2777
2789

میشه از شخصیت و رفتارهایی ک در دوران دوستی با شخص احساسیتون داشتید بهمون بگید ؛ لطفا 

کمکی میشه برای مَن و دوستانی ک تو رابطه هستن .. 

چیکار کنی ک دلبسته ات بشن؟!

چجوری رفتار کنی ک همیشه خواهانِت باشه 

از چشش نیوفتی

تا چه حد خط قرمز بزاری برای خودت 

تا چقدر نزدیکش بشی

دس گرفتن عادیه؟! یا نزاری دستتو بگیره حتی؟! 

میشه بگید 

خواهش میکنم از تک تکتون❤

آن‌ نهِ🧷🤍

شاید خیلیا بیان بگن الان زمونه فرق کرده

اما از من میشنوی حتی بهش دست هم نده

یه سریا اول دست میگیرن بعد همون دست رو میبوسن بعد یواش یواش پررویی رو به اوج میرسونن 

حتی دست هم نده تا محرم بشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خیلیا بیان بگن الان زمونه فرق کرده اما از من میشنوی حتی بهش دست هم نده یه سریا اول دست میگیرن ...

آبجی بنظرت اینو اشتباه کردم؟!

تو پیاما یوقتایی مثلا گفتم ک دلم بغلتو میخواد 

ولی تو حضوری نمیزارم حتی دستمو بگیره 

آن‌ نهِ🧷🤍
آبجی بنظرت اینو اشتباه کردم؟! تو پیاما یوقتایی مثلا گفتم ک دلم بغلتو میخواد  ولی تو حضوری نمی ...

من نمیدونم شما توی چه مرحله ای هستی و اون چیا به شما گفته

اما جمله دلم بغلتو میخواد ممکنه فکر بدی راجع بهت بکنه   حتی اگه اون گفت دلم بغلتو میخواد میتونی بگی منم همینطور اما بعد از محرمیت

اینجوری واسش خط قرمز مشخص میکنی

شاید خیلیا بیان بگن الان زمونه فرق کرده اما از من میشنوی حتی بهش دست هم نده یه سریا اول دست میگیرن ...

اردواج موفق زیاد ب این جور چیزا ربطی نداره

مهارت نیاز داره اونم با ادم مناسب.

کلا ازدواج مثل اثر انگشته مختص اون دو نفره نمیشه نسخه پیچید…