2777
2789
خانومها ببخشید من خیلی لازم دارم که رانندگی یاد بگیرم ده سال پیش هم رفتم آموزشگاه ودوره هاشو گذروندم ...

دوست عزیز منم سن بالا شروع کردم و موفق شدم.کاری که من کردم این بود که یمدت طولانی اوایل جاهای نزدیک و راحت و یواش یواش راه های دورتر یا شلوغ رو من میگفتم رانندگی کنم و همسرم کنارم باشه.یعنی هرجا خانوادگی یا دوتایی میرفتیم من میشیم پشت فرمون هروقت احساس میکردم دیگه نمیتونم و سختمه جابجا میشدیم.مدتها همینحور رانندگی کردم تا اعتماد بنفسم بالا رفت.یادمه اولین بار تنها رفتن برام واقعا سخت بود ولی به خودم گفتم تاکی همسرم پیشم باشه؟بهرحال باید یروزی خودم تنها برم تا واقعا این رانندگی بدردم بخوره.بادخترم پاشدم رفتم همین داخل شهر و اینه ی پرایدم زدم شکوندم😂

ولی دیگه کلا ترسم ریخت.اینجوری خودمو قانع میکردم که هواسمو کاملا جمع میکنم با سرعت پایین میرم ک اگر تصادفی شد جزئی باشه و به کسی آسیب نزنم.الان خداروشکر کاملا مسلطم.شما هم مطمیننا میتونید فقط باید خودتونو به چالش بکشید.من یادمه اوایل سعی میکردماز جاهای راحت و مطمئن برمو بیام.ولی گاهی خودمو به چالش میکشیدم و یهو میپیچیدم جایی که سختم بود رانندگی برام.یادمه یبار بهو پیچیدم جایی که وحشتناک بود کوچش اونم با ماشین صفر😅وسطش دیگه داشتم خودمو فحش میدادم ولی راهی بود ک باید میرفتم.بعد که به همسرم گفتم گفت من یک عمر راننده ام اونجا نمیرم تو چرا رفتی؟😂

خلاصه سخته ولی شدنیه.این همه راننده تو دنیا چرا یکیش ما نباشیم؟

دوست عزیز میشه بگین چطور تمام وسایل رو عوض کردین ؟یعنی چطور برنامه ریزی کردین ..منم همچین برنامه ای ...

عزیزم ببخشید که من دارم جوابتونو میدم چون منم دوبار اینکارو کردم.یبار انگار کلا دوباره دارم جهیزیه میخرم برای خونه دوممون بود که کامل براش همه چیز خریدیم از قاشق و چنگال بگیر تا یخچال و وسایل بزرگو همه چیز.یبارم وقتی خونه اصلیمونو عوض کردیم باز کل یخچال تی وی میز تلوزیون فرشا پردها لوسترا موکت برای اتاق ها مبل ها ست قابلمه و کتری و قوری و باز کلی چیز عوض شد.من وسایل قبلی رو گذاشتم تو انباری خونه دومم انباریش خیلی خیلی بزرگه یخچالو زدم به برق داره کار میکنه بقیه وسایلم روشون کاور گذاشتم فرشم دادم خونه مامانم اینا.من هیچکدوم از وسایلمو رد نکردم چون دیدم این هست یا باغ یا ویلا میخریم و استفاده میشه حتی میز تلوزیون قبلیم جلومبلیای قبلیم همه رو دارم. من نشستم کلا لیست نوشتم از کوچیک تا بزرگ وسایل برقی شامل جار‌وبرقی تی وی یخچال اتو لباسشویی تلفن.وسایل چوبی مبل و میز و عسلی.تخت و ست میز توالت و اینچیزا.فرش حتی فرشای کوچیک برای جلوی اتاقا فرش اشپزخونه موکت اتاقا.پرده پذیرایی اشپزخونه اتاقا.لوستر پذیرایی و اتاقا.ست بهداشتی حموم و‌دستشویی حتی جای دستمال توالت و حوله و اینچیزا.من برای خونه دومم رختخواب نگرفتم چون خیلی زیاد داشتم فقط چندتا پتو ژله ای و بالشت گرفتم.وسایل اشپزخونه ام من خیلی خیلی ظرف داشتم سرویس چینیمو که فکر کنم ۱۸نفره بود کلا بردم اونجا برای پذیرایی کلا ست کریستال خریدم قاشق و چنگال و کاردو چنگال و اینچیزاام به اندازه ۱۲نفره خریدم.کلیم ظرف از جهیزیم مثله مرغخوری و اینچیزا داشتم که کلا استفاده نکرده بودم اوناام نصفش رفت خونه دومم.سبد سیبزمینی پیاز جای برنج جای ادویه جای قندوشکر و بانکه حبوبات و همه چیز خریدم.ابکش و لگن و تخته گوشت و حتی ابمیوه گیریم گرفتم برای اون خونه.دمکنی دستگیره دستمال برای خشک کردن ظرفا زیرانداز برای زیرظرفا که خشک بشن .همه چیز.میگم کلا انگار جهیزیه داشتم میخریدم درطی زمان یکسال من این خریدارو کردم.وسایل برقیمو اونموقع از پاساژ چارسو خریدم که الجی هنوز اونجا نمایندگی داشت و سال ۹۸بود.اینارو بردیم گذاشتیم سوله دوست همسرم.وسایل اشپزخونه رو میزاشتم تو انباری خودمون و فرشو اینچیزارو بعد اینکه مستاجرمون رفت سفارش دادیم.من مشکلی که داشتم این بود اصلا نمیخواستم از سمت همسرم کسی بفهمه که خونه دوم داریم بخاطر همین دستو پام خیلی بسته بود بچمم اونموقع یکساله بود فکرکن با بچه یساله من میرفتم خرید و واقعا سخت بود چون میخواستم باهم ست باشه. واسه خونه اصلیمون اسونتر بود اونم باز یکسالو نیم زمان برد تا من وسایلو عوض کردم و اول فرش گرفتیم بعد پرده بعد مبل بعد یخچالو تلوزیونو عوض کردیم وسایل خورده ریزم که کم کم گرفتم.این تجربه من بود عزیزم.فقط اینم بگم ما هروقت که پول داشتیم اقدام میکردیم برای خرید بخاطر اینکه شغل همسرم ازاده و درامد ثابتم نداشت اصلا سمت وامو قسطم نمیرفتیم.امیدوارم مفید باشه براتون💕💕

