2777
2789

یادمه کلاس دوم ابتدایی معلمم کلاسمون هدیه دوستم که شال بود جلوی همه بهش پس داد !!! 

بعدم گفت دیگه کسی اگه پول نداره کادو نخره با لحن بد!!!

هیچ وقت گریه های دوستم تو زنگ تفریح یادم نمیره...

دوستان اگه معلمین که انسان باشید اگه اولیا هستید خواهش میکنم فرهنگ هدیه و جشن و روز معلم بریزید دور نهایت یه تقدیر نامه و یه شاخه گل برای زحمات معلم والسلام! 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

ماهم معلم اینجوری داشتیم 

یا پس میداد یا میداد میگفت ببر عوضش کن این مدلشو برام بخر 😐

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم هیچ وقت یادم نمیره رفتارای معلم وحشیمو

بعدیش این بود ما ها خجالتی بودیم هیچوقت به مامان و بابامون نمیگفتیم چی شده...

حالا خوبه که بچه های الان همه رو میگن به خانوادشون و خداروشکر الان مامانا عین شیر بالا سر بچه هاشون هستن...

زمان ما یه مقداری خانواده ها بیخیال تر بودن

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
بعدیش این بود ما ها خجالتی بودیم هیچوقت به مامان و بابامون نمیگفتیم چی شده... حالا خوبه که بچه های ...

بدیش*

نمی فهمم چرا هدیه می بریم واسه روز معلم.اون معلم وظیفه ش انجام می ده و حقوق می گیره پس هدیه لازم‌ نی ...

بله حرف شما ام درسته شغل دیگه...

بنظرم کار خوبی میکنه معلم من یه معلم کلاس شیشم داشتم اصلا نه جشن میخواست نه کادو خودشم از اول گفت شا ...

نه دوستم کادو های خوب و گرون رو برد با خودش...

شال این دوست من چون ارزون و بی کیفیت بود به خانم برخورده بود...فکر کردی از سر انسان دوستی گفته بود؟!

بعدیش این بود ما ها خجالتی بودیم هیچوقت به مامان و بابامون نمیگفتیم چی شده... حالا خوبه که بچه های ...

یه مقدار ک چه عرض کنم خانوادم منو گذاشتن خونه خواهرم اصلا انگار نه انگار منم بودم نه هزار تومن پول نه کسی بم صبحانه میداد نه تغذیه ای منم کم خونی داشتم تو مدرسه همش سرگیجه داشتم نمیتونستم درس بخونم حتی .خواهرمم حتی یبار سراغ نمیگرفت که تو اون خراب شده بات چجور رفتار میکنن خودمم ک میگفتم طلب کار میشدن ازم 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
معلم ها باید انسانیت داشته باشم متاسفانه بعضیاشون فقط ی درسی خوندن بیان سر کار  دلم شکست براش

خدا کنه اینقدر الان خوش باشه که یه لحظه ام یادش نیاد چقدر تحقیر شد...بچه های دیگ یادمه بهش میخندیدن...