2777
2789

سلام دارم میمیرم از نگرانی هفته ۶ هستم صبح کمر درد داشتم رفتم دستشویی لک قهوه ای داشتم با دکترم تماس گرفتم گفت برو سونو عصر میرم سونو اما از نگرانی دارم میمیرم هستن دوستانی که تجربه لک بینی داشتن و نی نی اوشون سالمه ؟نگرانم 

سلام گلم اصلا نگران نباش

من هفته 6 ی ترشح بزرگ قهوه ای و نارنجی دیدم

دقیقا حال تو رو داشتم

رفتم سونو فقط ساک بارداریو دید ک خداروشکر داخل رحم بود

سن نی نی هم 5 هفته بود حدودا

سه هفته بعد دوباره رفتم سونو

قلب کوچولوش خداروشکر تشکیل شده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تجربه بارداری ندارم ولی خیلیا تو سایت با این وضعیت بارداری خوبی داشتن و به وقتش زایمان کردن

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
سلام گلم اصلا نگران نباش من هفته 6 ی ترشح بزرگ قهوه ای و نارنجی دیدم دقیقا حال تو رو داشتم رفتم س ...

عزیزم برای نی نی منم دعا کن خیلی نگرانم یواش یواش حاضر شم برم سونو

برو سونو و اگه ساک حاملگیت تشکیل شده باشه و خارج رحمی نباشه بهت شیافت سایکلوژست میده بزاری

در زمان لک بارداری تو این روزا اصلا کار خونه نکن,  حتی هیچی بلند نکن و وقتی میری سونو کیفتو هم بده دست همسرت, آرامش داشته باش ,استرسی نشو, حرفهای منفی هم گوش نکن

چون بزرگترین دشمنش همیناست

ایشالا خیره

رفتم سونو هیچی قابل تشخیص نبود خارج رحم هم نبود و اینکه گفت با توجه به اینکه از موعدم دو هفته میگذره گفت ده روز دیگه بیا رفتم دکترم شیاف داد و آس ا آ ... بچه ها دم اذانه برام دعا کنید هنوز لک بینی دارم احتمالا هفته ۴ 

رفتم سونو هیچی قابل تشخیص نبود خارج رحم هم نبود و اینکه گفت با توجه به اینکه از موعدم دو هفته میگذره ...

عزيزم يعني چي قابل تشخيص نبود !؟ ساك حاملگي رو نديد اصلا !؟

💕خدا جون ني ني تو دلم رو به خودت ميسپارم 💕مراقبش باش تا به موقع و سالم بياد