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمشون خیلی گارد میگیره،اینطوریه که برچسب یه دختر نیمه لخت صدآفرین زده بود دفترش،پسرمم میگفت مامان ...

عزیزم اینطوری که متوجه شدم پسرتون پیش دبستانی داخل مدرسه دولتی میره و میتونید اداره هم برید و اونجا هم مطرح کنید. 

حتی اگر مادرهای دیگه هم معترض هستند با هم برید نتیجه بهتری داره .

۲ سال قبل پیش دبستانی دختر من هم یک مشکلاتی داشت و ما مادرها معترض بودیم و رفتیم اداره شکایت کردیم و اوضاع بهتر شد و موسس پیش دبستانی رو جلوی ما مادرها اداره خواست و باهاش صحبت کردن .

اول خودم بگم.من همسرم اهل وام گرفتن نبود.بسختی وام میگیره.هرچی میگفتم رسالت حساب باز کن گوش نمیکردو ...

ادامه...

بعد دیدم اهل وام گرفتن نیست شروع کردم مدام درمورد پیش خرید خونه صحبت کردن.انقدر درموردش صحبت کردم که خودشم واقعا هدفش شد.یروز اومد گفت ی خونه داره پیش فروش میشه که سازنده رو میشناسم و گفته هر شرایطی که بخوای میدم بهت ی واحد.ما هم پولی نداشتیم جز ۳۰۰ تومن طلا و ۲۰۰ نقدینگی ک من پس انداز کردم بودم با هزینه هایی که بهم میداد و وام ویپاد.و ماشین زیر پامون.فورا گفتم ماشینو بفروش بدیم پول پیش بعد این ۳۰۰ رو بزاریم رسالت وام بگیریم.گفت بدون ماشین چکار کنیم؟گفتم اسنپ هرلحطه هر جا بخوایم هست و ماشین رو دوباره میشه خرید.اینجور شد که خونرو خریدیم و همسر من که وام نمیگرفت سه تا ویپاد با کدهای مختلف و وام رسالت برای خودم و خودش فعال کرد و وام مهربانی همرو گرفت.اون ۳۰۰ پول اولیه رو خوابوندیم رسالت وام گرفتیم قسط بعدیه خونرو دادیم و دوباره ۳۰۰ رو گداشتیم ملی وام مهربانی گرفتیم و همینجور پول سپرده میکردیم برای وامها.یعنی دیگه مجبور بودیم اقساط خونرو بدیم.سالها ماشین داشتیم شغلشم جوری بود که تایم طولانی خونه بود ولی دنبال کار دوم نمیرفت اسنپم نمیرفت به هیچ عنوان.اقساط که فشار اورد گفت کاش ماشین داشتم حداقل میرفتم اسنپ.منم فورا گفتم اگ واقعا میری من طلا از خواهرم قرض کنم ی ماشین بخریم که فورا قبول کرد.که خیلی اتفاقی ی ماشین مدل پایین ولی  خیلی تمیز بهمون پیشنهاد شد و منم فورا طلا با خواهرم بردم فروختم ماشینو خریدیم.الان اسنپم میره و تایمی که خونه نیست من به کارهای خونه و بچه ها میرسم و به بچه ها میگم تکالیفشونو تا بابا نیومده تموم کنن خونه و خودمون مرتب باشیمو بابا اومد همگی استراحت کنیم و خوش بگذرونیم شبم همه زود بخوابیم تا فردا بابا با انگیزه بره سر کار😍🌺

