم...

چون واقعا نیاز دارم به این شغل...

موفق باشی معلم مهربانم...

سلام عزیزم شما فقط حرف بزن😍😍وقتی پیامی از شما میبینم هزاااار بار میخونمشخیلی ازت تشکر میکنم ک انقد ...

سلام عزیزم قربونت برم ممنونم ازت ❤️🙏چقد حس خوبی بهم دادی شما لطف داری نسبت به من 💐

خداروشکر میکنم که در جمع شما عزیزان حضور دارم🌹

خداروشکر که معصومه جان برگشتن😍 خدا به مال و زندگیشون برکت بده انشالله😘ماه قبل 100 تومن وام از طریق ...

سلام به خانومای مقتصد و گل گروه

فکر میکردم امسال با وجود اینهمه قسط اصلا نتونم طلا بخرم ولی از اول سال با کمک وام 15 گرم خریده بودم

دیروز همسرم گفت 36 تومن پاداش بهمون دادن و از اونجایی که میخوایم پول رهن مستاجر رو جور کنیم با کمترین پول هم طلا میخرم 

7 تومن وام پله ای ویپاد رو گرفتم و یه النگو به وزن 5.660 گرفتم 43 تومن

سنگین‌تر و زیباترش قسمت دوستای گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

والله برای ما همون ۳۰۰ بود چون گفتن ۱۲۰۰ می تونید خرید کنید درست یادم نیست شایدم ۱۴۰۰ بود ما از یه ف ...

بخدا من ظهر رفتم از فروشگاهی که نزدیک خونمونه گفت نه ندادن نمیدونم جریان چیه🥲🤒

درود بر شما خوبان🙋‍♀️

اميدوارم حال دلتون خوش باشه عزيزان🧚‍♀️

بهترين نصيحتي كه شنيدم:👩‍🏫

اگر سفر نري ،لباس نخري،پولهاتو خرج نكني،. تو پولدارترين فرد قبرستان خواهي بود👌

لذت دنيا را كسي برد كه هم بخشيد هم پوشيد هم خورد، هر آن كس كيسه اش محكم گره خورد،خودش مردو ثروتش را ديگري خورد.....👌

آدمهاي منفي ؛به پيچ و خم جاده مي انديشند و آدمهاي مثبت به زيبايي هاي جاده هردو به مقصد ميرسند ،اما يكي با حسرت  و ديگري با لذت......👌

👀عزيزان از اوضاع و احوال خودم بخوام بگم دارم به اينصورت پيش ميرم كه همزمان همه ي جوانب رو دارم ميسنجم و در يك راستا دارم حركت ميكنم👌

يك رسيدگي و برنامه اساسي به برنامه خوراكمون مخصوصا بچه ها بيشتر سمت سالم خوري رفتيم آبگوشت آش تخم مرغ خرما عناب كشمش كوكوها انواع لقمه ها كباب ماهي همه رو تو ليستم نوشتم براشون كم نميزارم👌

قسطها به موقع واريز ميشه👌

كلاسهاي بچه ها ثبتنام شده ودر نهايت تصميم گرفتم مدرسه غيرانتفاعي بنويسم چون بر اساس رفتار پسرم ترجيح دادم غيرانتفاعي بنويسم و پرسنل خوبه و سر پول اصلا اذيت نميكنن خداروشكر👌 

كلي كتاب اموزشي براي پسرم سفارش دادم رو بچه هام دارم ثرمايه گذاري ميكنم اميدوارم نتيجه بده👌

لوازم خونه رو دارم كم كم تهيه ميكنم پنكه و جاروشارژي خريدم ايندفعه هم كتري استيل سفارش دادم ليستمو تيك ميزنم حس خوبي بهم دست ميده اعتماد به نفسم بالا ميره👌

توي خونه هر چي خراب ميشه سريع درست ميكنيم مثلا شير اب ظرفشويي خراب شدن بود همسري يكي خوشگلشو برام خريد تا انگيزم تو اشپزخونه بالا بره 🤗👌

به خودم بيشتر اهميت ميدم نوبت ليزر دارم ميگيرم فريم عينك مطالعه ام قديمي شده ميخوام بخرم عينك افتابيم خش افتاده ميخوام تازه بخرم☝️

از كتابخونه كتاب ميگيرم و هر روز زبان ميخونيم همه باهم👌

در مورد پس انداز پولهام تو پاسارگاد هست تا امتياز جمع بشه بعدا اخر ماه ان شاءالله تبديل ميكنم يچيز خوب ميخرم👌

از موقع جنگ هم ٥تومن نقد دارم براي روزهاي اضطراري👌

خريدهاي عمده هم با تارا انجام ميدم خدا خيرش بده عاليه همه چي خونه داريم خداروشكر همه ي اينها با برنامه ريزي و ليست نوشتن اتفاق ميوفت👌

برنامه تفريح بچه ها هم با برنامه داريم جمعه برديمشون شهر بازي با ٢٠٠تومن كلي وسيله سوار شدن ٣٠٠تومنم ابميوه طبيعي و بستني خورديم جاتون خالي برنامه رستوران هم دارم براشون رستوران با كيفيت و خوش قيمت ميريم يبار كباب يبار هم فست فود  يبار كله پاچه 👌 

كل خونه رو تميز ميكنم اما با وجود دوتا بچه كوچيك خيلي سخته ولي عادتشون دادم هميشه پذيرايي تميز باشه آشپزخونه هم تميز اما اتاق خوابشون نه🤦‍♀️

در مورد كار همسرم فعلا شريكي دارن كار ميكنن اميدوارم بتونيم دفتر بخريم هيچي نشد نداره💪

و اصلا فكرمو پيش ادمهاي دورو اطرافم نميزارم چون هم انرژي منفي مياد سراغم هم از هدفم عقب ميمونم

خلاصه نميزارم افسار زندگيم از دستم در بره

خدايا به توكل نام اعظمت 

الهي تو اين روزهاي عزيز به حق امام حسين و حضرت ابوالفضل همه به مراد دلتون برسيد دست پر برگردين صلوات🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
ببخشید که ناراحت شدید. عزیزم، اوضاعمون زیاد داغونم نیست. موقت باید برنج پاکستانی بخریم. تعطیلی ۱۲ رو ...

نه ایرادی داره نه خجالت عزیزم

ماهم تیر و مرداد اوضاع سختی رو باید بگذرونیم بخاطر این تعطیلی ها بخاطر ج ن گ و تازه شرکت همسر من به غیر از اون ۱۲ روز ۲ روز دیگه در هفته رو هم بخاطر قطع برق تعطیل کردن خوب اصولا ماهی ۱۰ تومن کم میشه از حقوق که ما پس اندازی هم نداریم که دستمون رو بگیره توی این مدت برنجی که من ۱۷ خرداد خریدم عنبر بو یه کیسه ۱۰ کیلویی ۱۶۰۰ دیشب رفتم همونو بخرم گفت ۲۶۰۰ منم برگشتم چه خبره ماها به خودمونم رحم نمی‌کنیم 

اینم میگذره چاره چیه باید تحمل کرد 

درود بر شما خوبان🙋‍♀️اميدوارم حال دلتون خوش باشه عزيزان🧚‍♀️بهترين نصيحتي كه شنيدم:👩‍🏫اگر سفر نري ...

عزیزم میشه مارک و مدل جارو شارژیتون رو بگین و اینکه راضی هستید یا نه 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم