asal76_ مدیر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 1259 عنوان شوهرم بهم میگه همش سبک بازی درمیاری | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 16 پست من الان تو پارک یکی اقاهه داشت بچه شو دور میداد اومد با بچش پیش ما که به بچه ی من گفت نی نی از پسر من کوچیک تره بعد منو پسرم و با اون گفت بابایبعد بچه خیلی جذاب و گوگولی بود من براش بوس فرستادم با دست تا مثلا یاد بگیره اونم انجام داد بعد شوهرم ناراحت و عصبانی شد میگ نباید این حرکت رو میرفتیخدااایا من چ گهی خوردمکار بدی کردم؟ 1403/02/12 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21024 ی چیزی بگم بهت میدونی خیلی وقتا مردها رفتاری ک با بچع همراهشون میکنی ، حس میکنن ب خودشون هستی.مثلا ب بچه ی مرد غریبه تو پارک بگی واای جان چ نازی تو ... بیا بغلت کنم یا هر چی احتمالا حساسیت همسرت ب خاطر همینه زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
خدایمنمنتودارم عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 2310 😂😂😂😂سبک نیستی یکم شیرین میزنی 😂😂 بنده خدا رو نابود کردی که