ببخشید طولانی شد ولی امیدوارم دوستان استفاده کنن و انگیزه ای بشه براشون🌺

در صمن خونرو ماه بعد تحویل میگیریم.امیدوارم تویی که مستاجری و این پستو میخونی بزودی به هدفت برسی و میدونم وقتی به چیزی عمیقا فکر کنی سر راهت قرار میگیره❤️

دوست عزیز میشه بگین چطور تمام وسایل رو عوض کردین ؟یعنی چطور برنامه ریزی کردین ..منم همچین برنامه ای ...

یک سال و نیم پیش شروع کردم. به تعویض وسایل، فقط فرش و یخچال رو فروختم بقیه رو بخشیدم یا انباری گذاشتم .تمام وسایل رو بطور اقساط ده ماهه برداشتیم. ده ماه بعد که قسط تمام شد وسایل بعدی رو گرفتم .حقوق من و همسرم زیاد نیست و نمیتونیم مثلا ۱۰۰ تومن یکجا بدیم یخچال یا فرش .و اگر هم مبلغ نقدی باشه ترجیح میدیم مثلا طلا بگیریم .خرده ریز ها رو بطور نقدی یا در تخفیفات اسنپ یا با تارا گرفتم .

سلام بچه ها امیدوارم سلامت باشین و شاد من به ندرت پیام می‌زارم ولی همیشه میخونم شاید پیامم بار اقتصا ...

شماهم میرید یاتنهامیره ؟ کاش ماهم میرفتیم کشوردیگه ولی خوزستان نه شوهرمنم تصمیمشو گرفته میگه تاعیدبریم خوزستان شهرش

سرای ایرانی و شهر فرش شرایط اقساطی خوبی دارند .حقیقتا خیلی به مبلغ سود و ...توجه نکردم .با توجه به شرایط من این طور قسطی خریدن بهتر بود .مبلغ قسط ماهیانه برای ما خوب بود و تا ۱۰ ماه گذشت با توجه به  تورم مبلغ سودی که دادیم قابل توجه نبود .

شماهم میرید یاتنهامیره ؟ کاش ماهم میرفتیم کشوردیگه ولی خوزستان نه شوهرمنم تصمیمشو گرفته میگه تاعیدبر ...

نه مانمیریم فقط خودش میره

همیشه یادم باشه اگر رویایی برای خودم نداشته باشم نردبومی میشم برای رویای دیگران
ماشالا تنهایی یه تاپیکِ به این پرباری و خراب کرد🫠هر چند وقت یبار کلا داستان همینه که معصوم خانم شرو ...

ماشالله نمره ش تو همه چی بیسته مخصوصا قهر کردن !! 

آدمی که کل شهر عاشقشن !!!!! همه کاراش درسته !!!! 

نمره اش تو همه چیز بیسته !!!! والا پیامبر خدا هم همچین ادعایی نداره .... 

پر از تناقض و دروغ و خساست محض ..... و یکسری رویا بافی و  قصه گویی ..... 

من چند سال که زیر نظر دارمش ، خدا شاهد که ذره ای از روی حسادت یا کینه یا هر احساس منفی ،حرف نزدم فقط حقیقتی که بهش پی بردمو گفتم ......

واقعا از هیچ لحاظ کمبودی ندارم که از روی حب و بغض حرف زده باشم ؛  از خیلی ها تو تاپیک شنیدم که از معصومه خانم خیلی چیز یاد گرفتن و ..... ؛ در عوض چه امید ها که ناامید کرده با رویا بافی هاش !!!!!!   این همه تناقض رو نمیدونم چطور تفسیر کنم ؟؟؟  بگم خوب بود یا نه ، فقطططططط خدا میدونه .........

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام بچه ها امیدوارم سلامت باشین و شاد من به ندرت پیام می‌زارم ولی همیشه میخونم شاید پیامم بار اقتصا ...

خیلی خوبه که همسرتون بفکر زندگی و آسایش شما 

بهتره همراهیش کنین و دلگرمی بدین بهشون

عزیزم ویپاد داری ؟اگه آره که برو قسمت خدمات بعد قسمت اعتبار سنجی انتخاب کن اونجا رتبه اعتباری تو میگ ...

عزیزم این اعتبار سنجی چقدر پول کم می‌کنه!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها