2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان تو تجربه ندارم ،🤣🤣🤣😝 اینو فلبداعه ب ذهنم رسید .....قابلی نداش

نه معلومه خیلی شیطونی این جواب هوشمندانه اس چون هم فانو شوخیه هم گارد نیست هم طرف بهش برنمیخوره 

واقعا دمت گرممم  اینارو پس بگم بهش درسته؟!😍 دیگه چی آجی توروخدا ی کوچولو دیگه هم یادم بده&n ...

قربونت عزیزم❤والا من اگه جات بودم همینو میگفتم😂

ما خودمون با همسرم فامیل بودیم و یکم صمیمی بودیم یعنی تو رفت وامد فامیلی هم دست میدادیم بهم یا گاهی روبوسی

واسه همین من مشکلی با دست نداشنم😂😂

ببین کلا خودتو خیلی شل نکن که فکرکنه با هرکسی همچین رفتاری داره یواش یواش اون صمیمیته خودش میاد ولی خیلی هم خشک نشو که بگه با خودش این چقدر خشکه و اینا😂

تو حرف زدناتون سعی کن گاهیاز اینده صحبت کنی اگه واقعا رابطتون هدفدار هست ببین اون نظرش راجب ایندتون چیه نمیپیچونتت؟ 

چند سالته حالا گلم؟ 

نه معلومه خیلی شیطونی این جواب هوشمندانه اس چون هم فانو شوخیه هم گارد نیست هم طرف بهش برنمیخوره  ...

قربونت عزیزم میگن ک خیلی شیطونم لابد راست میگن ...،👍👍👍😝😝🙈

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

قربونت عزیزم❤والا من اگه جات بودم همینو میگفتم😂 ما خودمون با همسرم فامیل بودیم و یکم صمیمی بودیم ی ...

ای خدا 

عشقتون پایدار باشه آجی🥺💋

قربون شما برم من 

واقعا تنها کسی هستید ک کامل و واضح برام توضیح میدین ،

راستش چون مثلا نمیخوام بفهمه ک اشتیاق دارم 

از آینده هیچی نمیگم من

حرف نمیزنم 

خودشه ک مثلا میگه بعد ازدواج شهر شما میخای زندگی کنیم یا ما؟!

نمیدونم یا مثلا کی ازدواج کنیم؟!

منم میگم هنو خیلی مونده تا اونموقع 

بعد همین باعث میشه ک بیشتر بگه😂🤦‍♀️ 

من ۲۲ ام آجی 

آن‌ نهِ🧷🤍
ای خدا  عشقتون پایدار باشه آجی🥺💋 قربون شما برم من  واقعا تنها کسی هستید ک کامل و واضح ...

مرسی عزیزدلم همچنین🥰

خدانکنه عزیزم

خب این که خیلی خوبه🥰کلا پسر وقتی نسبت به اینده اشتیاق نشون میده یا واسه ایندتون برنامه ریزی میکنه خیلی نشونه خوبیه😍پس بزار همین جوری بمونه اما گاهیم مثلا جوابشو بده نزار با خودش فکرکنه برای تو اصلا مهم نیست

مثلا بگو ایشالله اون موقع باهم تصمیم میگیریم و... 

مرسی عزیزدلم همچنین🥰 خدانکنه عزیزم خب این که خیلی خوبه🥰کلا پسر وقتی نسبت به اینده اشتیاق نشون می ...

اره اره چشممم

میگم منم اینو آجی

راستی گروه زدیم تو تلگرام خیلی دوس داشتم توام تو جمعمون باشی🥺🫀

آن‌ نهِ🧷🤍