2777
2789
اره میدونم برا سری بعد میپرسم اگه پول دستم بود کجا باید برم اطلاعات قیمت و چیزا رو در بیارم ؟

تموم نشده امروز هم مهلت داره

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان😍

دوستان اینجا کسی از وام 15 میلیونی بلوبانک که مخصوص خرید از جزیره کیش هست استفاده کرده؟ 

ظاهرا مخصوص جشنواره خرید از جزیره کیش هست که از ۱ شهریور تا ۲۰ آبان مهلت داره و با اولین خرید از جزیره کیش فعال میشه و مهلت بازپرداختش ۶ ماهه است ، نمیدونم هنوز هم ادامه داره طرحش یا نه ، میترسم روش حساب باز کنم مثل وام فراز باشه و وام رو نده و به قول معروف دستم بمونه تو پوست گردو😃

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام دوستای پر انرژی🤩من همیشه تاپیک رو دنبال میکنم ولی زیاد فعال نیستمعزیزان ما پارسال یه واحد۷۰متر ...

عزیزم بهترین کار رو انجام میدین،چه بخواین چه نخواین موقع خرید و فروش ملک،مخصوصا خونه‌ای که مورد علاقته،یه مقدار بالا پایین برمیدارند،همیشه همینه، شما هم به خاطر۱۰۰یا۲۰۰معامله رو به هم نزنید،چون بعدا سخت میشه خونه رو بخوای بزرگتر کنی

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام دوستان من با خساب ویپاد همسرم و خودم دو تا وام 50 میلیونی گرفتم حالا چون تا تسویه کامل وام دیگه ...

سلام زیپاد فرزندتون از ویپاد شما جداست فقط تو زیپاد مبلغ موجودی شما مشخص میشه ولی باید به حساب فرزندتون پول بزنید که بهش وام تعلق بگیره

حداکثر مبلغ وام زیپاد ۱۰ میلیون تومنه و تو ۴ قسط باید تسویه بشه

سلام عزیزان😍دوستان اینجا کسی از وام 15 میلیونی بلوبانک که مخصوص خرید از جزیره کیش هست استفاده کرده؟ ...

خانواده همسر همکارم قرار بود استفاده کنند فردا میپرسم اطلاع میدهم

من به کل فراموش کرده بودم که بیام اینجا مطرح کنم هر چند افرادی که بلو دارند حتما دیدند

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام سحر جون قرص ظرفشویی از بندر آزاد چه مارکی میخرین و قیمتش چنده؟من فینیش استفاده میکنم هفته پیش ز ...

سلام عزیزم من فقط فینیش میگیرم

والا آخرین بار قبل جنگ من خرید کردم الان دقیق نمی‌دونم چنده اما خب می‌دونم از تهران حداقل سیصد چهارصد ارزون‌تره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام وقتتون بخیر من چند روز پیش تو قیمت ۱۰۹۰۰ یک ملیون طلا دیجیتال گرفتم حالا امروز طلا ریخته باز تو قیمت۱۰۵۰۰هم ۵۰۰تومن گرفتم.یه جورایی حس بدی داشتم گفتم حداقل یه میانگین داشته باشه.حالا چندتومن دیگه دارم همینجوری خرد خرد بگیرم.پول کسی هستش دارم جمع میکنم بهش پس بدم.

اینم بگم طلاسی ۶ ماهه قراره بهم کارمزد خرید یکی که دعوتشو کردم رو بده ولی نداده🤕

خانواده همسر همکارم قرار بود استفاده کنند فردا میپرسم اطلاع میدهم من به کل فراموش کرده بودم که بیام ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی دوست قشنگم🙏

انشاالله عمری باشه جبران کنم😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...