2777
2789
عنوان

حسادت ب خواهرشوهر

434 بازدید | 33 پست

همسرم خیلی براش وقت میذاره (همسرم فروشنده است ) ایشون فروشنده لوازم زنانه)همش باهم در تماسن خواهرشوهرم تو کارر فروخت لباس و لوازم آرایشی و ..عکسهای لباس خواب و..براش میفرسته تا انتخاب کنه خودش براش میاره از شهرهای دیگه درحالی ک برای من اصلا وقت نداره فقط برای رفع خستگی وغذا میاد آنقدر حالم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام وارد کار بشو 

و یه بخشی از کار دست بگیر

مثلا همین ارتباط  با خواهرشوهر و انتخاب عکس و ..‌.

به همسرت بگو حوصله ام سر میره و منم میخوام بهتون کمک کنم 

https://eitaa.com/ehsaniiii68کانالم*خانم معلم*

گفتم دوست ندارم این مدل های لباس لختی براش بفرستی خودش شوهر داره اون بهش محرمتره چرا اون نمیخوره گفت تو کار ما دخالت نکن بتو هیچ ربطی نداره😓�😭

گفتم دوست ندارم این مدل های لباس لختی براش بفرستی خودش شوهر داره اون بهش محرمتره چرا اون نمیخو ...

نفهمیدم چی گفتی اسی.. چی نمیخوره؟؟ خودت جرا نمیری تو مغازه کار کنی؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خب با هم کار میکنن-اون وقتی که برای اون میگذاره  انگار داره برای همکارش میگذاره

خواهرشوهرت این وسط تقصیری نداره- ببین مسئله رابطه بین خودت و شوهرت چیه  اون رو حل کن  تا بیشتر با هم وقت بگذرونید

خیلی دوست داری عین خواهرش برات وقت بگذاره  تو هم برو با شوهرت همکار شو    اون وقت بیست چهار ساعته با همید   انقدر برات وقت میگذاره و ریختش رو می بینی که دیگه میگی برو یه مدت من نبینمت(شوخی)

ولی جدی اگر دوست داری همکار شو با همسرت

یافروشنده یه لباسی بشو که با شوهرت در ارتباط باشه یا باهاش همکار بشو      فروشنده شوهرت بشو

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
همچین گفتی وقت میذاره گفتم حتما میبرتش بیرون رستوران و مسافرت و خرید و پارک و اینا...  یکم منط ...

وقت میذاره جایی میخواد بره همراشه یا مثلا برای خونش همش بهش ایده میده چیکار کن چیکار نکن فلان تغییر برای خونت لازمه خودم میارم وسایلارو خواهرشوهر ناز میکنه دوس ندارم رنگ و... انقد حرص میخورم